mamici de noiembrie decembrie 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Gandacelu, azi noapte nu aveam deloc somn asa ca mi-am petrecut timpul citind la jocul ala al vostru cu cartile. Mi-a crescut respectul fata de tine cu 100%. Pai eu ma consider citita si totusi nu mi-am dat seama despre ce carti vorbiti . Cred ca am ghicit doar una sau doua. Asa ca am aflat ca nu esti numai haioasa, ci si foarte citita (ca sa nu zic culta) :-)

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

ELIZA unde e jocul de care zici?... Dati-mi si mie adresa sau ziceti-mi unde e.

Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
Si zi asa GANDACICO, le-ai zis clujenilor ca sunt lenti???
Eu eram in pat dar chiar nu am simtit nimic. Poate chiar nu s-a simtit in Cluj nu fi si tu asa dura cu noi

hehehe nu stiam ca esti clujeanca... dar n-a fost la misto a fost asa, o replica, ca discutia era f incinsa, la 10 minute dupa cutremur toti tremrau on-line care mai de care si vine si cineva din cluj, cica, asa, calm: la noi nu s-a simtit!... cand toata lumea era isterica, ma-ntelegi?!

am vrut sa zic, de fapt, ca deh, clujenii sunt mai... blanzi, mey! la ei pana si cutremurele sunt... "blande"!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5
Gandacelu, azi noapte nu aveam deloc somn asa ca mi-am petrecut timpul citind la jocul ala al vostru cu cartile. Mi-a crescut respectul fata de tine cu 100%. Pai eu ma consider citita si totusi nu mi-am dat seama despre ce carti vorbiti . Cred ca am ghicit doar una sau doua. Asa ca am aflat ca nu esti numai haioasa, ci si foarte citita (ca sa nu zic culta) :-)

na-ti-o franta! ca acolo chiar nu prea am jucat! ca stau prost la memorie! am citit, e drept, enorm (cand zic enorm inseamna ca de la 10 ani pana la 22 am citit incontinuu ziua si noaptea si ca toti banii mei s-au dus numai pe carti - nici nu mancam!) - dar ca nu mai stiu o boaba din tot ce-am citit! si nu exagerez!
sunt carti pe care le-am citit de multe ori si tot nu am retinut din ele decat cate o secventa nicidecum actiunea sau personajele

ce respect?! ma faci sa rad! fiecare cu specialitatea lui! eu sunt filolog, la altceva nu ma pricep! io nu ma respect deloc, la cat am citit trebuia sa am mai mult creer!

... ce pana mea!?

Mergi la inceput

felis, nu ma enerva si tu acuma, ca bubulinoaica a exagerat, deja ma simt prost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mos si Roxana bafta la medic, daca este sa fie sa ave-ti parte de o nastere cat mai usoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Roxana ptr. Bianca ii doresc insanatosire grabnica; nu esti singura care te-ai saturat, si vrei sa nasti; mie parca din ce in ce mi se pare tot mai greu; numai suport;
Azi Arisa a fost ingrozitoare, nu a vrut in ruptul capului sa doarma la pranz, mi-a facut istericale de cred ca nu numai blocul nostru a auzit-o, ci cred ca tot cartierul de blocuri; ne-am certat parte in parte, dar pana la sf. tot zgrimturoaica de fiimea a castigat partida, si m-a pacalit sa iesim afara, asta dupa ce o jumate de zi spalasem si eram franta moarta de oboseala, vroiam sa dorm dar nu s-a putut de nici o culoare, imi era foame dar nici atat sa ma lase sa mananc, iar ea era chioara de somn, dar in ruptul capului nu a vrut sa puna geana pe geana; si uite ca nu a dormit toata ziua, trezita de la ora 6am, si abia acum am reusit s-o adorm, fiind ora 10pm
Fetelor cum a fost la cutremur; v-am trimis cadou ca noi avem prea multe, si ne-am gandit ca duce-ti lipsa(sa nu ma ); am vorbit cu ai mei parinti la tel. si mi-a spus ca nu au fost victime, doar ca lumea este inca speriata si ca nu se mai intorc in case; oare ce s-ar intampla rom. daca ar fi ca aici

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

felis, nu ma enerva si tu acuma, ca bubulinoaica a exagerat, deja ma simt prost!

GANDACULE asa gandesc si eu ca si ELIZA... Da nu suntem singurele! Mai vorbeam cu una dintre noi pe mess care a zis acelasi lucru ca si ELIZA......
Da sa nu crezi acum ca te-am barfit... am vorbit da numa de bine...

Aud acum la observator ca au mai fost 4 cutremure care nu s-au simtit in Bucuresti dar nu au fost replici al celui de azi noapte deoarece au avut alt epicentru.

Totusi GANDACULE... da-mi si mie adresa directa de la joc...

Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Feteloooooooooooorrrrrrr, si acum bomba: tocmai m-am intors de la spital, am dilatatie 3-4, maine dimineata cel tarziu ma internez sa-mi declanseze nasterea, in cazul in care nu se produce de la sine pana atunci , ceea ce este foarte probabil. De fapt eu sunt sigura ca in cateva ore ma intorc la spital, tot am contractii.

Asa ca , tineti-mi pumnii, si va dau de veste prin Catalin . Al meu doctor zice ca maine pana la pranz il avem pe bebe. Sa dea Dumnezeu!

Roxana- saptamana 39

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ROSERB sa-ti ajute Dumnezeu sa nasti usor si sa vii cat mai repede acasa cu bebelul frumuselul.

GANDACELULE nu ma supar eu asa usor, m-am obisnuit sa ni se spuna ca suntem mai "incetuti" dar sa stii ca nu e o chestie universal valabila. Chiar nu am simtit nimic, si eu oricum stau la etajul 4. Poate suntem noi mai "cumintei" si de aia nu am simtit cutremurele

Adriana 37 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput

roserb! Doamne ajuta! sa nasti usor si bebe sa fie frumos si sanatos si cumnite!

o sa ne gandim la tine si-ti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

GANDACELU unde e jocul ala de care zicea si FELIS?? Ca m-a palit acu sa ma joc si eu ceva.
PLIIIIIZZZZ!!!

Adriana 37 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos

Mergi la inceput