mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 2
Ela2001 spune:
Buna, fetelor.
AM NASCUT!!
Vineri 22 octombrie dimineatza la ora 2.40 dupa indelungi chinuri am nascut-o pe Diana Andreea (3.350g si 50 cm).
Abia ieri am venit cu fetitza acasa.
Nu am timp acum sa stau mai mult.
Am o intrebare pt. cele care au nascut deja: cum va descurcati cu alaptatul?
Eu am lapte, dar am canalele infundate si mi s-au intarit sinii si nu mai pot de durere; sint imensi, tari si vineti.
Deja am ajuns la disperare; mi-e frica sa nu ajung la operatie.
Ela2001
- 39 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Miche spune:
quote:
Originally posted by Ela2001
Buna, fetelor.
AM NASCUT!!
Vineri 22 octombrie dimineatza la ora 2.40 dupa indelungi chinuri am nascut-o pe Diana Andreea (3.350g si 50 cm).
Eu am lapte, dar am canalele infundate si mi s-au intarit sinii si nu mai pot de durere; sint imensi, tari si vineti.

felicitari si sa-ti traiasca bebita! sa creasca mare si frumoasa!
Si rezolva repede problema cu sanii!!
de ce nu te-au ajutat in spital???
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100
dama spune:
Ei, asta da surpriza placuta. Ela, bine ai revenit printre noi, impreuna cu printesa ta (asteptam si poze). Refacere rapida! Sa aveti parte de Diana Andreea, sa fie sanatoasa, mancaciosa si cuminte.
In legatura cu problema ta cu sanii durerosi, si Camys s-a confruntat cu aceesi problema si spunea aici ca si-a pus comprese reci pe piept. Nu stiu daca e bine, dar ea a zis ca a dar rezultate. Dar e mai bine sa-ti spuna fetele care au mai anscut deja...
37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica
FELIS spune:
ELA2001 sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii... 

Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
fulguletz spune:
Ela, sa-ti traiasca Diana , sa fie sanatoasa si norocoasa!

asteptam sa ne povestesti mai multe (cand ai timp)...
fetele, acu avem un motiv in plus de baut..
mey..da harnicutze sunt fetitzele...pana acu nici un baietzel..poate Bits sa ne faca surpriza?
cu
David, 34 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
monica-elizabet spune:
ELA2001...FELICITARI, SA-TI TRAIASCA FETITZA, SA FIE SANATOASA, CUMINTZICA, MANCACIOASA SI SOMNOROASA...SA O LASE PE MAMI A EI SA SE REFACA REPEDE.
In legatura cu sanii eu zica sa-i dai fetitzei sa suga cat de mult poti si apoi te mai mulgi si tu fie cu pompitza , fie cu mana dar nu sta asa.
fetelor...vad ca va arde de baut, ma alatur si eu...avem si motive acum vorba fulguletzului.
acum chiar ca sunt franta de oboseala, pana acum am sortat la lucrui si le-am bagat in saci sa le trimit la tzara...dar nu mai aveam loc in dulapuri...asa ca a trebuit sa fac chestia asta.
va pup si va multumesc inca o data ca va ganditi la mine.
monica
try spune:
Felicitari Ela. sa-ti traiasca mititica.
Nu stiu nimic legat de canale infundate, fetele care aveti deja copii, poate puteti s-o ajutati.
Bai, ce e aici? Numai fetitele au iesit la apel? Baieteii nostri ce fac? Au uitat ca au si ei o treaba de rezolvat? Chiar asa de tare se aplica regula fetitele se nasc primele" "la grupul nostru?
"Dar contractiile , dureroase sau nu oricum duc la scurtarea colului. Asa ca : NO SPA!"
Nu este obligatoriu sa fie asa. Eu am contractii nedureroase de la 30 de sapt. Iar in unele zile am avut contractii de nu le mai stiam numarul (sau aveam burtica mai tot timpul contractata), insa nu le-am dat niciodata prea mare importanta. Si uite-ma in sapt. 40 si bebe tot acolo bine-merci este. Deci, depinde de la caz la caz. Eventual contractiile nedureroase POT duce la scurtarea colului (desi mie medicul mi-a spus ca cel mult duc la inia o pauzarea colului, insa nu la scurtarea colului), dar nu duc ORICUM la scurtarea colului. Si sa admitem ca duc si la scurtarea colului, nu intotdeauna scurtarea colului reprezinta un pericol. Nu e obligatoriu ca toata lumea care are contractii sa ajunga la problemele gandacitei sau ... (ale cui mai spuneai tu, gandacel, ca am uitat, bate-ma norocul sa ma bata, vorba lu' mamaia
). Parerea mea este ca nu contractiile false sunt cauza problemelor lor. Eu cred mai degraba ca aceste contractii nedureroase intr-un ritm prea ridicat sunt doar o rezultanta ca si colul scurtat sau deschiderea partiala a colului a unei alte probleme, sa zicem o incapacitate a organismului de a reactiona cum trebuie la varsta aia a sarcinii. Parerea mea...
Si-acu' gandacelu' unde ti-e rosia, te-astept
Eu m-am pregatit cu cartofi ca am inteles ca-s ma ieficienti ca rosiile
[D:]
in a 40-a sapt., DNP 31 oct.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Miche
Sa-ti pun o intrebare Gandacico!
(stii tu cum sunt balantele curioase... )
De ce n-ai televizor? Te tii departe de poluarea si manipularea TV?
Vrei sa o tii pe Ile departe de dependenta tv?
ambele corect!

tocmai am vazut un film: duplex, cu drew barrymore
si am niste contractii mama-mama!

mey, io nasc!
pe bune! maine dupa amiaza merg la dr, daca nu ma mai intorc, inseamna ca am ramas acolo!
sa va ganditi la mine daca nu apar maine seara, da?!
try spune:
Gandacitzo, cum o sa arate gandacelu' tau cel mic? Ca io nu am vazut pui de gandacel pana acum, doar ... gandacei si-atat.
Daca vorbeai serios mai devreme cu plecatu', ramasu' pe acolo si nascutu'io-ti tin pumnii ca ai sparge ghiata baieteilor. Imprima-le tu un pic de curaj ca vad ca-s cam timizi baieteii nostri de pe grup.
in a 40-a sapt., DNP 31 oct.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ela2001
Buna, fetelor.
AM NASCUT!!
Ela2001- 39 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca bebeul! multa sanatate la amandoua!pentru desfundarea canalelor:
-masaj pe sani (delicat dar ferm;)
-comprese calde-calde
-pui bebeul sa suga des
si inca ceva:
-sa stai pe un colac de plaja sau o patura facuta colac, iti va fi mai usor sa stai in fund!