cezariana dupa FIV?

cezariana dupa FIV? | Autor: ardit

Link direct la acest mesaj

am citit intr-un articol postat saptamana trecuta la aspirante optimiste ca dupa FIV se naste obligatoriu prin CEZARIANA

1.este adevarat?
in cazul ca da la prima intrebare:
2.de ce?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Nu neaparat
Acum sunt insarcinata si l-am intrebat pe dr.(Marinescu)si mi-a zis ca inclina spre naturala,dar va fi pe faza ca stie ca e un copil obtinut cu greu
poate fetele ce au nascut deja au mai multe detalii
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subiectul atat de mult dezbatut: cezariana versus nasterea vaginala. Eu cred ca medicul trebuie sa decida, mai ales ca este vorba de un bb foarte pretios.
Parerea mea e ca majoritatea opteaza in aceste cazuri pentru cezariana pentru a nu supune bb-ul la efort. (departe de mine gandul sa redeschid subiectul cu avantaje/dezavantaje)

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

merci ja

mamagiuliei merci, dar este obligatoriu? asta era intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Ardit nu e obligatoriu!!! Depinde de cum e dezvoltat puiul, de pozitia sa inainte de nastere, de starea de sanatate a mamicii ( de ex. sa nu porti dioptrii mari) ...Sunt mai multi factori care duc la cezariana!!!Asta decide doctorul!!! dar daca e posibil sa fie o nastere vaginala, fara nici o retinere o recomand!!! Multa sanatate si sa iti ajute Domnul sa ai un pui!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

din ce am auzit eu in cazul FIV, al miopiei (si al altor afectiuni...n-are rost sa insir), precum si al sarcinilor obtinute si/sau mentinute cu tratamente .. se indica cezariana. Nu e obligatoriu nimic...depinde de ce decide medicul ca e in interesul copilului
sanatate
lia

Mergi la inceput