Cutremur in Romania, zona Vrancea
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana75 spune:
Fetele din Buc, ati simtit? A fost iar cutremur acum 2 minute, s-a zgiltiit podeaua sub mine ... Brrrr
Ioana
vlada spune:
La noi cu vreo 2 sec cred inainte au inceput sa sune toate alarmele de la masini...ne si gandeam ca o fi vreo banda care le fura pe toate din parcare ... ![]()
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
dragilor, nu va mai panicati degeaba, cutremurele nu pot fi prevestite... nimeni nu stie daca va fi sau nu va fi... daca ei zic ca o sa fie si va fi, gata, 1-0 pt ei... dar de cate ori au zis ca va fi si n-a fost?!
Exista astfel de sisteme in Japonia folosite pentru trenurile de mare viteza (sunt plasate pe parcursul caii ferate) si care prin semnal radio opresc automat trenul. Problema este ca ele nu pot detecta producerea cutremurului decat cu cateva secunde inainte. De altfel la ultimul cutremur serios din Japonia, din 23 oct acest sistem de protectie n-a fost eficient (n-a functionat) fapt care a dus la deraierea unui tren.
Danna spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Fetele din Buc, ati simtit? A fost iar cutremur acum 2 minute, s-a zgiltiit podeaua sub mine ... Brrrr
Ioana
Serios ? Eu una nu am simtit nimic.
motanik spune:
Dragelor si dragilor,
Cand m-am trezit in dimineata asta primul lucru a fost sa deschid calculatorul, sa intru pe forum si sa postez un subiect in legatura cu acest cutremur, fara sa ma uit daca a facut cineva asta inaintea mea. Zis si facut, am postat si apoi am vazut nu una ci 11 pagini pline deja...Asa ca rog moderatorii sa stearga postarile mele anterioare.
Groaznik ce s-a intamplat, am primit mesaj de la cineva din Romania si am sunat imediat acasa la ai mei sa vada daca sunt ok, din fericire totul era bine si ma bucur ca ati scapat toti cu bine. Ma rog sa nu mai vina nici un cutremur, fie el cat de mic. Aveti grija de voi.
Pupici
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Lali spune:
A fost din nou cutremur ? Acum ? Nu am simtit... oricum sunt la serviciu, la parter in cladire fara etaj.
Nu mai vreau......![]()
Lali
ana-oana spune:
mey fetele, nu eram bune sa fim japoneze!!![]()
![]()
![]()
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Androix spune:
quote:
Originally posted by Lali
Carmen, de la Centrul al carui director este dl. Ailenei se cumpara cu 60 EUR acel avertizor de cutremur cu 30 secunde inainte...
Lali
Ihiii, ai auzit tu vreun pager piuind? Ca io am auzit colegii mei spunand ca nu au functionat...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Lali spune:
quote:
Originally posted by Androixquote:
Originally posted by Lali
Carmen, de la Centrul al carui director este dl. Ailenei se cumpara cu 60 EUR acel avertizor de cutremur cu 30 secunde inainte...
Lali
Ihiii, ai auzit tu vreun pager piuind? Ca io am auzit colegii mei spunand ca nu au functionat...
[b]Andreea
Acelasi director a spus ca au fost setate la cererea clientilor sa bipaie la cutremur de peste 6 grade Richter ca sa nu intre in panica pentru un cutremur care in pincipiu nu produce victime. Cum acesta a fost putin mai mic nu au trimis avertizarile. De asemenea au primit deja multe sesizari sa revina la avertizarea la peste 5 grade sau asa ceva...in urma cutremurului de aseara.

Andreea