Pestoaicele sunt pe aici? (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

eu sunt constienta de faptul ca nici eu nu sunt zdravana la cap !!! ce sa-i faci ... sunt genul "lasa-ma sa te las" ... imi place sa am o lume a mea proprie si personala ... iar socrii mei nu isi au locul acolo ...

cred ca mi se trage de cum am fost crescuta ... mama mea nu m-a sufocat niciodata cu prezenta ei, nu e cicalitoare ... a fost un pic dura ... dar mama e mama si asta e ... de la ea accepti orice ...

la mine in casa fiecare era independent in felul lui ... fiindca tata a venit intotdeauna tarziu acasa ... din cauza serviciului ... la noi nu exista obiceiul cu "sa ne asezam cu totii la masa" ... de fapt nici nu-mi plac mesele astea ... mai ales seara tarziu ... cand de fapt nici nu trebuie sa mananci ... asa ca la mine fiecare se duce la frigider, isi pune de mancare si gata ....

bai frate cand o aud pe soacramea .."ai mancat ? de ce nu mananci ? da de ce ? da de ce ?"

acum i-am explicat eu cu frumosul ca pe mine trebuie sa ma lase in pace ca daca mi-e foame nu sunt eu genul "rusinoasa" ... si i-am spus ca eu sunt obisnuita altfel ... ii intra pe o ureche ii iese pe alta ... si o mai reped din cand in cand ... sa nu va ganditi ca sunt obraznica ... nuuuu din pacate am 7 ani de'acasa ....

pe urma tot vrea sa stam de vorba .... ori eu sunt patita cu "sa stam de vroba" .... doar am fost prietene inainte si m-am ars rau de tot ... asa ca nu am nici un chef sa stau de vorba cu ea ...

pentru ca exista o vorba "lupul isi schimba parul dar naravul ba ...." asa ca stiu eu cam cat de mult ma iubeste ea !!!!

na ca m-ai intaratat ....

din pacate noi nu putem pleca din tara ... Seby e ofiter si s-a chinuit in academie o gramada ... asa ca nu putem da cu piciorul ... mai ales din respect pentru munca lui .. eu n-am nici o chestie ... si maine as pleca ... ca oricum munca mea nu e cine stie ce ... economist ??? te calca astia in picioare de nu te vezi ... dar la el e altceva .... lucreaza 8 ore, salariu bunicel (ca-i la inceput), de respectat e ... ca sa nu mai spun ca pe la 40 de ani poate sa iasa la pensie cu tot felul de ordonante ....

asa ca singura solutie ar fi sa plec eu in strainatate ... dar unde sa ma duc ? si singura ? greu de tot ....

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Marutza, ce ma bucur ca totul e in ordine......
Si eu imi faceam sucuri la inceputul sarcinii dar acum nu prea imi mai fac, pentru ca mananc suficiente fructe ...si imi este si lene, tre sa recunosc
nu vreau sa devin o a doua socrela , dar ai grija mare cu produsele fast-food: carnea sa fie foarte bine pragatita, salata bine spalata si sa eviti cam ce e cu maioneza...Mie doctorul mi-a zis sa evit fast-food-urile cat de mult pot...
aaaa...si ingrasa mult! (stiu din experienta personala, dinainte de sarcina).
nu ma ca ti-am zis toate astea , pe care banuiesc ca le stiai deja!

Cat despre socrela ta, sa inteleg ca i se pregateste ceva.....Cum a zis si Emily, e tare rau sa stai cu socrii sau parintii. Si ai mei au tabieturi, nu sunt deloc perfecti si ne-am calca pe bataturi oricat de mult tinem unii la altii.
Din fericire am stat singuri de la inceput si totul a fost ok la noi, dar imi imaginez cum ar fi sa stau cu inca cineva ...

