cum maninca oul?

cum maninca oul? | Autor: Bobita

Link direct la acest mesaj

Mariuta mea de la un timp nu mai vrea ou. Cind era mica ii puneam in mincare galbenusul fiert, apoi mai maricica ii placea omleta, iar acum cum aude de out sau simte oul in mincare scuipa.
Cum sa il prepar ca sa-i placa.
Un sfat va rog.

Sa fim fericite

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Renunta pentru un timp la ou. BB-ului meu nu i-a placut de la inceput si nu l-am fortat. Ce puteam sa-i fac? Poate mai tiziu o sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Inlocuieste oul cu altceva o perioada, pana ii trece toana, apoi serveste-i-l din nou, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Cu forta nu obtii nimic si n-are rost sa te necajesti.

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Cand era mic si eu ii puneam oul in mancare si il manca dar acum il scuipa. Ca sa manace ou am gasit o alta metoda: amestec un iaurt mic Danone natural cu un ou si o lingurita de zahar, mai pun si o lingura de fulgi de orez si apoi amestecul asta il bag la cuptor. Iese ca o crema si lui Cezar ii place si il manaca. In loc de iaurt uneori pun branza dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Hmmm! Buna intrebare!
Gemenii maninca oul DOAR in amestec cu iaurt si de curind am descoperit de la NESTLE o crema cu 4 legume in care amestec oul si il maninca si asa...Dar pina sa descopar aceste trucuri,am albit,nu vroiau cu nici un chip...

Theodora, Alexandros, Yannis
Love you all...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

DIANA MANANCA NUMAI GALBENUSUL DESI ARE UN AN SI APROAPE 3 LUNI. NU-I PLACE DELOC ALBUSUL FIERT.
IERI I-AM DAT OUA DE PREPELITE FIERTE SI A MANCAT GALBENUSUL GOL.
A MAI INCERCAT CINEVA?

Dana si Diana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Draga Valentina, am vazut ca fetita ta este nascuta cu 2 zile dupa Antonia, deci fetitele noastre sint de acceasi virsta. Sa va traiasca papusa si sa fie sanatoasa...
Noi ii dam ou de 2 ori pe saptamina, fiert foarte moale, maruntit intr-o cana si amestecat cu miez de piine si putina sare. De cele mai multe ori il maninca fara proteste (desi Antonia este campioana la a nu miinca...). Dar sint si zile cind nu trecem de a doua lingurita si atunci o lasam in pace, la epoca la care sintem acum, cind spune NU, nimic nu o face sa-si mai schimbe parerea si nu merita sa-ti bati capul...

La multi ani pentru mamici, copii, tatici, aspirante si restul familiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Nici Andra nu-mi mananca intotdeauna oul. Eu il amestec pasat cu supita si piinica. Ii place, dar are zile cand il refuza. Nu o fortez.

ANDRUTA mica si mamica ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ender spune:

Andrei manca galbenusul de ou - ptr ca acum la 3 ani ii place foarte tare, ar fi in stare sa manance in fiecare zi - amestecat cu un iaurt natural si 2 lingurite mici de cereale. Era singura modalitate in care il papa si chiar ii placea. Andra il dadea de cele mai multe ori in parc - la aer - era foarte preocupat de ce este in jurul lui si il papa.

Succes,

Mergi la inceput