SEX ... cit de repede dupa nashtere?????

SEX ... cit de repede dupa nashtere????? | Autor: Yasmine

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
am o nelamurire, eu am avut dupa o nashtere normala, fara rupturi shi taieturi, dar cu un chiuretaj ulterior, deoarece nu s-a desprins placenta, am postat pe forum mai demult. Deja dupa 3 saptamani sangerarea s-a oprit, shi noi am reluat , mi-a vazut in dormitor mama mea cind a fost la noi prezervativele, shi mi-a facut o morala de zile mari, ca tre sa ashtept 3 luni, etc. etc., la voi cum a fost????? Moasha mea zice ca nu e nimic, ca nu exista pericol de infectzie, mai ales cu prezervativ ...
Va pup

Corinna

N-aduce anul ce aduce ceasul !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Yasmine,mie moasa de la spital mi-a spus ca trebuie sa astept minimum o luna pentru ca,colul sa fie bine inchis,pentru ca mai devreme exista riscul de infectie a uterului.Eu am ascultat-o pe mama si am astepta 6 saptamini,am avut si acordul ginecologului (col bine inchis).Citeodata e bine sa mai ascultam si sfaturile mamelor noastre.Acum fiecare face cum crede ca e mai bine.
Pupici

Corina si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Teoretic poti relua viata s. la 6 saptamani dupa nastere cand faci un control la ginecolog si acesta spune ca totul e ok. Nu te-a chemat?
E adevarat ca eu am avut toate rupturile si cusaturile aferente si ca tu in situatia data iti revii mult mai repede. Eu nu cred ca e vreun pericol si daca ai indoieli....la doctor.

Maria&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

conform cu medicii, ar trebui sa astepti 40 zile, apoi te duci la control, medicul iti da OK-ul si ii dai drumu'... dar daca te doare de iti vine sa urli, ce te faci cu teoria?
eu am apucat sa ma duc la control abia la 7 luni, deja incepusem, dar trebuie s-o iei usor-usor ca sa-ti placa, altfel iti cam piere chefu'
distractie placuta!

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!Cel putin o luna e bine sa astepti dupa o nastere chiar daca a decurs fara probleme...Totusi daca ai inceput e bine ca actul sexual sa fie bland ,si daca sunt si dureri eu zic ca e mai bine sa mergi la un doctor sa vezi daca totul e ok sau..sa mai astepti...Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Dupa cum au spus si fetele celelalte e bine sa ai OK de la medicul cu care ai nascut, indiferent de cum a decurs nasterea. E mai bine sa faci un control inainte!!!

Catalina+Andrei(bb-5L1/2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

daca iti place si simti nevoia, poti incerca si la 1 saptamana dupa nastere. ... ca mine.
pericolul de infectie, cu prezervativ, e la fel de mare ca Pearl indexul prezervativului: da, Doamne, sa nu se sparga!

Mergi la inceput