L-am simtit din plin, noi stam la 7, si acum imi tremura mainile... Ingrozitor, nimic nu ma sperie mai rau decat cutremurele acestea... Bine ca nu au simtit copiii.
Mihaela
stau la parter...si m-a zgaltatit de nu m-am vazut.. sunt singura si mor de frica..nu-mi mai vine sa ma pun in pat...doamne ajuta sa nu mai urmeze si altele..in noaptea asta nu mai dorm..
dioki zau ca o gluma e binevenita. Iti dai seama ca sunt singura cu 2 copii mici. N-am mai tremurat de mult asa tare
Sper ca sunteti bine cu totii!
Tinem pumnii sa nu se repete!Aveti grija de voi!
Irina,veve & croko
pozici
In urma cu cateva minute am vorbit in tara.
Fetelor, sper ca sunteti bine si voi si bebelusii! 
Bianca
estimeaza ca a fost de 6 sau peste, revin cu noutati.
E posibil sa aiba replici da' cica sa stam calmi
Veve, da' ai avut ceva de lucru![]()
Pozele noastre
io-s calma ca-s nascuta-n 77
erm in burta lu mama (3 luni) si asa s-a hotarat ea sa nu faca avort: ia sa nu-l omor p-asta, ca cine stie cat mai traiesc si sa las ceva in urma mea...
si "asta" eram io...
Constanta-Am crezut ca mor de spaima! Stau la etajul 7 al unui bloc cu 10 nivele si blocul este construit pe un fel de bile antiseismice si efectul a fost accentuat.Fractiuni de secunda am retrait cosmarul anului 1977! Sotul meu a luat-o pe Bibi in brate si eu am trezit-o pe Anduta si ochi in ochi am trait cateva secunde o spaima incomensurabila, mai ales in fata neputintei de a fugi undeva!!!
Tania cu
Anduta(14sept'96)+
Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy