Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine,ingerasu, te iert daca de acum incolo ma anunti, ca eu sunt cu capul in nori! Si asta numai din cauza lui Seb, ca ma gandesc incontinuu la el, ca de-abia astept sa il vad, ca sa ii mai iau aia, si aia...Foarte bine ai facut ca ai pus-o sa iti cumpere, ca e normal....Si Sebu meu sughita, dar ce haios e cand simti, zici ca bate la usa... Hai, ca am zis-o iar!

Nu o mai penalizam ca a raspuns!

Fetelor, vroiam sa ma duc la spalatorie sa imi usuc o masina de haine care am facut-o si nu o pot usca in casa, ca nu se usuca, iar la geam nu pot, ca ploua cu galeata....Si GEorge, cand am iesit din casa si a vazut cum ploua, tragea de mine sa nu ma duc singura, ca trebuie sa urc un deal, si sa nu alunec, sa cad...Si dupa ce am mers vreo 2 metri (cu umbrela), si am vazut ca sunt fleasca, am renuntat. Si uite asa, cu incapatanarea mea, am facut o baie pe gratis.

oana si bebitza din burtica (31s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Si ce simtiti cand sughite???

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna
M-am intors si eu acasa dupa o zi de alergaturi. Insa in sfirsit am reusit, de azi sint in concediu prenatal.
Oana legat de patut , daca iti doresti mai mare nu poti sa-l trimit inapoi ? Caci la noi daca nu imi convine ceva le trimit inapoi prin posta. Cum iti spunea si Ingerasu sint si un pic mai mari la masurile voastre , pt. haine de pat si salteluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Cumparati-va cantar !... Este un accesoriu indispensabil !...Cu Vladutz am mers la dr. doar pt vaccinuri : 2,4,6,12, 30luni. Ce ma faceam in tot timpu' si rastimpu' asta daca nu aveam posibilitatea sa-l cantaresc ?!... Cel putin in primele 9-10luni , monitorizarea te ajuta sa-ti depaseste anumite "angoase" ( cred ca nu exagerez numind astfel manifestarile pline de ingrijorare materna ) !...Abia dupa cateva luni poti sa stai relaxata si sa-ti apreciezi odorul "din ochi": arata bine, mananca bine, este vesel => totul este ok ! Teoretic asa ar trebui sa simtim dar...credeti-ma nu se va intampla asa !...
Eu eu una ma gandesc sa cumpar un termometru digital pt ...frunte ( 3-3,5mil lei ) care sa-mi ofere informatia in 2-3 secunde. Stiti cat este de cumplita senzatia aceea de incertitudine cand nu poti masura temperatura Puiului tau ?...Chiar daca ai un termometru digital in casa...uneori, de fapt pe masura ce cresc, este tot mai dificil sa le masori temperatura...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Eu am comandat un termometru suzeta...mi se pare mai utilizabil decat sa-l bag in alte parti, iar cel digital e cam scumput.

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor, cat ati scris. Mi-a luat jumatate de ora sa citesc, si abia am reusit sa citesc cat de cat.

Ingerasu, tot nu stiu ce sa fac cu ovulele alea, ca eu nu stiu cat de bune sunt in sarcna, si de asemenea mai am crema Gyno Daktarin( care ti-am spus eu ca la mine a dat cele mai bune rezultalte), si inca 3 ovule Gyno Micozol sau asa ceva, avand aceeasi substanta si aceeasi concentratie.

Shobo, eu vreau patut de lemn de la Babycomfort, insa am pierdut adresa cu site-ul. Cine o mai are?

Simonica, pai e bine ca a mai crescut bebelina ta, uita acusi face 1kg.

Vad ca vorbiti despre vizite bilunare la medic. Pe mine m-a chemat Nayel tot peste o luna. Eu ma asteptam sa ma cheme deja la 2 saptamani insa se pare ca inca nu e cazul.

pupici

Crinuta si bb Rayan din burtica 31+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

quote:
Originally posted by cocolino

Si ce simtiti cand sughite???

Iti tresare ritmic burtica !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca eu o simt destul de puternic cand sughite dar nu ca atunci cand da din alte alea, mai putin iar "miscarile" sunt regulate si timp de cateva minute. Prima oara, aseara, am crezut ca misca dar prea erau regulate, mai usoare fata de suturile obisnuite si m-au tinut asa vreo 5 minute. Asa am realizat ca nu sunt miscari ci sughitea mititica.

Oana tu ai innebunit de tot. Cum sa iesi afara pe ploaie si mai vrei sa urci si un deal? Ia te rog sa stai cuminte ca vin sa te bat si eu si fii-mea. Noroc cu barbatul tau ca este cu capul pe umeri. Sa-l asculti ca are dreptate.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oana, ai mare grija sa nu racesti cu baile astea gratuite !

Coca, cand sughite simt o miscare usoara si foarte ritmica, nu poate fi de la altceva, nu are cum sa dea din piciouse sau din manute asa de ritmic, doar daca danseaza ...

Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

cornelia, ce faci mami???Faci ce faci...ne mai bagi un pic in seama !!! Cred ca si eu voi lua o suzeta-termometru,desi nu stiu cum arata...

Mergi la inceput