Cutremur in Romania, zona Vrancea

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda24 spune:

Dragelor,
Sa povestesc cum au reactionat animalutele noastre. Noi avem un mat, o mata, si doi papagali. Matul a fost ieri foarte agitat toata ziua. Nu isi gasea locul si era tare galagios. Mieuna intr-una. Mata si papagali s-au comportat normal. Dupa cutremur, toate erau foarte speriate. Matele s-au ascuns de frica.
Noi eram in pat, dormeam. Ne-am trezit, dar ne-am dat jos din pat dupa ce se terminase. Bineinteles ne-am speriat. Vazand ca nu s-a spart nimic, ne-am linistit. Am adormit la inapoi cu frica'n san.
Bine ca nu a fost mai rau!

Aveti grija,
Anda24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor..abea acum am reusit sa deschid compul...
La mine (Galati)..a fost groaznic.Desi stau la parter...a fost cumplit de tare.Nu se mai termina.Si scrasnea blocul de ziceai ca acum cade.Ma tot uitam la tava si ma intrebam daca o sa cada..si unde sa duc copii...Dupa ce s-a terminat..mi-au tremurat mainile si picioarele cred ca inca mult timp.Pur si simplu nu ma mai puteam controla....
Si astia la Tv cica..asteapta in continuare replica..Ce incurajator!!!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by korinna
Si astia la Tv cica..asteapta in continuare replica..Ce incurajator!!!

Nici eu nu am inteles acest lucru, pana aseara, cand Gheorghe Marmureanu, a anuntat ca se asteapta aceste replici, care in mod normal ar trebui sa fie mai mici ca intensitate, iar in cazul in care nu se vor produce aceste replici, el a spus ca acest cutremur a fost de fapt un precursor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ma ingrozesc auzind ca daca nu vin replicile ce a fost aseara a fost ceva precursor... Doamne Dumnezeule, nici ce a fost aseara nu vreau sa mai traiesc, darmite ceva mai mare..
Stau la 10, vreau sa castig la Loto sa imi iau casa pe pamant...

Poze cu noi

Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

si au fost replici ? pe net vad ca nu scrie nimic ... nici in ziare ...

Mergi la inceput

Acum zic pe Pro TV ca nu au fost inca replici, "lucru atipic pentru un cutremur de o asemenea intensitate", dar au fost mai multe cutremure de 2-3 grade care nu au avut insa legatura cu cel de aseara...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Cand am venit in Japonia, am fost la un centru care te invata ce sa faci in caz de cutremur.
Primul lucru care ne-a invatat, a fost sa deschidem usa sau fereastra ca sa avem iesirea libera.Apoi ni s-a spus ca este foarte important sa oprim gazul si sa ne bagam imediat sub masa.In Japonia, noi avem langa pat lanterna ,iar multi oameni au un ruxacel cu lucruri necesare in cazul unei evacuari.
Poate va intrebati de ce trebuie sa deschideti usa sau fereastra(depinde de etaj).In cazul cutremurelor, anumite obiecte pot cadea si bloca caile de acces;de aceea este necesar sa va asigurati iesirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sa inteleg ca...daca nu au fost replici inseamna ca asta a fost premergator adevaratului cutremur? orice cutremur 'care se respecta' trebuie sa fie urmat de replici sau cum? POate ma lamureste si pe mine cineva ca stau cu sufletul cat un purice de teama pt cei de acasa...

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Motanik, asa a zis dl Marmureanu, ca pana nu apare vreo replica nu se poate pronunta inca daca asta a fost cutremur sau doar un eveniment premergator. Amanunte la jurnalele de la ora 19 (ora Romaniei, bineinteles)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Doamne fereste si ai grija de noi toti!

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput