Produse oferite pentru incheiere contract

Produse oferite pentru incheiere contract | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Marius,
cum ai trata speta asta juridic si fiscal? La un contract de livrare mare sunt obligata sa dau cateva produse gratis pe care trebuie sa le facturez ca beneficiarul meu sa si le poata inregistra in contabilitate. Cum ai trata contabil si fiscal aceasta chestiune?
Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai ceva nu e bine. Daca le facturezi nu sunt gratis. Devin obligatii de plata deoarece sunt cu trecere de proprietate prin actul fiscal de vanzare cumparare numit factura fiscala. Poate reformulezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Marius,
intai iti multumesc ca ai raspuns. Le facturez pentru ca beneficiarul are nevoie de factura de intrare a mij fixe ( pt el sunt mij fix). Dar pozitia 2 din factura e discount de aceeasi suma astfel incat totalul e 0. Ce zici de asa inventie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Noi asa am facut cu un client care voia factura pentru mostre. Dar nu era vorba de valori mari, ca la mijloacele fixe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Problemele pe care le ridici tu pot sa atinga un grad de confidentialitate comerciala si nu cred ca este bine sa continuam aici. Iti recomand utilizarea mesageriei private daca doresti sa continuam pentru ca as pune intrebari care nu ar fi bine sa fie puse in cadru public si raspunsurile aferente depind de aceste intrebari. Decizia iti apartine.

Mergi la inceput