Cutremur in Romania, zona Vrancea

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by joxy

jefuieshte un melc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Ufff aveti grija de voi si sper sa nu mai fie inca unul....

Andreea si galusca Anne-Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by Marina

14-15 sec fiti seriosi ca a durat multisor..oi sta eu la 7 da a fost mult mai lung

Marina

Asa "zice" ei, dezinformatorii de la TV. Mie mi s-a parut o eternitate, oricum.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by m34
Veve, iti propun sa muti subiectele noi deschise pe tema asta aici, sa mai eliberezi din numarul de topic-uri. Scuze ca am deschis atatea, dar cred ca nici unul dintre noi nu le-a vazut pe celelalte, pentru ca ne-am repezit sa scriem simultan...

Mihai

Mihai,nu-i nici o problema!Dar m-am gandit ca pe un singur subiect va incurajati mai eficient decat pe 6 separate!O sa le mut si pe celelalte!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Zvonurile, in ceea ce priveste intensitatea, sunt diferite de la un post la altul, 2 dintre televiziuni au spus acelasi lucru: 5,8 grade pe scara Richter in Vrancea si 6 grade pa scara Mercali in Bucuresti!
Noroc ca nu a durat mult!
Va doresc o noapte linistita tuturor!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mai, care vreti sa va cumparati apartament, in noaptea asta si maine e super oferta,cred ca sunt ieftine tare, grabiti-va!!! La ce sperietura s-a tras ....

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by joxy

jefuieshte un melc.

Jox, in seara asta ma binedispui pt a doua oara!D:-)nke!

Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Fetelor,mi-e o frica de nu mai pot...si nu pentru mine,ci pentru mama mea care este singurica si sta la etajul 8...

Se zice ca,acest cutremur nu este cel prezis...cel mare...nu se stie cand,dar va fi...

Numai bine !!!

Pozele lui Cary
http://community.webshots.com/user/caryses

Pozele mele
http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

O sa aflam maine datele exacte de la cei de la seismologie.
Impresia mea a fost ca a fost mai slab decat cel anterior de noaptea (cred ca 90), cand umblam prin casa tinandu-ma de pereti sa anunt parintii ca a cutremur si sa iau fratii mai mici din pat. Adica acum parca am umblat mai putin si nu a trebui sa ma sprijin de pereti prea tare. La incaput am pus mana pe toc sa vad daca se misca, daca e corecta impresia data de scaun ;-) Era corecta...
Telefoanele nu prea merg bine, pentru ca toata lumea incearca sa sune deodata, ca la Revelion. Chiar si serverele de net sunt aglomerate rau.
Hai la culcare si sa speram ca nu vom mai avea parte de "leganari" prea curand. Somn usor si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

http://earthquake.usgs.gov/recenteqsww/Quakes/usqcck.htm

Mergi la inceput