Sfat lentile de contact

Sfat lentile de contact | Autor: lili

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am si eu nevoie de sfatul vostru.M-am hotarat sa-mi fac lentile de contact dat fiind faptul ca am reusit performanta sa ajung la dioptrii-6....Yaki...M-am dus frumusel la OPTINOVA, am luat una pereche lentile ( verzi..sic....) bineinteles dupa probe, consult.. bla bla bla...Eu fericita... merg sa fac plimbari cu lentilele... dupa 1 ora.. lentila dreapta incepea sa se deplaseze in sus ( nu mult.. dar.. normal parca eram zbanghie intr-un ochi... caci normal ca vedeam in ceata...Merg la Optinova.. imi schimba invers lentilele.. dupa cateva minute la fel.. lentila din achiul drept pleaca sa se plimbe in sus.. cu cativa mm.Ati mai patit asa ceva? Plese... help...me....
Lili si printesa Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Initial creeata de lili

Fetelor, am si eu nevoie de sfatul vostru.M-am hotarat sa-mi fac lentile de contact dat fiind faptul ca am reusit performanta sa ajung la dioptrii-6....Yaki...M-am dus frumusel la OPTINOVA, am luat una pereche lentile ( verzi..sic....) bineinteles dupa probe, consult.. bla bla bla...Eu fericita... merg sa fac plimbari cu lentilele... dupa 1 ora.. lentila dreapta incepea sa se deplaseze in sus ( nu mult.. dar.. normal parca eram zbanghie intr-un ochi... caci normal ca vedeam in ceata...Merg la Optinova.. imi schimba invers lentilele.. dupa cateva minute la fel.. lentila din achiul drept pleaca sa se plimbe in sus.. cu cativa mm.Ati mai patit asa ceva? Plese... help...me....
Lili si printesa Andreea

Nu am patit asa ceva si nici nu am auzit. Parerea mea e sa schimbi opticianul. Lentilele au fost probabil prea mari pentru pupila ta (sint pe marimi) si cred ca de-asta se deplasau pe ochi. Lentilele se misca putin de obicei, dar nu asa de mult incit sa nu mai focusezi.
Faptul ca ti le-au intors pe partea cealalta cind te-ai dus la ei arata de asemenea ca habar n-aveau ce fac. La lentile se vede pe care parte trebuie puse (daca te pricepi), nu e nevoie sa bijbii cu ele de pe o parte pe alta.
Du-te si incearca in alta parte.

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Nu mi le-a intors pe dos ci mi-a pus lentila problema pe celalalt ochi si invers.. dar tot la ochiul drept aparea deplasarea...Sunt disperata.. Help..M-am saturat de ochelari ( mai ales ales petreceri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Lentilele sint tari sau gelatinoase?
De ce te intreb?
Acum 10 ani cind am inceput sa le port (-7 cu -2 D si -7,-1 S)am inceput cu tari, si am patit ca si tine , stateam pe WC cind am simtit ca mi se duce lentila in sus spre pleopa , eu am intrat in panica si noroc cu frate-miu care m-a ajutat s-o scot , de atunci am avut oroare sa le mai port (o gramada de bani dati de pomama),dupa alti 2 ani am incercat cu lentile gelatinoase , eu le cumpar pt.6 luni sint pe luna , dupa o luna le arunci (poti sa le porti si 3,4luni...) Cele gelatinoase nici macar nu le simti , mie imi convin f.mult.
De ce nu incerci operatia cu laserul,fratele meu a facut-o la Buc.saptamina trecuta si joia asta se va opera la celalalt ochi...
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Nici eu n-am auzit asa ceva...probabil ca nu sint dimensiunea potrivita. Nu ti-a incercat mai multe marimi? Eu am de 8.6 (am inteles ca majoritatea persoanelor se incadreaza la aceasta dimensiune) dar atunci cind le-am cumparat mi-a facut proba si cu una de 8.4 cu care insa nu m-am simtit la fel de confortabil.

Scuze am uitat sa te intreb daca sint lentile moi, caci ceea ce ti-am spus eu e in cazul acestor lentile. Si eu am tot din acelea care se pot purta 1 luna zi si noapte apoi se arunca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu sunt purtatoare de lentile de contact dar nu am mai auzit de asa ceva, de cateva ori am cumparat lentile chiar de la optinova dar nu am avut probleme.Pana la urma tot ei trebuie sa-ti rezolve problema, mai ales ca te-a costat ceva bani.
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Nici eu nu am auzit de asa ceva...si sora mea poarta lentile de un an jumatate si nu a avut probleme niciodata...si tot la Optinova si le-a facut...
As vrea sa-mi fac si eu(dar nu de vedere)...poti sa-mi spui te rog cat te-au costat?Mii de multumiri...

Si du-te la ei din nou...Bafta

Pozele lui Cary
http://community.webshots.com/user/caryses

Pozele mele
http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

si eu am patit asa ceva acum 9 ani, cand am vrut sa-mi pun lentile. Oftlamoloaga, mi-a pus la un singur ochi -2, eu aveam mult mai multe dioptrii. Mi-am pus binenteles si ochelarii, si m-a trimis la plimbare doua ore prin oras. ma deranja ingrozitor. In ciuda acestui fapt ea mi-a spus ca ochiul suporta lentile de contact.Nu mi-am facut atunci, mi-am facut acum 6 ani., si de atunci port incontinuu. Cu prima pereche am avut aceasta problema, erau lentile Veigon, de un an, care puteai sa le porti incontinuu o saptamana. Dupa vreo 6 luni lentila stanga nu imi mai statea, se tot culisa in sus. cered ca am facut si ceva conjunctivita atunci.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Eu port lentile de contact de 8 ani si ma simt foarte bine cu ele.
In schimb am auzit destule pareri contra referitoare la lentilele de contact medicale si cosmetice in acelasi timp (deplasare lentila, inrosirea ochilor, conjunctivita).
In urma cu doua luni cand mi-am schimba lentilele, am asistat la o discutie la Optinova intre medic si o pacienta care se plangea de lentilele mentionate mai sus, iar medicul ii recomanda sa poarte doar lentile medicale.

Mergi la inceput

Dragele mele, va multumesc mult de sfaturi...Eu cred ca ale mele sunt lentile moi.. dar mai intreb o data vineri cand merg iar la ei...
Draga elutza82ale mele sunt alabile cica 2 ani, si m-a costat cu tot cu solutie , lacrimi artificiale,solutie de curatat, vreo 5 milioane...
Sunt cam agitata, nu stiu ce sa fac... dar merg la ei din nou si daca nu rezolva problema.. vad eu ce scandal fac pe acolo...doar mi-au facut consult, proba si tot ce trebuie...
Pupici

Mergi la inceput

Fetelor, m-am uitat acum pe reteta si sunt de 8.4.Adevarul; este ca atunci cand am probat au fost de 2 feluri.. dar culmea, cu astea m-am simtit mai bine...
Va pupacim.
Lili si printesa Andreea ( 2ani jumate)

Mergi la inceput