mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Bobita
Gindacico tu la ile ai avut asemenea dureri? Eu una nu am avut la Maria, parca nici nu eram gravida, dar acu mai ales la birou dupa ce ma ridic de pe scaun merg schiopatand de durere.

n-am avut neam! dar acuma cred ca nu e de la sexul copilului, ci de la colul meu deschis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Monica, ce bine ca Alex o sa aiba o surioara, felicitari, cred ca sunteti foarte bucurosi!

Pe mine cred ca ma va cadorisi Bianca cu raceala ei, ma cam ustuta gatul si parca sunt cam bleaga.

Pe deasupra, iar am 1000 contractii, sunt cam dese pe ziua de azi, poate s-o hotari juniorul sa iasa la lumina. Mai stau sa le cronometrez, si pe urma ma hotarasc daca dau o fuga pana la dr. au ba.Ma dor ca naiba ligamentele dintre pitpalac si picioare , precum si toate oasele din zona . Cred ca incepe caposul sa-si faca loc. Nu stiu de ce nu mai am rabdare deloc.

Roxana-saptamana 39

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Bobita
Gindacico tu la ile ai avut asemenea dureri? Eu una nu am avut la Maria, parca nici nu eram gravida, dar acu mai ales la birou dupa ce ma ridic de pe scaun merg schiopatand de durere.

n-am avut neam! dar acuma cred ca nu e de la sexul copilului, ci de la colul meu deschis...

Eu la echo din sept (16) aveam colul inchis 4 cm, deci nu cred sa fie de la col. Si cred ca Felis nu are colul deschis. Poate o fi din cauza hormonilor. Dar de ce la prima sarcina nu le-am avut? Acu sincer cind merg e un chin.

Fetelor in timp ce voi terminati santirele de prin case eu abia acu o sa-l incep, noroc ca muncitori o sa fie sotul si un prieten de al lui, sper sa termin pina va veni bubulina mica

Bobita, 30 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, imi zisesera si acolo ca este fetitza, dar o singura doctoritza in care nu prea aveam incredere...restul toti au avitat sa-mi zica...de-aia am stat in standby pana acum...am cumparat lucrusoare care sa mearga si la fetitza si la baietzel...dar cand am venit acasa am constatat ca am si de la alexutx o gramada de lucrusoare pentru nou nascut noi noutze...asa ca nu-mi mai trebuie decat un costumas de scos afara...gros din fas ca alex s-a nascut vara hi hi si la el nu mi-a trebuit.
spor la invatat!
va multumesc la toate pentru felicitari...va pupici si am fugit la dr de familie...sper sa nu stau mult

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Mai frate de cand cu cutremurele astea burta sta mai tot timpul contractata; cred ca mintea mea bolnava a luat-o razna rau; ma gandesc numai la nenorociri; mai ca-mi vine sa iau sa plec acasa; parca stau tot timpul pe picior de fuga
Bobita pai am vazut la TV. ca o tipa a nascut exact in aceasi zi cu cutremurul doi gemeni, iar cand s-a externat nu avea lumina, gaze, apa; una fugise cu toata fam. de-acasa si dormeau in masina, (de frica sa nu se darame casa pe ei multi carora casa li s-a subrezit, din cauza cutremurelor peste 400 la nr., dorm in masina), avea burta destul de mare, dorea sa faca baie, dar in primul rand vroia mancare, spunand ca ii este foame; treaba este destul de nasoala ptr. ca sunt ,ulti care nu mai au locuinta, se doarme prin diferite locuri(la scoli in sali de sport, toti la gramada, a iesit la iveala stresul ca nu ai pic de intimitate, la WC se asteapta nu stiu cate zeci de min., vor sa faca baie, si mai dureroasa probl. este ca se vrea mancare); altii dorm prin corturi, si afara a inceput frigul(in zona respectiva este mai frig decat aici la mine, si ninge ca in Rom. aproape; in unele locuri deja au cazut primii fulgi de zapada azi-noapte, a fost -1 grad; am vazut o tipa si am ramas socata de chestia asta, cum spunea ca nu are ce sa-i dea sa manance copilului, copilul fiind inca bebe, ca nu are lapte, ca nu are nimic

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Buna dimineata..
A dat Domnul de am rasarit si eu in sfarsit. Asa e in concediu, nu mai am net la discretie ca la birou...

Ce fac fetele? Doamne, cand ma gandesc ca maine-poimaine apar deja mesajele de "bun venit" pt bebelusii nostri... Chiar asa: ce stiti de BITS? Eu am vb ultima oara cu ea in weekend si de atunci... pauza.

In schimb stiu de IOANA ca e tot in cerclaj, s-a plictisit saracuta de moarte si va pupa pe toate.

Eu am fost la spital, am facut cunostinta cu saloanele si holurile si am ramas placut impresionata: totul e foarte nou si curat, nu miroase a spital ci a detergent, doctorita cu care nasc e f draguta, nu are moaca de doctor, m-a intrebat din prima: nu nasti normal, nu? ca uite ce mica esti... Asa ca sunt multumita.

Doua intrebari acum: 1. ce analize tre sa imi mai fac acum, ma refer la cele de dinaintea nasterii? As vrea, la urmatorul control, sa ma duc cu ele gata facute si medicul de familie nu cred ca a precizat toata lista...
2. Cat stiti ca se da la o cezariana? Eu am inteles ca la Cantacuzino "darul" merge cam la 4 mil si 1 mil anestezie locala...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Fulguetz,
fiindca ai intrebat si pe mine ma maninca degetele, va spun ce e cu Jasmine, si eu am fost socata cind m-a sunat duminica seara!
Povestea pe larg probabil ca o sa o spuna ea cind se va intoarce, deocamdata ieri l-a nascut(cezariana) pe BB fiindca a fost tare grabit...(36saptamani)dupa ce a stat in spital vreo 10 zile incercind sa-l mai tempereze.... Acum sint bine amindoi iar eu vreau sa ajung in seara asta la spital.

va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si BB-ei sanatosi
MadalinaM-mare aspiranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Roserb, nastere usoara !!!!!!

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

uite ca avem si primul baietel!JASMINE felicitari si multa ,multa sanatate la amandoi!refacere rapida si va asteptam cu vesti!

octy 40 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Madalina, multumim mult de vesti!!! Deci mai avem un bebe printre noi :-) Felicitari Jasmine si refacere rapida ca sa ne povestesti si noua cum a fost. Madalina, daca mai afli ceva, spune-ne si noua te rog: cum se simte Jasmine, cat a avut bebe la nastere, etc.

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput