Cutremur in Romania, zona Vrancea
Raspunsuri - Pagina 22
slakje spune:
Danutzo scumpa hai sa-ti spun un secret, pai esti norocoasa ca stai la 8, cu cat stai la un etaj mai superior intr-un bloc de locuintze cu atat riscul pt tine e mai scazut, hai gandeste-te acum cum sunt construite blocurile, imagineaza-ti o strada cu blocurile aliniate ca si cum ai alinia pe o masa cutii de chibrite, impinge prima cutie si las-o sa cada peste a doua si sa vezi cum cad toate in lantz.Cam acelasi lucru ar fii de fapt dezastruos in caz de cutremur si cam acelasi lucru s-a intamplat in mod tragic si-n 77.
Pai in caz de cutremur cu cat stai la un etaj mai superior ai sanse mai mari daca sandramaua se darama sa supravietuiesti.
Nu va mai panicati oameni buni ca astea cu prezicatorii si paranormalii si cei care simt in urina si mai stiu eu unde sunt pure inventii , produse de creiere dornice de faima sau pur si simplu creiere bolnave.
Nu exista asa ceva!
Marina spune:
mey lasati fabulatiile si nu mai intretineti panica...si zau ca sefu ala de la fizica atomica ar tb destituit la cate strambe baga...nimeni nu are cum sa prezica un cutremur. In Vrancea sunt cutremure tot timpul si e simplu sa spui ca vor mai fi...normal ca vor mai fi...noi sa trecem sanatosi peste ele
slakje spune:
Mda, dar uite Marina ca televiziunile intretin din pacate starea de stres, normal acum ca oamenii saracii sunt panicati si speriati.
Oameni buni, in zona Vrancea daca se produce un cutremur de adancime nu are nimeni cum sa-l prezica, intr-adevar s-au facut diverse studii si se pare ca unele animale pot sesiza ceva dar in nici un caz cu ore inainte,poate cu secunde, oricum nu exista nici un om pe lumea asta care are darul prezicerii sau vreun aparat misterios care poate spune ca in data de, sau dupa data de...
Fiti linistiti si daca e vorba de emisiunea lui D Diaconescu, apoi nu ma mir...
nepotzica spune:
nici eu nu dau un ban pe paranormali - sa paranormalizeze in capul lor, n-au decat, dar au aparatura - stiintza si tehnologia avanseaza, deci aveau cum sa stie (ce naiba, s-au dus pe luna, fac satelitzi si inimi artificiale si nu sunt in stare sa fabrice un seismograf mai de doamne-ajuta!??)
dana d spune:
Mai, nu stiu, nici eu nu credeam in puteri din astea supranaturale. Dar cand vezi un om de stiinta recunoscand ca se poate sa existe asa ceva.. si cand e vorba de viata si de moarte...
Ce spun aia la Antena 1? Ca nu am televizor in camera cu compul.
http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123
slakje spune:
Bey ce om de stiintza mey, ala ce spune asa ceva nu-i om de stiintza, hai mai Dana fii fata desteapta si intelege ca asta-i circul specific oricarui eveniment mai semnificativ in Ro.
nepotzica spune:
scuze, nu era Tuca, se cheama "se intampla in Romania" emisiunea, e in direct si invitatzii sunt directorul Marmureanu parca/ cecetatorii de la Instit. de fizica a pamantului
gandacelu spune:
mai daca va mai aud cu predictii si alea-alea
pe bune, parc-ati fi copii! toate alea le credeti!![]()
ma rad in cap daca mai e frun cutremur in urmatoarele 24 de h, de zile... (acuma n-oti vrea si de ani, ca aicea nu mai bag mana-n foc!
)
pa pariu!
care mai vine cu zvonuri care nu se adeveresc, sa verse in fondul DC cate 1.000.000 lei ca sa nu mai bage panica degeaba (adeca pe gratis, mey!
)