Iubitul pe primul plan, sotul...la etc!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

Nu cred ca roxy se gindea macar la varianta cu "fluturas" ...nu reiese ca ar face cite o pasiune din timp in timp de dragul pasiunii si apoim cred ca asta este o abordare simplista. Atunci cind merita continuata casnicia datele problemei sunt altele si esti OBLIGAT sa iei toate masurile in acest sens .Dar daca nu? Presupunind ca familia este intreaga doar datorita prezentei ingerasului + viata cenusie+ monotonie...zic si eu, nu dau cu parul, trebuie sa se gindeasca de doua ori inainte de a renunta la ea insasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Nu e vorba de "fluturasi" aici dragele mele, SUNT un om cat se poate de integru, sau cel putin asa imi place sa cred despre mine, iar sotul meu a fost foarte multi ani la rand totul pentru mine, intregul meu u7nivers... insa el nu stia la momentul respectiv sa ma pretuiasca si sa ma iubeasca, nici nu vreau sa imi amintesc de care fel de tratament aveam din partea lui...
Ca sa nu mai spun ca de cand am ramas insarcinata el nu a mai putut sa puna mana pe mine, nici dupa aceea, chiar daca eu la 9 luni dupa ce nascusem aratam de parca nu facusem copil ever!
Si azi asa, maine asa, peste inca un an asa.... nu s-a mai putut!
Am trecut prin multe de atunci, (e o poveste ingrozitor de lunga si poate plictisitoare) inclusiv divort...
Si azi, acum, sunt din nou cu sotul meu, pentru ca pur si simplu nu ma lasa sufletul din mine sa privez copilul de tatal lui, caruia i-a venit in sfarsit mintea la cap
PROBLEMA?
Nu stiu cum sa depasesc momentul, cu celelalt...
Nu stiu cum sa fac sa ma reindragostesc de sotul meu, care acum, face totul pentru noi...
Bine, e si partea financiara, dar mult prea putin conteaza asta avand in vedere datele problemei

"multi chemati putini alesi"... mi se pare doar o rautate!
Tot timpul acesta am invatat ceva de la viata: sa nu judeci niciodata ceea ce nu reusesti sa intelegi! Sa nu spui niciodata niciodata, ca nu stii cand ti se va intampla si tie, fara voia ta!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Din fericire, in Romania, nu parintii iti aleg sotul, cum e prin alte locuri, ci fiecare alege pentru sine. Nu e o alegere tocmai usoara, dar daca ai ales, atunci e bine sa incerci sa faci lucrurile sa mearga acasa, sa cauti solutii,...

Roxy, acum am vazut ultimul tau mesaj si am vazut ca incercati impreuna sa faceti sa mearga relatia dintre voi. Bravo voua si mult succes.
Cat despre celalalt, cred ca in astfel de momente o solutie radicala e cea mai buna. Cel mai bine e sa rupi orice legatura cu el. Cu timpul, il vei uita, mai ales daca tu si sotul tau veti fi fericiti impreuna, ceea ce va doresc din inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Roxi, este mai bine sa incerci sa renunti la celalalt, caci altfel nu vei putea reinchega relatia cu sotul...vei avea la cine sa te gandesti, vei face comparatii etc. Daca ai ales varianta aceasta de dragul copilului, fa-o asa cum trebuie, altfel la unmoment dat copilul va simti ca ceva nu este in ordine intre tine si tatal lui. succes!

Mada

Mergi la inceput

Buna fetelor, multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune!
De renuntat am renuntat de mult la celalalt, sunt constienta ca nu are cum sa imi faca bine, mie si familiei mele...
Sper de data aceasta sa nu ma insel in legatura cu sotul meu, si sa fim asa cum trebuie, macar pentru binele ingerasului nostru.
Va sarut!

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Roxy Trixy
Buna fetelor, multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune!De renuntat am renuntat de mult la celalalt, sunt constienta ca nu are cum sa imi faca bine, mie si familiei mele...Sper de data aceasta sa nu ma insel in legatura cu sotul meu, si sa fim asa cum trebuie, macar pentru binele ingerasului nostru.Va sarut!http://community.webshots.com/user/roxytrixyRoxana & Bianca micuta
Hei Roxana ne cunoastem de atitia ani de zile..oho batrintele mele, oare citi?Si mai cunosc si povestea si-i mai cunosc si pe amindoua bucati barbatei. Adevarul e ca grea tare povestea ta, asa cum ti-am zis, greu tare de luat cea mai buna decizie. Ai ales sa-ti salvezi casnicia si familia, va doresc DIN TOT SUFLETUL MEU multa intelepciune, echilibru si sa dati la o parte cele rele! De dragul BiancaiTe pup si ne auzim curindPS: ca sa facem si haz de necaz, ai grija fara alte "victime" nu de alta da e Dunarea aproape si am auzit ca fostul iubi cam se plimba pe acolo zi lumina. Te pup dulceVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Loooooooooooool!
Lauras dar care ti-s sursele mama draga ca vad ca esti mai bine informata decat mine....
Vezi ca poatele fetele vor crede cine stie ce doamne fereste daca mai zici mult de "victime"
Si asa s-a adus vorba aici de fluturasi si alte chestii....

Te sarut, si va sarut!

Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Haide tu ca am glumit!Nu fetelor in nici un caz nu e vorba de "fluturasi", Roxana e o persoana cu picioarele foarte bine infipte in pamint, stie ce vrea de la viata, si-a dorit si a luptat enorm de mult pt familia ei si inca o face. E o poveste foarte lunga, dar credeti-ma ca nu stiu cite dintre noi ar fi trecut cu atita demnitate si indirjire asa cum a trecut ea. Si chiar nu e nimic de judecat pt ca in primul rind Roxana cred ca ai bagat fetele un pic im confuzie. La tine nue vorba de sotzul actual si un iubit. Nu la tine e vorba de actualul prieten si fostul sot! E o mare diferenta! Tu ai intrat intr-o noua relatie atunci cind erai divortata, asa ca nue vorba de "fluturasi" in contextul asta. Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

quote:
Originally posted by Catalin.Codrici

Sunt intrutoul de acord cu Kehleyr in privinta asumarii responsabile a casatoriei.
Am auzit si eu ca 6 barbati din zece inseala partenerele in timp ce femeile 4 din zece.
problema este cine iseala mai mult barbatii sau femeile. depinde cum privim problema.
Daca o rivin cantitativ, numeric, atunci barbarii caci sunt mai numerosi 60% in comparativ cu 40%.
Daca o privim calitativ, ponderat femeile caci cele 40% inseala cu cei 60% deci mai des si cu mai multi parteneri.
Ce ziceti?

da n-am inteles, toti participantii la statistica inseala numai cu alte persoane casatorite?

cel putin ciudata logica asta, oricum ai privi-o, fie cantitativ, fie calitativ.

A.

Adriana (10.11.1979) + Adriana jr (21.09.2001) + Andrei (6.01.2004) + Dragos taticutzul (7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Roxy Trixy, dupa primul mesaj... zau ca nu stiu ce raspuns ti-as fi dat. Noroc insa cu prietena ta, care ne-a luminat. Am inteles intr-un final povestea. Multa bafta si, de data asta, sa fie alegerea buna !

Mergi la inceput