Pro sau contra avortului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by carmenus

http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-1.htm

am vorbit cu unul dintre preotzii care a ajutat la constructzia site ului..fiind in Frantza nu am avut cum sa ma duc la el sa ma spovedesc. m am destainuit via yahoo...cert este ca stiu de la el..mai mult sau mai putzin direct ca Dumnezeu te iarta si iarta....important e sa ne intoarcem la Dumnezeu.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dana, raspunsul este nu. Mai bine nici nu precizam de provita...Nu are legatura cu convingerile mele. Nu de la ei le am...
sa stii ca sincer imi pare rau pt ce ti s-a intamplat...Sunt sigura ca suferi. Oricum TE ROG sa intelegi ca acest subiect nu a fost deschis din cauza ta. Sunt multe care fac treaba asta si nici amcar nu regreta. Aveam o colega de liceu...a facut vreo 5 avorturi...facea sex aiurea...cum sa nu fiu revoltata pe una ca ea?
Stiu cat de greu e sa ajungi la o astfel de decizie dar ma intreb nu cumva e mai simplu sa fim mai precaute inainte??
Dupa cum am zis, combatem idei, nu persoane si ca sa vezi ca nu am nimik cu tine personal....primeste si !

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

ok, ma retrag, sper sa inchida cineva subiectul, toata lumea crede ca l-am deschis ca sa caut cearta....OF!

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

quote:
Originally posted by danna2002

tzin minte si nu cred ca am sauit in veci ca uitandu ma la cele 7 lumanri mi am spus..intr o asemenea noapte e imposibil sa nu se nasca un BB..am zambit si....i am intis paharul...de vin..a zis sa fie pt tot...

Si uite ca nu s-a nascut...

quote:

RASPUNSUL ERA SUNT CoNTRA AVORTULUI ...dar cum viatza asta e plina de surprize si cum ea viazta bate filmul a trebuit sa trec peste convingeri...

danna2002

Pai de ce a fost viata ta plina de surprize? Ca doar ai zambit si ai spus ca e imposibil sa nu se nasca un bebe...Deci te asteptai sa ramai insarcinata.

Dana, nu e vorba aici de intoleranta, de gandire ingusta, de dorinta de a judeca pe cineva, de a face scandal. E revolta unui simplu forumist in fatza nonsalantei cu care iti expui neglijenta, indiferenta cu care ai tratat o posibila sarcina, nedorita de alfel. E vorba de revolta impotriva victimizarii gratuite de care abuzezi in mesajele tale.
As intelege perfect un astfel de act(avortul) in cazul unor malformatii serioase ale fatului, in cazul in care viata mamei e in pericol, copilul e rezultatului unui viol, in cazul in care in ciuda tuturor precautilor luate (si sunt ATAT DE MULTE) ai ramas insarcinata, nu iti doresti copilul si nu il poti creste intr-un mediu sanatos. Dar sa privesti totul chiar atat de superficial, sa nu folosesti nici o metoda contraceptiva,fiind chiar amuzata de posibilitatea de a ramane insarcinata si apoi sa-ti omori copilul...Zau ca nu pot fi ingaduitoare la astfel de acte...
Iar apoi vii si ne spui cat de surprinzatoare e viata... Da, trebuie sa fie tare surprinzator sa nu te protejezi si sa ramani insarcinata...
Sigur e decizia ta si probabil ca e mai bine ca ai avortat decat sa ai un copil nedorit...Dar felul in care ai ajuns in situatia asta...

Poate ai invatat ceva din toate mesajele fetelor, unele mai aspre, altele mai ingaduitoare. Sper ca ai invatat...Si las-o in saracie de pilula de a doua zi. Cine te-a invatat ca asta este un mijloc contraceptiv normal, dom'le??? Daca e vorba de relatii ocazionale, foloseste prezervativul. Te apara si de eventuale boli cu transmitere sexuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, fiecare cu credintele lui, convingerile lui si cu socotelile lui de viata. Nu aruncati cu piatra...

Daca vreti numai sa convingeti celelalte persoane de convingerile voastre dar nu sunteti gata sa intelegeti ce gindesc altii, degeaba!

Cred ca mai bine acest subiect ar fi inchis pina nu degenereaza intr-o cearta pro-contra care nu va aduce nimic, poate doar tristete...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by dpintilie

quote:

tzin minte si nu cred ca am sauit in veci ca uitandu ma la cele 7 lumanri mi am spus..intr o asemenea noapte e imposibil sa nu se nasca un BB..am zambit si....i am intis paharul...de vin..a zis sa fie pt tot...

Si uite ca nu s-a nascut...

quote:

RASPUNSUL ERA SUNT CoNTRA AVORTULUI ...dar cum viatza asta e plina de surprize si cum ea viazta bate filmul a trebuit sa trec peste convingeri...

danna2002

Pai de ce a fost viata ta plina de surprize? Ca doar ai zambit si ai spus ca e imposibil sa nu se nasca un bebe...Deci te asteptai sa ramai insarcinata.

Dana, nu e vorba aici de intoleranta, de gandire ingusta, de dorinta de a judeca pe cineva, de a face scandal. E revolta unui simplu forumist in fatza nonsalantei cu care iti expui neglijenta, indiferenta cu care ai tratat o posibila sarcina, nedorita de alfel. E vorba de revolta impotriva victimizarii gratuite de care abuzezi in mesajele tale.
As intelege perfect un astfel de act(avortul) in cazul unor malformatii serioase ale fatului, in cazul in care viata mamei e in pericol, copilul e rezultatului unui viol, in cazul in care in ciuda tuturor precautilor luate (si sunt ATAT DE MULTE) ai ramas insarcinata, nu iti doresti copilul si nu il poti creste intr-un mediu sanatos. Dar sa privesti totul chiar atat de superficial, sa nu folosesti nici o metoda contraceptiva,fiind chiar amuzata de posibilitatea de a ramane insarcinata si apoi sa-ti omori copilul...Zau ca nu pot fi ingaduitoare la astfel de acte...
Iar apoi vii si ne spui cat de surprinzatoare e viata... Da, trebuie sa fie tare surprinzator sa nu te protejezi si sa ramani insarcinata...
Sigur e decizia ta si probabil ca e mai bine ca ai avortat decat sa ai un copil nedorit...Dar felul in care ai ajuns in situatia asta...

Poate ai invatat ceva din toate mesajele fetelor, unele mai aspre, altele mai ingaduitoare. Sper ca ai invatat...Si las-o in saracie de pilula de a doua zi. Cine te-a invatat ca asta este un mijloc contraceptiv normal, dom'le??? Daca e vorba de relatii ocazionale, foloseste prezervativul. Te apara si de eventuale boli cu transmitere sexuala.

,Dana si Andrei(12 dec 2003)

Andrei

eu din cate stiu nu am pe ce sa pun prezervativul ca daca aveam cede ma pe cuvant ca il foloseam..si eu nu am cum sa il oblig pe el sa il foloseasca

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

S-a mai discutat de multe ori problema avortului si de fiecare data s-a ajuns la concluzia ca e bine sa se evite o discutie pe aceasta tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

1.Daca tot e sa ne aberam pe forum, exista si prezervative pentru femei.
2. Tu nu il poti obliga pe el sa isi puna un prezervativ, dar el te poate obliga sa faci sex cu el daca nu si-l pune. Interesanta idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Imi pare rau ca nu se poate discuta despre acest subiect fara atacuri la persoana si atmosfera incinsa!
Intelg ca autoarea threadului doreste inchiderea lui si credeti-ma ca ma grabesc s-o fac!
O zi buna tuturor!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput