Sfaturi cumparare camera video
As dori niste sfaturi minime la cumpararea unei camere video, soft, cablu, memorii, casete etc??!!
multumesc
Raspunsuri
icradulescu spune:
sunt director vanzari la o firma specializata in domeniu totul depinde unde vrei sa fie amplasata pt ce-ti trebuie etc.....sunt foarte multe variante da-mi un nr de tel pe PM si iti dau mai multe detalii sau intra pe www.iqinvent.ro
thalia spune:
Doresc sa-mi cumpar o camera video digitala pentru inregistrarea amintirilor de familie. Nu sa o plasez nicaieri. Sau nu se numeste asa. Vreau un aparat de filmat digital . Multumesc mult pentru adresa Hi-Fi
bibyrox spune:
Cu siguranta Sony este cea mai buna alegere! Parerea mea... Eu am o camera Sony digital 8 de care sunt mai mult decat multumita. Am filmat si la nunti cu ea si... tot ce-mi trece prin cap.
Succes!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Catalin spune:
postat de MadalinaM, 24/11/2004, 12:44:42
Va rog, imi puteti da citeva idei despre parametrii ce trebuie avuti in vedere cind vrei sa cumperi o camera video?
de exemplu ce inseamna toata lista asta?
Eu stiu doar ca dac rezol e mare e bine si la fel zoom-ul optic!
Va rog ajutati-ma sa iau o decizie rezonabila!
daca scrie Digital Camera function inseamna ca poate lucra si ca ap de fotografiat?
si acel MiniDV ce inseamna?
off cite intrebari!!!
SONY DCR-HC40E/S, MiniDV Digital Handycam
• 1 Mega-Pixel CCD
• 2.5' Hybrid Touch Screen
• 10x optical/120x digital zoom
• Carl Zeiss Vario Tessar lens offers superior picture quality
• 16:9 wide screen shooting mode
• Super NightShot Plus
• USB Streaming for use as a WebCam
• DV in- /outputs
• Analogue in- and outputs
• Super Steady Shot
• Remote control
• Digital Camera function
• Software package
• Incl.: 8MB Memory Stick, AC adaptor/charger and rechargeable battery
• 110-240 volt, 50/60 Hz
For use with tv/videos which must have minimum country code
si un alt exemplu:
SONY DCR-TRV255E Digital8 Camcorder
2.5” LCD
540.000 pixel
20 x Optical zoom
990 x Digital zoom
NightShot Plus
SteadyShot
USB PC Link
DV Output
110-240 Volt 50/60 Hz
2.5' LC Display
20x optical zoom
990x digital zoom
f:1.4 auto-focus lens with playback zoom
6-level Program AE exposure
8-mode picture effect and 4-mode fader
Built-in video light
Date/time/auto date recording
Advanced STAMINA battery system for up to 12 hours use
Night Shot Plus
Steady Shot
Photo Mode Recording on tape (recording of still pictures)
SP and LP recording modes
USB Streaming for use as webcam
DV output
Supplied with charger/power supply, battery and AV cables
Raspunsurile mele pe scurt:
1. ma uit la calitatea lentilelor, la rezolutia senzorului, la zoom-ul optic, la posibilitatea de a filma pe lumina redusa (un bec inclus este un avantaj pentru mine, chiar daca papa cam repede bateria), la autonomia acumulatorului, la tipul de mediu folosit pentru inregistrarea video si a fotografiilor (daca exista aceasta optiune), la posibilitatile de conectare a camerei cu PC/TV... cam atatea imi trec prin minte acum!
2. dupa mine, Digital Camera function imi pare a fi denumirea comerciala a Sony pentru ceea ce credeai tu, adica pentru posibilitatea de a face si poze.
3. miniDV este un standard prin care camerele inregistreaza pe suport magnetic dar in format digital, ceea ce permite, printre altele, o calitate mai buna a inregistrarii si editarea computerizata mai facila a cadrelor.
4. in principiu, cu cat rezolutia este mai mare, cu atat claritatea imaginii va fi mai buna. Cu cat zoom-ul optic este mai mare, cu atat poti mari mai mult imaginea surprinsa. Ca un sfat, iti recomand sa nu folosesti decat zoom-ul optic, nu si pe cel digital, pentru ca numai imaginea marita optic isi pastreaza claritatea, cea marita digital fiind doar rezultatul unui soft.
5. in locul tau, as alege prima camera propusa.
Mult succes!
madadum spune:
noi ne-am luat o camera Sony DCR-HC20E. este asemanatoare cu hc 40 doar ca nu are sim pentru poze. noi insa avem si aparat foto digital si nu am vrut sa facem poze cu camera. am folosit-o intens in vacanta si sintem foarte incantati de ea
mada
Donia spune:
Madalina, chiar pe site-ul dat de Lucian Vlaicu gasesti explicatii despre diferenta intre MiniDV si Digital8. Nu chiar pe prima pagina, uitat-te pe toate paginile si gasesti informatia.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
CORNELIAP33 spune:
Am zis sa nu deschid un subiect nou, poate ma ajutati si pe mine tot in cadrul acestui subiect.
Am studiat pe diverse site-uri si m-am hotarat asupra unui camere video MiniDV, Canon MV750i. Are cineva o asemenea camera?
Iar a doua intrebare este Ce inseamna Analog In/Out?, sau altfel spus, Cat de folositoare imi este aceasta interfata?
In ceea ce priveste alegerea camerei de mai sus am avut in vedere pe langa rezolutie, stabilizator de imagine, filmare in conditii de iluminare slaba, aceste interfete, intelegand ca cea mai importanta aqr fi FireWire 1394 sau DV in//out, ramanand cam neclara pentru mine cea cu Analog In/Out.
Va multumesc anticipat pentru lamuriri.
Cornelia si bb Rares