mamici noiembrie-decembrie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by Ela2001
Buna, fetelor.
AM NASCUT!!
Vineri 22 octombrie dimineatza la ora 2.40 dupa indelungi chinuri am nascut-o pe Diana Andreea (3.350g si 50 cm).
Abia ieri am venit cu fetitza acasa.
Nu am timp acum sa stau mai mult.
Am o intrebare pt. cele care au nascut deja: cum va descurcati cu alaptatul?
Eu am lapte, dar am canalele infundate si mi s-au intarit sinii si nu mai pot de durere; sint imensi, tari si vineti.
Deja am ajuns la disperare; mi-e frica sa nu ajung la operatie.
Ela2001- 39 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
ela felicitariiiiiii!!!!!!!

apropo de sani probabil ca fetele ti-au raspuns deja, nu am ajuns sa citesc tot .... am inteles de la alte fete care aveau canalele infundate ca se mulgeau f f ff mult ..cel putin asa mi-a zis o tipa care a patit-o inca din maternitate, facuse cezariana, si a stat mai mult acolo, si o asistenta a ajutat-o f mult.
inca o data felicitariiiii si te asteptam cu povestea nasterii...daca nu oi fi plasat-o deja, ca pana ajung eu sa termin de citit....
anne-marry
33 sapt cu [bebe]teodor alexandru DPN 21 Dec.pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by Miche
Sa-ti pun o intrebare Gandacico!
(stii tu cum sunt balantele curioase... )
De ce n-ai televizor? Te tii departe de poluarea si manipularea TV?
Vrei sa o tii pe Ile departe de dependenta tv?
ambele corect!
tocmai am vazut un film: duplex, cu drew barrymoremortal lol
si am niste contractii mama-mama!
mey, io nasc!pe bune! maine dupa amiaza merg la dr, daca nu ma mai intorc, inseamna ca am ramas acolo!
sa va ganditi la mine daca nu apar maine seara, da?!

ar fi ceva mei gandacico ca am si visat azi ca ai anscut..ar fi ceva..ia sa ajung la ziua de azi sa vedem ...anne-marry
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
ieri l-a nascut(cezariana) pe BB fiindca a fost tare grabit
iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! felicitari jasmine!

sa traiasca bebeeeeeeeeeeeeeeiar beu diseara!
fetele, am venit de la control, sunt bine merci

ionela roxana spune:
Laura iti multumesc muuuuuuuult de tot
; am mai citit si pe-aici pe net despre varice si am aflat despre acest unguent; sa vad ca sapt. asta merg la al meu medic, sa vedem ce sfat imi da si daca nu o s-o rog pe a mea mamica sa m-il trimeata
; la prima sarcina nu mi-au aparut mai deloc varice, iar vergeturi deloc, dar de data asta vergeturile m-au disperat, inestetice si pe de-asupra in unele locuri ma mai si dor
; am mai gasit pe net un unguent ptr. varice ce se numeste GIROL, si iar am mai citit ca dupa sarcina in mare parte varicele mai dispar; tare mi-as dori sa fie asa, nu sa fiu cum eram inainte, dar macar sa se mai amelioreze ceva din ele
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
dama spune:

Jasmine sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, frumos si mancacios. Refacere cat mai grabnica, sa vii sa ne povestesti cat de curand cum ai nascut.
Nu-mi vine sa cred, avem si un baietel deja? Si cand ma gandesc ca Jasmine avea acelasi DPN ca mine. Dar se pare ca, desi nu am auzit-o parca sa aiba contractii dureroase sau col scurt (sper sa nu gresesc), baitelul ei a fost mai grabit.
Fetelor, incep sa am emotii legate de nastere. Azi la curs ne-au pus o caseta cu vreo 4 nasteri si mi-au dat lacrimile de emotii si de teama un pic. Doamne ce minunat era dupa ce nasteau si-si tineau puii la piept. Si ei ce micuti sunt...Sper sa fie si la noi tot ca la fetele de pe caseta, adica usor si repede...
Roserb, hai ca Mihnea are deja un inaintas, asa ca poate prinde si el curaj.
37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by try
Mai uite cateva poze cu mine in sapt. 40. Asta ca sa nu cumva sa ma apuce nasterea nepozata![]()
![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andrapanda/detail?.dir=/1039&.dnm=3022.jpg&.src=ph
Mergeti cu next ca sa le vedeti doar pe cele adaugate acum.
uauuuuu try sa iti traiasca burticutza....mama ce mare este.....asa oi ajunge si eu peste 7 sapt? daca apuc si nu nasc la 37 de sapt.
anne-marry
ionela roxana spune:
Gandacico eu chiar credeam ca o sa nasti, si bebe o sa fie scorpion
; lasa ca Ioachim ma rabda si va deveni sagetator, caci mamica lui asa vrea, nu![]()
; numai bea prea mult ca imbeti copilul
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Eliza5
Vad ca DPN-ul era 20 noiembrie.. Wow, incep sa ma ia fiorii.
Gandacelule, nasha mea are o femeie care sta cu copiii (unul de 5 si unul de 7 ani) si face de mancare si menaj usor. Nasha mea ii da 2'500'000 lei pe luna. Tipa sta cam 8 ore pe zi, duce copiii la scoala/gradinita, ia copiii de la scoala, face lectii cu ei, le face de mancare, etc..
merci mult de informatie
, uite, chiar incerc sa strang cat mai multe date dintr-astea ca sa vad cum trag linia... sa-i spun si tipei ca 4 milioane e un pic prea mult
pentru ce va face (sa se joace si sa-i dea masa de pranz la copchil)
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
Roserb, nastere usoara !!!!!!
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
hm..razi strulubatico mica ce ne esti
anne-marry
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by MadalinaM
Fulguetz,
fiindca ai intrebat si pe mine ma maninca degetele, va spun ce e cu Jasmine, si eu am fost socata cind m-a sunat duminica seara!
Povestea pe larg probabil ca o sa o spuna ea cind se va intoarce, deocamdata ieri l-a nascut(cezariana) pe BB fiindca a fost tare grabit...(36saptamani)dupa ce a stat in spital vreo 10 zile incercind sa-l mai tempereze.... Acum sint bine amindoi iar eu vreau sa ajung in seara asta la spital.
va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si BB-ei sanatosi
MadalinaM-mare aspiranta
jasmine felicitariiiiii!!!!

mei mei a inceput campania de bebelushi nu gluma..si doamne cat mai este pana ne vine si noua randullllllll ......
anne-marry

pe bune! maine dupa amiaza merg la dr, daca nu ma mai intorc, inseamna ca am ramas acolo!
.