mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
Eliza5 spune:
Try, dar la voi nu se poarta inducerea? Zic si eu.. Nici sa stea prea mult la mami in burtica nu e bine, nu?
Ela, felicitari!
Sa ne spui si noua povestea nasterii, da?
Eu de cateva zile mi-am schimbat total ritmul: nu mai pot dormi noaptea si dorm in schimb ziua. Noaptea am niste arsuri.. Asa ca stau ca o bufnita pe net si cand ma plictisesc mai citesc o carte si astept sa se faca 6.30 sa se trezeasca barbate-miu
Ma gandeam chiar ce frumos ar fi fost sa stiu sa crosetez
.
Azi am fost si eu pe afara (nu prea mai ies in ultima vreme) si m-a amuzat reactia vanzatoarelor. Am intrat si eu in doua magazine si ambele vanzatoare mi-au spus: "faceti baietel, nu?". Asta pentru ca am burta foarte tzuguiata (e aproape... ireal de tuguiata...
).
Felis, ai avut dreptate. Parca a mai cedat si la mine durerea de pitpalac si tare ma bucur. Acuma astept si eu sa mi se lase burtica si poate scap si eu de arsuri.. Acuma burta parca-mi vine pana-n gat
.
Aoleu, comprese reci, comprese calde, am innebunit-o de tot pe biata fata. Ce-mi spune mie logica este ca apa calda este vasodilatatoare si asta inseamna ca "da drumul" la laptele care este inghesuit acolo. Apa rece "inhiba" si opreste laptele. Oricum Ele incearca sa rezolvi problema urgent pentru ca nu e de glumit cu febra laptelui. Ai un medic pediatru pe care sa-l intrebi maine la prima ora? Trebuie sa scapi de laptele care e stocat acolo si iti tensioneaza sanii!
Try, eu ma bucur tare mult ca sistemul medical e diferit in Romania fata de Canada
. In sensul ca ma bucur ca mi s-a atras atentia din timp ca am colul scurt si trebuie sa stau la pat. Altfel as fi nascut probabil prematur si nu as fi vrut asta nicidecum. Nu cred ca medicii fac exces de zel ci poate pur si simplu au mai multe informatii
si stiu ca una din cauzele principale ale nasterilor premature este incompetenta colului sa sustina sarcina. Probabil ca in Romania se pune foarte mare accent pe asta in educatia ginecologilor pentru ca toti devin foarte seriosi cand e vorba de asta. Nu spun ca medicii din Canada nu sunt buni, ci doar sistemele sunt diferite - asa cum spui tu. Unul este mai precaut iar celalalt mai relaxat.
Moss, tie nu-ti programeaza cezariana? Ca vad ca esti deja in saptamana 39. Sau asteapta mai intai niscavai semne de nastere?? Mie mi-a spus doctorul ca o va programa inainte sa inceapa travaliul iar eu ma astept sa nasc deja in saptamana 37-38.
N-o sa va vina sa credeti dar am gasit deja bona!
E dispusa sa stea 12 ore cu copilul (de la 7 dimineata la 7 seara), e unguroaica si are vreo 65 de ani. Nu-mi vine sa cred ca am fost asa de norocoasa, in sensul ca nu-mi imaginam ca o sa gasesc pe cineva care sa stea 12 ore. In plus imi inspira foarte mare incredere: e zambitoare, curata, la locul ei, si pe deasupra mai stie si sa gateasca demential
(asta mi-au spus cei la care a lucrat anterior). O sa inceapa lucrul prin ianuarie, o sa stea impreuna cu mine vreo 2 luni ca sa vad eu cum se poarta cu bebeul, iar apoi o sa ma intorc la birou.
Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
ionela roxana spune:
Ela 2001 felicitariptr. DIANA

; este nascuta in aceasi cu fii-mea
; sa fie somnoroasa, mancacioasa si cuminte, si sa ave-ti numai bucurii din partea ei, iar tie refacere cat mai grabnica
; cat priveste desfundarea sanilor, eu zic ca Gandacica sa fie ascultata; camprese calde, masaj muuuuuuuult cat sa poti rabzi, si bebe pus cat mai des la san; BAFTA!!!
Try chestia cu pregatirea mancarii inainte de plecarea la spital sa nasc, eu am spus-o; cand nu are cine sa te ajute in nici un fel faci totul pana la epuizare
Fetelor ce se intampla cu Bits
; de ieri seara tot incerc sa vorbesc cu ea la tel., dar nu pot ptr. ca are mobilul pus pe mesaj; nu pot lua leg. cu ea
; eu cred ca a nascut![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
Eliza5 spune:
Try, ai o burtica foarte sexy si maricica :-) Ce-mi place este ca nu te-ai transformat deloc la fatza - nu te-ai umflat deloc! Eu am pus niste falcutze...
