Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
tomasa spune:
Chiar Adita, si pe mine ma SUPER intereseaza cum iti dai seama cand se deschide colul? Please indura-te si da repede un raspuns...ca pe mine tare ma framanta problema. De-abia m-a linistit Crinuta si acum, vazand ce ai scris tu iar m-am panicat....chiar asa usor se deschide?
Se poate si fara sa simti, fara sa ai dureri mari? imi cer scuze pt. potopul de intrebari dar ma gandesc ca poate tu, care ai experienta ma poti lamuri.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
oana cretu spune:
Simona, imi imaginez ce bucurie pe capul tau ca i-ai vazut gurita si nasucul...Dar ce se intampla cand placenta are calcifiere, e grav?
Ingerasu, nu am comandat inca salteluta. Vroiam sa o cumpar, in cazul in care patutul nu are deloc. Dar daca nu are, o rog pe mama sa faca comanda la un tapiter, sper sa nu fie asa scump. Ca eu nu mai am idee de preturile din Romania, dar din ce aud la voi, e mai scump ca aici. Si nu imi convine, bineinteles. Sa vedem. Da, pun poze maine seara, dupa ce le iau.
oana si bebitza din burtica
(30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
simonadinca spune:
Nu am fost la 4D si sunt sigura ca la Poiana nu voi mai ajunge (arunc banii pe fereastra). Dr Iosup i-a facut poza...
simona, 27 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
Candy spune:
Ingerasu, complexul Domino e pe Mihai Bravu, in apropiere de Miniblu (dar pe partea cealalta, oarecum in diagonala).
Va recomand de acolo, de la magazinul cu produse de cofetarie, si prajiturile Foret Noir. Sunt o nebunie!
tomasa spune:
Oana, am facut eu o salteluta din lana pt. baietel si m-a costat cu tot cu material 900.000 lei. Am cumparat eu lana care mi-a placut si un material vesel, cu ursuleti, pt. salteluta si am dat comanda unui tapiter. Manopera a fost 300.000 lei.
De asemenea am mai vazut chiar azi pe un site ca se pot comanda la ei saltelute, parca din iarba de deal si ca le fac pe dimensiunile dorite. Din pacate nu mai stiu exact pe ce site le-am gasit dar il caut si iti scriu. Astea costa 850.000 lei.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica
Candy spune:
Fetelor, am uitat sa va intreb, voi v-ati luat cantar de bebe? Pe mine efectiv m-au ingrozit preturile la cantare, am vazut pana la 8,6 milioane un cantar digital Chicco, mi se pare enorm!!!
Am inteles ca totusi cantarul e indispensabil, dar chiar sa fie mai scump decat patutul???
Voi cum rezolvati problema? Ati vazut pe undeva cantare la preturi mai rezonabile?
cocolino spune:
Dragele mele adevarul este ca eu sunt extrem de fericita la gandul ca duminica intru in 7 luni si oarecum acum suntem in siguranta...Abia astept si eu sa merg la 4D,peste 2 saptamani, sa-i vad fetzisoara... Ultima data, bebica mea isi sugea degetelul...si era ata de scumpa...
Ingeras, chiar asa, ma uitam ieri in Mag Victoria la pretul costumaselor(280-300), body-urilor(150-200), paturici gen port bebe (350-400) ca al Oanei..si tot asa ..Ce-i drept m-au cam speriat preturile..Inteleg ca in Z sunt mai ieftine???
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Candy, eu personal nu voi da banii pe cantarul pt bebe...Mi se par bani aruncati,ptr ca il poti folosi 1-2 luni si-apoi...ce faci cu el? Mamele noastre nu aveau cantar si uite ce mari am crescut...
..Si-apoi credeti-ma (va spun din experienta) ca 90% din cazuri, opii adorm la san...ori in cazul asta il mai pui in cantar sa vezi cat a mancat,riscand astfel sa-l trezesti??? Cred ca cel mai bine ne poate spune Adita,nu???
Oana, pai daca nu ai comandat salteluta,ai rezolvat problema..Nici nu o mai comanda..Cea de la patut iti va fi suficienta pana peste 4-5 luni cand te hotarasti daca ii mai faci alta sau nu...![]()
Coca 27 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
ingerasu spune:
Oana cel mai bine este sa comande mama ta (sa stii ca sunt destul de ieftine pe la noi) si cand vine la voi sa va ajute cu Seb o si aduce desi eu zic ca pana pe la 6 luni Seb nu o sa aiba nevoie decat de cea subtire, a patului.
Candy daca ai bani sa arunci cumpara si cantar. Eu insa nu iti recomand pentru ca sunt scumpe, iti trebuie doar cateva luni si plus de asta il poti imprumuta de la cineva care are. Iar in toate cartile pe care le-am citit despre bebelusi, inclusiv cea a sotilor Capraru, nu se recomanda proba suptului pentru ca este stresanta atat pentru bebelus cat si pentru mama. Plus de asta, pediatrul cand o sa vina el la control o sa ti-l cantareasca sigur - sunt obligati sa vina cu cantarul.
Coca din ce am vazut eu in magazine cand am prospectat pentru domnita mea mi s-au parut mai ieftine la Z decat la Unirii, la Aziz si la alte magazine. La Z sunt insa scumpe costumasele pentru copilasii mai maricei dar bodyurile si costumasele si alte accesorii de bebelusi aici le-am gasit cel mai bine.
"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
corneliaa spune:
Hop
si eu intr-o pauza de alergatura...am trecut pe-acasa ca nu mai pot de foame.
Cocuta,trage tare ca ne ajungi duminica din urma!!!!
Candyexista si mai ieftine dar nu digitale, si nu de firma! O prietena de-a mea si-a cumparat unul simplu si e multumita de el.
(28 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100