9/11 pentagon - interesant
uitati-va si voi, e interesant
http://www.freedomunderground.org/memoryhole/pentagon.php#Main
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Raspunsuri
dana_ene spune:
ana-oana, da, intr-adevar e foarte interesant !
Primisem si eu pe mail luna trecuta linkul acesta si l-am pastrat pentru ca m-a surprins.
Astept si eu parerile celorlalti.
Oare asa sa fie ?
Deci nu a existat un avion care a lovit Pentagonul ?
??????
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
liris spune:
este Michael Moore cumva autorul??
o poveste dezlinata sugerind o conspiratie, o poveste fara cap si coada, fara concluzii , niste asertiuni, niste martori x, y, z ...
buee!
ana-oana spune:
Liris,
o conspiratie cred ca a fost pe 9/11.
pe mine m-a interesat mai putin stilul in care a fost facut filmuletu', am ramas cu o intrebare in cap: a fost sau nu avion care a intrat in pentagon?? (sunt si poieta!
) daca a fost de ce nu l-au gasit, daca n-a fost, atunci ce a fost?? (acu' sunt io fara cap si fara coada)
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
coral spune:
Cred ca cineva a scapat din "greseala" o racheta mititica si voinica. www.asile.org/citoyens/numero13/pentagone/erreurs_en.htm" target="_blank">niste pozici
There is a difference between knowing the path and walking the path.
n/a spune:
quote:
Originally posted by alibaba
dar Fahrenheit 911 l-ati vazut? cum vi s-a parut?
L-am vazut. E interesant si te face sa-ti pui intrebari.
Ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca majoritatea celor care-l critica si striga sus si tare "puah", "bleah" si "ce porcarie" nu l-au vazut! Cum poti sa-ti faci o parere despre ceva daca nici macar nu te uiti la acel lucru?! Inseamna ca ti-ai insusit parerile altora care strigau "bleah"! => IDEI PRECONCEPUTE.
Ca sa-ti faci o opinie corecta despre un eveniment trebuie sa asculti relatarile mai multor surse....
ralucoantza spune:
salutare!
mda... incurcate ite... si unde mai pui ca exista teorii care sustin ca ``atacul terorist`` de pe 9/11 a fost de fapt planificat in america, si nu in afara...si daca te gandesti ca in istoria americii nu s-a mai pomenit niciodata ca si tatal si fiul sa fie presedinte... nu s-a mai pomenit pana la clanul bush... si daca iti mai si aduci aminte CUM a devenit w. bush presedinte (ceata totala, ``defectiuni`` peste defectiuni la numararea voturilor, etc, etc)
...tatal nu a vrut sa-l inlature pe saddam hussein, pt ca s-a intrebat: ``with who`s son blod? with who`s daughter blod?``(cu toate ca era o tema destul de discutata si la vremea aceea). buun... si-atunci ce zice fiul? ``ok``, zice, ``ia sa vedem ce vraji putem face, ajung presedinte, inscenez un atac terorist de unde rezulta ca am motiv sa ma duc peste irakieni, de unde rezulta ca avem ``oil`` la greu!``
cam astea ar fi concluziile trase de o blonda dupa vizionarea mai multor documentare... acu... prinde orbul, scoate-i ochii...
ralucoantza
Angela T. spune:
Studentii mei au insistat sa-l vizionam in timpul orei de Civics, asa ca a trebuit sa le satisfac cererea. Per ansamblu, interesant, multe intrebari fara raspuns, teme serioase de gandire... Pacat ca din film documentar a fost transformat in parodie (de exemplu faza in care erau prezentate trupele aliate U.S.
in Irak, folosind in mod figurat scalambaielile maimutzelor pt a arata puterea militara din dotarea unora. Bineinteles ca si Romania figura pe lista -very embarassing for the teacher
- deci a trebuit sa cer studentilor circumstante atenuante privind maturitatea de care da dovada guvernul roman
)
alibaba spune:
... poate ca filmul cand a parodiat trupele aliate USA a vrut sa sublinieze ca aceste state nu au ajutat din convingere ci doar in speranta unor avantaje economice viitoare .... nu s-au certat dupa razboi nitel englezii cu americanii pe motivul ca cei din urma luasera toate contractele de reconstructie?
ciuf spune:
Si eu am vazut filmul acum cateva zile si intradevar te pune pe ganduri.
Oricum nu tineam cu Bush si acum mai mult ca niciodata sa nu-l mai vad.
M-a durut cand vedeam in film ce tineri recrutau pentru Iraq, ce muzica li se punea in casti ca sa-i intarate la razboi "Burn, motherf.., burn", cand spuneau bietii de ei ca nu inteleg de ce sunt acolo s.a.m.d
Iar faza cea mai tare a fost cand Mr Bush era in vizita la o scoala din Florida in ziua cu pricina, ii vin doi oameni ce-i spun: "Usa is under attack", la care el sta 10 min. citind o carte de povesti a la "Capra cu trei iezi" si gandind la ziua de maine. Nu a reactionat in nici un fel. Nu i-a pasat de ce se intampla. Nu era ta-so langa el care sa-i spuna ce sa faca.
Eu zic ca merita filmul si as fi multumita daca multi din USA (americani) l-ar vedea ca sa li se mai deschida un pic ochii ref. la alegerile prezidentiale.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa