Durere de mijloc

Durere de mijloc | Autor: Andruska

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva vreun remediu pentru dureri de mijloc? Vreun unguent sau orice altceva?

Multumesc f mult

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Care e motivul durerii?

Daca e ceva reumatic sau datorat unei miscari, ridicari gresite... sunt mai multe unguente. Nu stiu daca pot sa dau denumiri, eu incerc si, daca nu e voie, rog moderatorii sa le stearga: Diclofenac, Fastum gel, Finalgon (asta nu stiu exact cum se scrie). Chestia e ca nu stiu cum te ajuta, ca sotul meu se chinuie de 3 saptamani de cand a ridicat niste borcane si nici acum nu i-a trecut de tot. Poti sa incerci si cu Ketonal (pastile) sau supozitoare cu indometacin sau diclofenac.

Daca e ceva mai "femeiesc" - un antispastic (eu iau scobutil).

PS: nu sunt medic si nu lua ce spun ca pe ceva sigur. Eu am scris ce folosesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Depinde de la ce este durerea de mijloc, poate fi de la rinichi, si atunci nu trebuie unguent, sau de la curent, ridicat greutati etc, si in cazul asta poti sa te dai cu Diclofenac, Voltaren etc.
Sanatate multa!

Andreea & David (07.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Daca durerea e pe fond reumatic, cel mai bun este supozitorul Piroxicam. Exista si pastile, dar supozitoarele actioneaza mai rapid.

Atentie, daca iei vreun antiinflamator sub forma de pastila(Piroxicam, Indometacin, Diclofenac), musai sa iei si pansament gastric (cum ar fi Dicarbocalm)

Daca nu e pe fond reumatic, ci mai mult te dor muschii, un bun miorelaxant este Mydocalm-ul.

...Sigur, noi ne dam cu presupusul, ca numai un medic poate sti de ce natura este durerea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Multumesc .

Durerea este de la ridicarea incorecta a unor lucruri grele.

O zi buna,

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fata frumoasa,

Eu nu indic antiinflamatoarele din cauza multiplelor efecte adverse, in special gastrice.
Pentru aceasta intindere musculara iti recomand crema de galbenele si tataneasa (se gaseste in magazinele cu plante si chiar asa este denumirea !).
In plus, va trebui sa pui jumatatea sa puna palmele paralel cu coloana cu degetele spre cap si degetele mari linga coloana, sa apese usor degetele mari si asa apasate sa incerce sa le ridice spre cap. Astfel, va face un masaj profound cu degetele mari de la mana pe musculatura paravertebrala.
Acest masaj sa il faca de la mijlocul toracelui pana la nivelul sacrului dimineata si seara.

Ce sa mai spun ?
Iti tin pumnii sa scapi cat mai repede ca sa ai grija de micuti.

Multa sanatate !

Singur, DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Ai lua in considerare reflexoterapia?
Eu personal n am avut nevoie ,multumesc lui Dumnezeu,dar am auzit multi oameni foarte multumiti dupa.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Pe mine m-au ajutat foarte mult exercitiile de la Pilates si de la Yoga.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Andrushka,

eu am incercat in timp toate remediile de mai sus, singurul valabil in timp, dacae vorba de crize care se tot repeta atunci cind face miscari bruste, ridicari de greutati mari, etc.. este reflexoterapia si mai nou dupa o criza de 2 saptamini !!! am cumparat tinctura de urzica fabricata de Hofigal si care se gaseste in magazinele tip Plafar, costa vreo 35.000 lei, si se iau o linguriota dimineata, una la prinz si una seara, cum are putin alcool se dilueaza cu apa casa nu dea o senzatie neplacuta la inghitire, si recunosc ca dupa 2-3 zile durerile s-au atenuat si in maxim 7 zile mi-au trecut. E important repausul la pat, dar nu total, asta te imobilizeaza mai mult decit orice si o medicatie gen Mydocalm e la fel de buna.

Sanatate maxima !
july

julyjuly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Puiule, fa-ti o radiografie la coloana lombara, e cel mai sigur, stii ca noi suntem patiti, Codrut are hernie de disc, si era cat pe-aci sa ajunga la operatie pt. ca nu s-a tratat la timp. Noi stim o dr. buna pe fizioterapie, eventual te poate vedea si-ti poate recomanda ce sa faci.
Te pup si multa sanatate!

Mergi la inceput