mamici de noiembrie-decembrie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
bits spune:
CARMENintrebare:dupa ce ai nascut ti-au dat gheata sa te masezi pe burtica?
octy 39 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
llizzie spune:
Fetelor, dragutelor,
Eu la sfarsitul saptamanii 33 am facut inca o echografie la care mi s-a spus ca viteazul meu baietel are 2.270KG. Cum vi se pare, mult? cam cat o sa mai ia pana in saptamana 40? Ca eu ma gandesc ca e marisor si am o mica teama (am auzit de atatea rupturi la copii dolofani).
Voi cam cum stati, sau cam ce stiti?
Va pup
Eliza DPN 11DEC
Eliza5 spune:
llizzie, sa stii ca fiecare copil se dezvolta diferit si nu poti face comparatii.. La mine la 34 de saptamani are 2,400 kg. Eu stiu ca in ultima luna bebele pune cam 250 grame pe saptamana. Pe de alta parte pot fi saptamani in care creste mai repede, altele in care creste mai incet.. Eu zic sa nu te gandesti la asta deocamdata. Pe de alta parte nu stii sigur daca o sa apuci 40 de saptamani. De la 37 de saptamani se considera ca esti la termen..
Eliza - 34 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
FELIS spune:
Buna burtici si mamici...
Am mai intrat si eu sa vad ce mai faceti. dar activitatea e cam slabuta pe aici... Trebuie sa mai apara un bb mic din burtic sa mai incinga spiritele...
sau asteptam LUNA PLINA?......
Da eu ce ma fac MICHE ca am DPN 12 dec si sunt la maaaaaaaaaare departare de acele faze ale lunii cand "actiunile" sunt benefice...![]()
MOSS ce ai facut azi la medic? Ce ami face bblina? Hai, da-ne amanunte...
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
anne-marry spune:
quote:
Originally posted by olga_stan
Gandacelu, facem echipa si eu tot pe viu vreau sa simt totul. Vreau sa pang de durere, de bucurie sa simt, sa fiu constienta de tot ce se intampla si sa am ce povesti dupa la prietenele mele.
olga 30 ani si bebe 35 saptamani
eu nu zic ca vreau musai, insa asa cum a spus si camy_s, la noi astia nu au auzit de epidurala, sau sunt prea prosti ca sa aceepte ca lumea evolueaza, asa ca nu am decat sa nasc natural, asemeni ei. nsa sa stiti ca desi am citi nu o data ci de nnnnnnn ori povestea nasterii ei, pt ca voi la acelasi spital, desi cu alt medic - al meu, mi-am tot facut curaj. si o sa incerc, pe cat posibil sa imi nu reduc pt ca in cest caz cred ca este imposibil dureriel, ci sa le controlez. sitti cum imi controlez eu durerea? am invatat dintr-o carte intitulalata PUTEREA MAGICA A MINTII: cand ma doare ceva, oricat de puternica ar fi durerea aia, incerc sa stau cat mai calma, sa nu ma agit, si sa ma gandesc ca in curand totul se va termina. sa ma gandesc decat la clpa de dupa, asa cum zice si gandacica noastra. si, vizualziez cu ochii inchisi durerea ca pe o imensa bila de rosie sa zic, care pe masura ce eu ma conctrez, se micsoreaza pana dispare. de regula o data cu ea disparea si durerea mea, insa la dureriele care vor fi la nastere, .... nus cat vor disparea

anne-marry
32 sapt DPN 21 Dec.pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
try spune:
Imi pare rau ca v-am dat emotii unora, dar efectiv nu am avut timp sa imi citesc nici emailurile. Si in urmatoarele zile tot cam ocupata o sa fiu, caci daca avem musafiri pana pe 1 nov., atunci mai rarut cu timpul liber.
Sper sa pot sa apar zilnic pe aici si sa postez macar un mic mesaj.
Vai acum de vreo 15 minute bebe e cam agitat si ma apasa pe colon pana aproape de pragul durerii. Cred ca e cu manutele orientate catre interior si le tot misca pe acolo. Ma duc sa stau intinsa ca in pozitia asta pe scaun tot loveste si nu e prea placuta senzatia.
Irina, ai o fetita tare scumpica, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti toti 3.
Camys, felicitari pentru vitejia de care-ai dat dovada la nastere. Doamne cand am vazut cat de mica era fetita ta (in poza aiai in care era o mana pusa pe bebelina). Cred ca tie teama s-o atingi, dar stai linistita ca o sa recupereze repede. Important e ca ea e sanatoasa si e bine.
in a 39-a sapt., DNP 31 oct.
daniela_sb spune:
Buna mamici si viitoare mamici! Am auzit si noi vestile si am venit sa va felicitam. Se pare ca si la grupa noastra s-au hotarat comorile sa vina pe lume. Toate ce le bune Camys, Irina voua si fetitelor voastre scumpe, multa sanatate si sa creasca mari si frumoase!
Curaj Bits, Try sa veniti si vina cat mai curand si primul baietel! Sunt alaturi de voi, fetelor!
Noi suntem bine, acasa, asteptam cu nerabdare momentul cu toate ca mai e.... si mai incarcam sa mai aflam vesti despre voi de pe ici colo... Nastere usoara celor care vor deveni in curand mamici!!! Bebei cuminti si mancaciosi!!!
36+ saptamani, DPN 21 Nov
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by anne-marry
si o sa incerc, pe cat posibil sa imi nu reduc pt ca in cest caz cred ca este imposibil durerile, ci sa le controlez.
anne, cunosc si eu tehnici de atenuare a durerii
in timp ce altele urlau ca din gura de sarpe
chestia e ca, desi reuseam sa trec peste orice durere de masea (asta e frica mea cea mai mare!) cu tehnicile astea, la nastere a fost altceva: numai si numai din cauza ca durerile de nastere nu sunt constante, ca sa le poti controla, ci variaza si sunt surprinzatoare... sunt ca marea, cu valuri... nu le poti "prinde" niciodata ca sa le izolezi... toate celelate dureri sunt constante, oricat ar fi de puternice... in fine, cred ca ceva-ceva am reusit eu, dar am fost dezamagita de rezulat!
ps: pls pls pls citeste-ti mesajele inainte de a le trimite, da o "vizualizare" inainte, da?! daca ma iubesti!
FELIS spune:
Burtici... Stiti ce e cu mine?!?... “tzara arde si baba se piaptana”!!!!!!!!!!!!...
Stateam si ma tot gandeam la numele lui bb... Parca nu-mi mai place...
Dar alt nume...
nici nu vad ce as putea sa aleg!?... Am intrat pe un site unde avea rubrica cu nume de baieti si .... NIMIC... Citindu-le am ajuns la concluzia ca tot Mihai-Cristian dintre toate merge mai bine... Dar... Totusi ...
Ce nashpa merge netul in seara asta!...![]()
Sa stiti ca si eu am dureri... dar nu mai vreau sa ma gandesc... Cand stau in anumite pozitii nici nu mai pot sa ma ridic...
In ultima vreme mai mult sotul ma ajuta sa ma ridic din pat... Durerea de pitpalac in aceste momente apare...
cand vreau sa ma ridic singura...
Bine macar ca nu ma mai doare si cand merg...
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
camys_2000 spune:
Va multumim tuturor de urari. ma uit la poze si deja se vede diferenta, cat a mai crescur fatza de cand era in spital.
Inca asteptam sa ne cada buricutzul, ca sa facem prima baitza adevarata. Pana una alta, vine o tanti si ne ajuta la curatzat fetitza si masat...
Va pup, sunt epuizata, noapte buna!!!
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000