Zile desprinse parca din filmele cu prosti
Raspunsuri - Pagina 2
xenocid spune:
Exasperat de tipa care'si trage scociu' de pe dinti mi'am luat si eu orbit profesional.
Hm...bune. De plictiseala am halit o juma' de pachet. Asteptand eu sa se descarce o pagina de internet rasuceam pachetul de guma...cand vad pe spatele lui: CONSUMUL EXCESIV POATE AVEA EFECTE LAXATIVE.
Alin
*Ex astris, Scientia*
valentinag spune:
quote:
Originally posted by Clover
Asta cu pungile e geniala. Adevarul e ca sunt unii pe care-i vad ca si-au pus deja cumparaturile in cos si isi mai iau un snop de pungi(vorbesc de carrefour unde sunt mai multe pungi la dispozitie). pentru ce oare? Ca oricum iit raman pungile de la cumparaturi? De neam prost, de-aia.
Uite ca eu nu iau pungi pen ca-s neam prost,le iau pen ca nu-mi place sa stau acolo si sa le aranjez care cum unde.Dupe ce sunt scanate le pun frumusel in cos,platesc iau pungi si mi le arnjez la masina sa nu mi se plimbe borcanele si conservele prin tot porbagajul!
Ancuta,la care Mega ti-au facut asa ceva?ca la mine la 1 mai iti dau si daca nu ai nevoie neaparat de a 2-a punga.
Shi ca sa fiu in topic,ma dispera cei care isi plimba catzeii si ai lasa sa-si faca nevoile exact in mijlocul trotuarului
Valentina
Never say never!
smillaraaq spune:
Oooooooooooooooh, posta!
Ce subiect inaltator!
Va recomand din suflet oficiul 34, unde troneaza niste doamne amabile ce nu s-a mai vazut! 
Cand intri pe usa, daca e cineva inauntru, parca dinadins lungesc discutia cu persoana aceea. Daca e un arab cu bani multi (primise odata unul 53 de milioane prin Western Union), sunt topite toate si ii fac temenele, uitand ca la alte ghisee asteapta oameni. Pe arabul de care vorbesc l-au servit toate, fara exceptie, inclusiv diriginta. S-a facut coada, lumea protesta, ele numarau bani si se bagau in seama cu nenea, care abia rupea romaneste.
Daca intri inauntru si nu e nimeni (ah, fericire!), baga botul in computer si se fac ca-s ocupate. Butoneaza in draci, doar doar oi pleca - in fond ce conteaza ca vrei sa iei un timbru sau sa intrebi cat costa o cartela de internet??? Daca tusesti sau te hazardezi cu un "Fiti amabila" (nu este!!!), zbiara la tine "Nu vedeti ca sunt ocupata?!", cu varianta menita a te umple de rusine ca le-ai "deranjat": NU VEDETI CA NUMAR?!?!??!
Ouch. Numara. E bine s-o lasam in pace. S-ar putea sa-i ia vreo cateva luni, poate ani. Poate copiii nostri vor cumpara timbre cand noi nu vom mai fi si ea va fi terminat de numarat ![]()
Ai gresit un formular? Dumnezeule! Cel mai bine e sa pleci singur, rusinat si cu coada intre picioare. Nu mai intreba nimic, daca nu vrei sa-ti strici ziua. Celor care le reproseaza ca-s asa nepoliticoase le raspund: "Da' credeti ca mie imi place toata ziua sa ma cert cu atatia oameni lipsiti de educatie?" Saraca de ea, se vede ca nu-i place. De-aia e si frustrata. Ce viata deprimanta!!
Vrei sa trimiti bani la tara? Super! Hai sa vedem cum se procedeaza: mandatul telegrafic a fost inlocuit de sistemul de trimitere prin internet ... dar ce te faci cand ea nu stie sa umble cu dracia aia? In sfarsit se descurca, scrie suma si-ti cere localitatea si codul posta. Spui: sat cutare, comuna cutare ... aaaaaaaaaaa!!! Pardon!! In sat nu se livreaza banii. Tre sa mearga mama la posta din comuna. Dar tu cunosti satul si pe postas si i-ai mai trimis mamei bani de zeci de ori, fara probleme, asa ca o contrazici: Ba da, banii ajung chiar in sat. Treceti acolo satul. Ei, acuma tanti Vaca_de_la_posta deja se supara. Adica cine te crezi tu?!?! Ea stie ca nu se livreaza bani in sat. Dupa o discutie in contradictoriu care te binedispune pentru tot restul zilei, accepta sa puna si numele satului pe mandat. Comentariul ei: "Sa vedem, poate aveti noroc!" 
Dragii mei, cam asa e la noi la posta. Tantile alea sunt acolo de o vesnicie, una din ele mi se pare ca de curand a fost si promovata, iar scarbosenia ce le carcaterizeaza e nemarginita.
Mai nou tresar si devin brusc amabile la aparitia dirigintei (au o diriginta noua, foarte amabila). Le-a venit si o colega tanara si draguta, la ghiseul careia daca ajungi te poti simti norocos. Dar ele nu s-au schimbat. Deh, naravul din fire ...
smillaraaq spune:
Ca sa nu credeti ca ma grabesc sa dau cu piatra, iara originea expresiei "vaca de la posta":
Un copil ii scrie lui Mosh Craciun: "Draga Moshule! Anul acesta as vrea sa imi aduci o bicicleta Mountainbike, rosie - stii tu de care! -o masinuta teleghidata - stii tu de care! - si un kilogram de ciocolata!" Ajunge scrisoarea la posta, functionarele o citesc si se gandesc: "Daca o trimitem mai departe, se pierde... daca o returnam distrugem bietul copil, cum ca nu exista Mosh Craciun..." Asa ca au pus mana de la mana, au cumparat bicicleta si masinuta si le-au trimis pe adresa copilului. Dupa catva timp, vine iar scrisoare de la copilul respectiv: " Draga Moshule! Iti multumesc din suflet pentru cadouri! Bicicleta si masinuta sunt exact asa cum mi-am dorit! Cat despre kilogramul de ciocolata, sunt sigur ca l-ai trimis si pe el, dar l-au mancat vacile alea de la posta!" :-)
ana-oana spune:
quote:
Originally posted by Clover
Eu am o problema si cu cumparatorii(asta-i cacofonie?tind sa cred ca da).
este CUCUfonie
m-am enervat ieri in carrefour pt ca pe niste borcane cu feta in ulei si mirodenii nu scria in romaneste, scria in olandeza!!! am intrebat-o pe o vanzatoare de acolo si bineinteles ca nu stia ce scrie, sa cumpar si eu alt sortiment!!! sau tot in carrefour, vrei o informatie despre un produs. raspuns INVARIABIL: nu stiu, nu sunt de la raionu' asta, intrebati colega de la raion. DA' COLEGA UNDE E???
O.

Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Leah spune:
Mie imi strica definitiv ziua manelistii de deasupra mea, care de catva timp sunt obsedati de o melodie (daca ii pot spune asa, fara sa jignesc genul), ceva cu inima mea nu te vrea sau cam asa ceva. O asculta de la 7 dimineata in continuu (slava repeatului, nu?) pana se plictisesc, si asta nu se prea intampla.
Iar sambata si duminica e baba de la parter care se crede soprana si zbiara prin casa, injura ca birjarii (de una singura, ca n-are pe nimeni) si se face ca cccc canta taman la 7 dimineata in week-end.
Iar de vecinii de la 4 care au porumbei, nu mai spun cum arata geamurile mele, pervazul exterior si casa scarii...mormane de gainat. fulgi si resturi de mancare, este absolut groaznic, nici nu stiu ce sa ma mai fac.
Asa ca posta ca posta, ca nu e in fiecare zi, dar cu vecinii ce te faci ca trebuie sa ii suporti in fiecare zi?
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
energy spune:
m-am enervat ieri in carrefour pt ca pe niste borcane cu feta in ulei si mirodenii nu scria in romaneste, scria in olandeza!!! am intrebat-o pe o vanzatoare de acolo si bineinteles ca nu stia ce scrie, sa cumpar si eu alt sortiment!!! sau tot in carrefour, vrei o informatie despre un produs. raspuns INVARIABIL: nu stiu, nu sunt de la raionu' asta, intrebati colega de la raion. DA' COLEGA UNDE E???
