Am postat acest subiect cu speranta ca se va gasi cineva sa ma lumineze si pe mine cu privire la cateva aspecte legate de acest calendar. Inainte de toate insa vreau sa-i felicit pe cei care au avut o astfel de initiativa si care au pus-o in practica. Mi se pare o idee super! Dar, am cateva semne de intrebare:
1. lista cu zile de nastere se refera la ziua respectiva sau la toata luna (de ex. octombrie)?
2. dupa ce criterii s-a facut lista: dupa cei inscrisi pe listele acelea care s-au facut, sau in functie de datele trecute la profilul personal?
3. daca doresc sa adaug un eveniment, trebuie obligatoriu sa deschid un subiect nou si daca da, va fi vizualizat incapand cu data pentru care l-am programat sau va putea fi vizualizat oricand incepand cu momentul cand apas pe butonul "creeaza subiect"?
Si mai ales, intrebarea care ma framanta cel mai mult: de ce s-a inchis rubrica "Felicitari si anunturi"???
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
Nu pot da prea multe lamuriri decat la punctul 1 unde am observat ca se refera la ziua respectiva.
Insa vreau sa va felicit si eu pt. ca mi se pare o idee nemaipomenita !
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2
Poate ne ajuta un moderator cu lamuriri...va roooog!!!
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
1.lista cu zilele de nastere este pe ziua respectiva;daca alegi in calendar alta data,o sa vezi ca-ti apar altele...
2.in functie de data trecuta la profil.Daca nu se trece data,n-o sa apara nici aniversarea in lista.
3.aici cred ca mai trebuie sa astepti un pic,pana se va alege formatul final.Deocamdata calendarul este in probe;posibil sa se redeschida "felicitari si anunturi".
Sper ca te-am lamurit macar un pic!
Pentru alte nelamuriri:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34712
Irina,veve & croko
pozici