.
Dragelor, vreau sa va conving sa incepeti sa va dati cu Garmastan pe sani. Este foarte eficient si o sa ne ajute cu alaptatul (desfundatul canalelor). Vedeti si voi ca pot aparea probleme.. Daca e ceva ce putem face pentru a preveni.. de ce nu?
Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
ionela roxana spune:
Try frumoasa burtica
; eu cred ca in urmatoarele zile ne vei da vesti despre Alex
;
Felis m-ai dat gata cu socrela
; dar de ce tine mama ipsozu la bucatarie![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
irinaA spune:
quote:
Cati pampersi schimbi pe zi la bebelina ta?
Te scoli des noaptea la ea?
E mancacioasa?
Hai ca pana apucam noi sa te ajutam cu raspunsurile la intrebari, te bombardam noi. Am inteles ca normal e sa faca de vreo 4-6 ori cacuta in prima perioada dupa nastere. Si ca de vreo 10 ori pishu.
Try, sa stii ca ma chiar gandesc ca dam faliment
. Am data gata de sambata 40 de bucati ca Huggies 0 sunt 40 la cutie. E chestie si de cum se comporta bebe, ca de exemplu a mea daca a facut pipi sau caca sau amandou si ii vine nu mai face pina nu o schimb. E o "lady". Pipi nu face de atatea ori, dar caca, mama mama, schimba tac-su la ea de numa-numa.Altfel ecuminte, cand rade e tare dulce, noaptea ne trezeste de doua trei ori, dar sambata s-a trezit numai o data, da ne-am culcat la 2. si trezit la 8 deci tot aia e. Parca nu mai trage la masea chiar asa dar de cerut cere. Sau mi se pare mie ca am niste bidoane de Pamela Anderson e nimica
.Altfel mi-e cam greu sa stau pe scaun si la calc nici atata.
Baftaaaa
bits spune:
neata fetelor!wowwwwwwwwwwwww da vad c-am dat emotii nu gluma
.astazi mi-au instalat si mie internetul caci m-am trecut pe ADSL (deh!vreau sa vad si eu PROTV-ul) si am renuntat la contractul cu firma veche de aceea ieri nu am avut posibilitatea sa intru pe net,si cum a fost o vreme de kko ieri iar eu nedormita in cursul noptii mi-am inchis tel(ROXY
)!.nu plec eu la spital fara sa anunt aici pe forum
!
TRY ne facem colege de suferinta caci bebe KEN se pare ca nu vrea sa-si arate fatza
.copilul asta ma da gata inca din burtica:pana la 37 sapt nu a vrut sa ne arate ce e,acum nu se mai da iesit ,ce mai e un fitzos!eu una sunt terminata moral:auzi sa stai fara dop de aproape 3 sapt si sa nu nasti!
.MA OMOARA ASTEPTAREA ASTA!
octy 39 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
FELIS spune:
Buna burtici...
Vad ca ati avut activitate azi noapte, nu gluma!!...
Sa stiti ca m-am trezit de multe ori azi noapte si m-am gandit ca daca dimineata chiar nu gasesc nici un mesaj postat de la Bits at inseamna ca sigur a nascut si e la spital, iar acolo am intzeles ca le tine mai mult in spital decat pe noi aici in Ro.
IONELA-ROXANA "debaraua" soacrei mele e pe balcon si tocmai au izolat balconul, iar baietii care au facut-o au lasat acolo ipsosul care le-a mai ramas de la lucru... ![]()
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
bits spune:
ELA felicitari pt micuta!
multa sanatate ,bucurie si sa te refaci repede
.
se pare ca mi-am schimbat programul de somn:noaptea-s treaza si ziua dorm de rup,si asta cred ca e pe fond nervos.daca pana sapt viit nu nasc am sa cer sa mi se induca caci nu mai rezist.va pupic caci am fugit in pat
octy 39 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
FELIS spune:
BITS bine ai aparut... tocmai ce ziceam si eu de tine... Bine ca esti bine...
TRY vad ca mesajele noastre apar in fata mesajului tau, dar daca mesajul meu are ora 7,32 al tau are 12,10 cu data de azi... Asa ca toate mesajele ce se vor scrie cu data de azi pana in ora 12,10 vor apare in fata mesajului tau
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by irinaA
Stie careva daca beau must face bebe ceva la burtica??? Ca al meu barbatel a venit cu o canistra si e tare buun.
cum sa bei must?!in afara de banane si piersice, nici un fruct!
nici legume cu "samburi": rosii...
dar poti sa incerci cate putin, daca bebe nu face colici...
dama, am vazut ce scrie acolo despre comprese...