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
[/quote]
NORMAL EU P-ASTIA II RECLAM LA OPC, EXISTA O LEGE CLARA CARE SPUNE CA N-AI VOIE SA COMERCIALIZEZI PRODUSE IN RO DACA N-AU ETICHETA CU TRADUCERE IN LB. ROMANA, CU ATAT MAI MULT PRODUSE ALIMENTARE. si nu-i mai iert ca m-am saturat de tzara asta unde fiecare face cum il taie dovleacul. Am gasit si produse pt. copii care n-au traducere si te uitzi la ele cubic...e normal??
de cate ori ies din casa am senzatzia permanenta ca traiesc filme cu prosti....cel putzin vecinilor si administratorului de bloc le-am promis ca o sa le dansez Ciocarlia pe mormant...pt. orele de (ne)liniste legale.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602
slakje spune:
"ca m-am saturat de tzara asta unde fiecare face cum il taie dovleacul. "
Energy eu sunt fan "energy" da nu ma pot abtine sa nu-ti spun...sa nu crezi ca in alte tzari e altfel.
Vorba lui barbatu-meu care apropos e olandez get beget: "Nu-ti mai fa iluzii degeaba".
Alina(fan energy
)
ancuta06 spune:
Valentinag, era vorba de Mega Image de la Titan. In legatura cu pungile, o fata din franta zicea ca numai in Ro te duci cu pungile dupa tine la supermarket.....in Olanda pungile costa 16 centi, asa ca oamenii le iau dupa ei. Cred ca sunt singura care le cumpara de fiecare data, ca tot uit sa iau de-acasa, si am o tona.
In fine, in legatura cu posta, am avut si eu o discutie cu o functionara, despre Western Union. Eu aveam cu mine pasaportul, iar ea a zis ca nu se poate decat cu buletinul. i-am explicat ca la sediul central Western Union, numai cu pasaportul ma duc, iar ea mi-a spus ca tot nu se paote, decat cu buletinul, la posta. E adevarat ca acea doamna a fost draguta si mi-a vorbit frumos.
Iar ca sa platesc lumina.....nu stiu cum s-a facut, dar odata, stransesem cam 10 facturi de platit, ale mele si ale altora, care nu fusesera acasa.....unii pierdusera totusi facturile....in fine, aveam o lista cu ce aveam de paltit, si doar pt jumatate dintre ele aveam facturi. A iesit un mare scandal ca am deranjat-o pe ea, sa faca o miscare in plus, adica sa se uite ce suma trebuia platita pt fiecare adresa. Aproape ca n-a mai vrut sa-mi ia banii. Atata nesimtire si mahalagism nu am vazut nicaieri.
Cand aveam vreo 2 luni de sarcina, m-am dus la circa financiara, ca imi trebuia o declaratie. Am ajuns acolo, in fine, cu greu am gasit camera in care trebuia sa intru. Cand am intrat, erau vreo 4 ghisee improvizate, iar cozile de acolo ingrozitoare. M-am asezat la rand acolo unde am vazut ca se ocupau cu ce-mi trebuia mie. Pana mi-a venit randul, am stat numai pe vine, pt ca daca incercam sa stau in picioare, cadeam. Nu s-a deranjat nimeni sa ma lase in fatza, eram palida toata si ma straduiam sa-mi tin lacrimile. Era infiorator acolo, iar eu nu stiam daca ajung sa-mi vina randul. Cand ajung in fatza, ma ridic, i spun funtionarei ce-mi trebuie, iar ea urla la mine: "Aaa, pai ce veniti doamna la mine asa? Intai trebuie sa luati un formular de la ghiseul 1". La ghiseul 1 erau cam 50 persoane, pt ca se ocupau si cu altele....M-a bufnit plansul si am plecat acasa. Nu mi-a mai trebuit nici o declaratie.
Ancuta &
Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
aissa spune:
Ar fii atat de multe de spus....
Cea mai recenta faza nu mi s-a intamplat mie dar eram martora.
S-a petrecut in Cora saptamana trecuta. O doamna o intreaba pe o pustoaica cccc care era imbracata in uniforma de Cora, ceva despre un produs. Moment in care fatuca incepe sa urle ca din gura de sarpe, ca ce vede doamna cumva ca pe ea scrie informatii de o intreaba. Doamna respectiva, saraca apuca sa mai zica "deci nu pot sa va intreb pe dumneavoastra?" Aia i-a trantit un NU si i-a intors spatele foarte elegant.
Cred ca au facut cursuri sa devina atat de acre, altfel nu cred ca reusesti sa fii atat de "serviabli"
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic