Arsuri la stomac?

Arsuri la stomac? | Autor: llizzie

Link direct la acest mesaj

Azi noapte m-am trezit in gemete si tipete. Visam ca nasc. De fapt ma durea rau de tot stomacul, imi dadeam seama ca e stomacul, dar ma gandeam eu asa in visul meu ca o durere ca asta nu poate fi decat de nastere, era nemaiintalnita de mine pana acum. Noroc cu sotul meu care m-a trezit (se speriase de gemetele mele)si m-a asigurat ca nu nasc si mi-a facut ceai.
Voi aveti probleme? si cum le rezolvati, ca asa noapte de cosmar nu mai vreau.

Eliza DNP11DEC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Si eu de cateva zile problema asta. Sunt in 22 de saptamani.. si pana acum nu am avut probleme. In sfarsit am auzit de un remediu de la o mamica ce a nascut de curand. Zicea ca ar trece cu varza cruda tocata... Cu malox sau alte pansamente gastrice.. arsurile trec doar pentru o ora - doua..
Cu varza (personal nu am incercat)..zice ca te-ar cam lasa o zi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by cameron
Cu varza (personal nu am incercat)..zice ca te-ar cam lasa o zi..

...pai nici sa nu incerci. Mi se pare cea mai aberanta solutie, dat fiind ca se stie ca varza este o leguma greu digerabila, nu vad cum ar putea linisti arsurile. Pt arsurile din timpul sarcinii, fetelor, nu prea aveti solutii drastice care sa le elimine definitif, dar macar le mai puteti reduce cu un pahar de lapte sau cu bomboane mentolate (am facut si eu la sfatul altor fete si a mers). Mai puteti lua si maalox (am auzit ca unele au luat), desi cand m-am plans de arsuri la dr meu, nu mi-a recomandat nici un fel de medicament de genul asta... Asa ca laptic, muuuuuuuuuult laptic. Eu chiar acum beau ca sa ma linistesc

37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chri spune:

Sucul de varza cruda este foarte eficient in astfel de cazuri. de altfel el poate trata si ulcere. Laptele nu merge intotdeauna la arsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

mama mea dupa operatia de ulcer duodenal cu 1/3 rezectie din stomac, bea dimineata un pahar de suc de cartofi cu varza cruda si morcov(amestecat)
Stiu ca varza si cartoful crud (sub forma de suc) se folosesc pt tratarea ulcerului si a gastritei.
Banuiesc ca numai sucul de la varza ,inseamna altceva decat varza taiata bucati .......
Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llizzie spune:

Multumesc mamicilor.
Am vorbit cu un medic homeopat si mi-a zis sa iau Gastrocynezin, ceea ce am si facut. A ajutat .
o sa incerc si retetele voastre, sunt de preferat totusi daca dau rezultate.
Va pupam
Eliza si bebe 34 sapt

Mergi la inceput