Oameni buni,
Am strans cam 10.000 de Euro (cu totul) si de banii acestia as dori sa-mi cumpar un autoturism. Unii spun ca-mi gasesc usor, sigur si convenabil in tara. Altii m-au sfatuit sa plec in Germania in cautarea unei masini (de preferat nemteasca!). Am gasit
si un site: www.mobile.de. Se zice ca aici se gasesc cele mai multe oferte de masini din Europa. Oricum, ma intereseaza o limuzina, diesel si obligatoriu cu Euro 3.
Ce ma sfatuiti?
te sfatuiesc sa o iei fabricata dupa 2001, sa ceri seria de motor inainte de a o cumpara, suni la reprezentanta din RO sau daca ai o pila la RAR si mai bine, sa-ti confirme ca este EURO 3.
Eu am luat in martie un Ford, fabricat in 2000, deci 90% euro3, am ajuns cu el in Ro si la RAR m-a intors inapoi ca e euro 2. Toata treaba a mai costat vreo 2500 euro ca sa-i pun catalizator si nu stiu ce alte bazaconii dupa care a trecut testul de noxe si a fost inmatriculat. Deci atentie mare.
Tot de pe Mobile.de am cumparat-o si eu.
http://community.webshots.com/user/simonabb
Poti sa te mai uiti si pe www.autoscout24.de
Si e bine sa stii ca daca o iei de la Autohaus - nu trebuie sa platesti TVA (apare la MwSt in anunturi) - care e de 16%.