Emily, da e frig rau de tot la tine acolo...brrrrrrrrrr..nu-mi place frigul...Deci Ilinca e varsatoare?

io..am pus pozici noi si mi-am pierdut orice rabdare...parca am o stare de nervi permanenta..In plus, imi vine sa mananc tot timpul si abia ma abtin de la dulciuri si alte chestii care ingrasa ...Am inceput sa cam terminam ultimele pregatiri in camera lui David..
Uf! ce greu mai trece timpul asta..
M-am apucat sa citesc "Egipteanul" (de Milka Waltari) si imi place cartea ...sunt la jumate...sper sa mai am rabdare si timp sa o termin pana vine oracaitorul..

a...si am uitat sa va spun :imi trebuie mai noi cateva minute bune sa ma intorc de pa stanga pe dreapta

Mirela nu a mai scris nimic?

cu David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

...fetelor, sa va povestesc ce-am patit ieri....

ii dadeam gazei sa pape, cite odata se mai ingretoseaza, cred din cauza consistentei sau a mincarii, de aceia i-o fac destul de moale, cu multa zeama de supa, legumele sau cu mult laptic, cerealele, in fine dupa caz.
Din senin incepe sa vomite, papam legume cu carnita de pui...stau calma caci mi s-a mai intimplat, am zis ca ii trece ca si pina acum...de unde, se ingroasa "gluma" si vad ca ii iese papa si pe nas, totul a durat 3-5 secunde...o vad ca incepe sa se zbata in scaunul de masa ca nu mai are aer..., nu stiu cum i-am desfacut centura, am intors-o si i-am dat doua palme destul de tari intre omoplati....a inceput micuta sa plinga, dar nu era plinsul ei dintotdeauna, s-a speriat si ea....de mine ce sa va zic...cind am vazut-o ca se zbate in scaun fara aer m-a trecut o caldura prin corp iar cind a inceput sa plinga parca aveam o gaura mare in stomac, gaura care m-a tinut ceva timp si dupa ce totul trecuse.
Cred ca telepatia a fost de vina ca a sunat Mircea de la munci si asa am izbucnit in plins si i-am povestit, saracul era speriat si el cind m-a auzit ce sperietura am tras.

Acum privind in urma oricum Ilinca ar fi inceput sa respire pe gura, adica cred ca oricui i s-a intimplat macar odata in viata cind a vomitat sa-ti mai dea si pe nas...nu ca ar fi o placere...

Mi-a dat mult de gindit si mi-am pus intrebarea:oare sunt cu adevarat pregatita pentru a fi mamica?, vor fi o groaza de accindente cu copii cum si noi am patit la rindul nostru copii fiind....mai sa fie.

Acum suntem bine mersi, stam in activiti si ne uitam la desene si miriim dupa mami, asa ca va pup si ma duc la mindretea mica care a inceput sa ma si strige ia-ia-ia...

Emilly si Ilinca web 1 web 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Iubitele mele,bebele meu e super bine,ieri a si facut caca singur,dupa ce doctorul a zis ca nu e nimic grav daca inca nu face decat cu supozitor pt ca o sa se regeleze, si ne-a dat ceva sirop natural,care si-a si facut efectul...in rest e un bebe tare sanatos,multumim lui Dumnezeu,si cu colici,evident,ca si mamica lui la varsta asta(zice mama mea)....insa speram sa treaca si sa fie bine in cateva saptamani..a luat si in greutate tare bine puiul meu,700gr in 2 saptamani..asa ca acum are falcute si e un scumpic.
Draga mea EMILLY,ma speriu cand citesc ca si acum la varsta asta, a fetitei tale inca mai ai peripetii cu vomitatul..eu ma pierd toata cand al meu se mai ineaca ca e tare blegut si zic ca e mic si ca va trece,ca nu stie el inca sa inghita si sa respire ca lumea,dar vad ca problemele nu se termina la varste fragede...ufff....si eu m-am gandit de multe ori daca sunt pregatita sa fiu mamica,uneori am senzatia ca nu,alteori ma gandesc ca toate mamicile sunt protejate si ajutate de Dumnezeu in anumite momente si nu se pierd cu firea.
MARUTA,ma bucur ca totul bine!
Fetelor va pup si ne mai auzim!
Nu prea pot sta mult la povesti si nu stiu cand mai intru,dar ma bucur si va multumesc ca va ganditi si la mine!
FULGULETZ,ce mai faci,sper ca mai poti si esti rabdatoare pe ultima suta,ca eu tare nu mai aveam nervi si abia asteptam sa nasc!

Mirela si bb Robert

http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

EMILY - Doamne bine ca sunteti bine ... cred ca ai tras o sperietura ... si bine ca ai avut reactie si nu te-ai panicat ...

CRISMIR - imi pare bine ca bebe e bine ... ca ma speriasei ...

FULGULETZ - ce n-as da sa te vad rostogolindu-te ...cred ca esti tare haioasa ... acum lasand gluma la o parte intotdeauna m-am intrebat cum se descuca gravidele cu burtici mari !?

al meu sot spune "nici o problema te dau de-a rostogolul ..."

asa ca sunt curioasa: cum va incheiati la sireturi ?
cum va ridicati din pat ?
daca iti cade ceva jos ... il mai ridici ?

fulguletz - cum sa ma supar pe tine ... ce crezi ca nu stiu ca ai dreptate !!! dar ce buna e pizza ....

azi fac rost de crap romanesc si diseara mananc peste .... abia astept ... dehhh tot la mancare mi-e gandul ... dar sa stiti ca nu am treaba cu painea ... doar ieri am poftit la paine deaia negra, neagra ...

va dulce si doresc o zi minunata si un weekend deasemenea ...

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04

Mergi la inceput

Buna pestici,

Maruta la sireturi te leaga sotu si te desleaga, daca nu, e tare nasol cumva ridici piciorul pe o parte...nu-ti pot desrie...
daca scapi ceva cu greu il ridici sau nu-l mai ridici
datul jos din pat o sa vezi ca o sa ai o tehnica speciala
Fulguletz e acum in mijlocul problemei si-ti poate desrie cu lux de amanunte

Mirela ma bucur ca bb e bine.De vomitat nu ni se intimpla des dar se mai intimpla totul e sa nu te panichezi prea tare.
Robert a luat super in greutate, ce laptic ii dai?si poate cind ai timp ne povestesti si noua cum a fost la nastere si ce s-a intimplat cu lapticul??da?asteptam povesti de la voi, tre' sa ne zici cum a decurs ziua nasterii lui Robert...

fulguletz ei lasa nu te pierde cu firea pe ultima suta, stai calma si gindeste-te ca cu cit sta bb mai mult in burtica cu atat e mai bine pentru el si pentru tine apoi.Stiu ca suna aiurea si nu vrei decit sa treaca timpul mai repede...e bine ca ai timp sa mai si citesti...cum e timpul la voi?ca la noi e un frig de ies cu giza cite 5-10 minute in jurul casei si atat.
Nu te supara daca am batut cimpii incerc cumva sa-ti ridic moralul...la Tv nu aveti filme frumoase??
cum i-ai aranjat camera lui David??
te pup si mai zi-ne cum esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Dragele mele,sunt cam obosita,dar nu cred ca am sa ma recuperez curand,asa ca mai bine va povestesc cate ceva acuma.
In data de 19 la ora 2 noaptea mi s-a rupt apa.M-am bagat la dus,si apoi am plecat cu al meu sot la spital,in jur de ora 3 am ajuns,ne-au "cazat",in sala de nastere,unde eram singura ,doar cu Cosmin,si m-au monitorizat,inimioara bebelui si contractiile mele,intr-o mana perfuzie iar la cealalta imi luau tensiunea regulat,cam la 30 minute.
Nu am avut nimic pana pe la ora 5 dimineata,eram dilatata 4 cm,iar de atunci a inceput distractia...dureri destul de mari,asa ca am chemat asistenta si mi-au facut un calmant ,am dormit pana la 7,deci 2 ore...Acum totul era mai dureros,dilatatie 5 cm,cam greu ma gandeam eu...ah,si am uitat sa va spun ca tremuram de cand am venit la spital,nu stiu nici pana in ziua de azi de ce,cred ca de emotii si mai ales de faptul ca nu stiam exact ce va fi si cum va fi.Cosmin incerca sa ma linisteasca,dar nu prea reusea.
In fine,la ora 7 am chemat anestezistul ,ca nu mai puteam,ma durea tare de tot ,si partea dreapta cu care aveam eu probleme,cred ca era rinichiul,daca mai tineti minte ca avusesem eu probleme.
Deci vine omul,imi face injectia,nu am simtit nimic si totul a fost ok,multumesc lui Dumnezeu(recunosc ca am avut emotii)...apoi stam linistiti si adormim din nou.
Nu mai tin minte exact ora,dar cert este ca efectul injectiei era cam de 3 ore,apoi durerea se simtea din nou..le-am chemat din nou pe asistente si pe doctor si imi face din nou doza(stiti ca ramane in spatele vostru acul,nu stiu exact cum e,dar el vine si baga din nou ser pe acolo),dar intre timp trec cam 30 de minute pana vine anestezistul,aceste minute sunt infernale pt mine,imi venea sa plang de durere,contractiile erau cam la 6 minute,si ma dureau de .
In fine,mi se face iar doza de anestezie si se face ora 13,cand vad agitatie si asistenta imi zice,gata ,esti dilatata total,incepe distractia...eu nu simteam nimic din cauza epiduralei...ma monitoriza si imi zicea cand sa imping,Cosmin langa mine imi zicea si el,"hai pui ca vad cum vine contractia,pregateste si impinge"....hmmm,usor de zis,dar greu de facut,mie mi se parea ca imping din toata puterea si totusi asistenta imi zicea ca nu e suficient..eram obosita...apare si doctorul,care mai fusese intre timp,dar acum are ceva de lucru cu mine...il vad ca-si pune manusile si isi baga mainile in mine...nu simt nimic,dar Cosmin imi zice"o pui, acuma a iesit o groaza de apa si sange"...hmmmmmmmm,acum am simtit copilul cum s-a miscat si e chiar jos,foarte ciudata senzatie,iti vine sa impingi in continuu...de acum s-a mai dus din anestezie si incep sa simt si eu contractiile,nu erau dureroase,cel putin eu nu simteam durerea dar simteam ca trebuie sa imping,si dai si dai,mai tare si mai tare...eram sfarsita si puiul tot nu iesea..la un moment dat imi venea sa-i zic doctorului sa-l scoata cumva ca eu nu mai pot...Cosmin zice,"of,ma dor si pe mine picioarele de cat am impins cu tine...hahha"..dar mie nu prea imi ardea de ras in momentele alea...la un moment dat simt ca trebuie sa imping mai tare si vad ca asistenta si Cosmin incep sa tine si sa se agite,"HAI ACUMA,CA II IESE CAPUL!"....a fost o impingere fara oprie de cateva secunde,dar mie mi s-a parut vesnica,si durerea de cateva secunde a fost culminanta in aceea clipa....dar totul a trecut,a iesit puiutul,aproape am urlat de oboseala si epuizare,de durere mai putin...eram fericita si in acelasi timp rupta de oboseala...dar acum totul s-a sfarsit,doctorul astepta placenta mea,si eu ma intrebam de ce ma mai tine cracanata ca nu mai puteam de oboseala...hehhe...uitasem de placenta...dupa cateva minute iese si placenta ,foarte bine si intreaga,doctorul e multumit,ma coase ca ma taiase,nu simt nimic,ca inca mai aveam din anestezie....apoi ma curata asistenta si imi aduce puiul in brate,tati face poze si suntem fericiti ca totul a decurs bine...adorm un picut si dupa un timp ne mutam in alta camera....dupa vreo 10 ore ne aduce si puiutul in camera...eram sfarsita de oboseala dar nu ma puteam oprii din uitat,il priveam in continuu,era asa de frumusel si era al nostru,ce bucurie poate sa-ti aduca o fiinta asa de mica...de atunci totul se invarte in jurul lui,acum suntem trei si lumea s-a schimbat total,el e pe primul loc si apoi restul omenirii....va doresc la toate sa treceti prin asa momente frumoase si sa va tineti puiutii in brate!
Alaptatul,hmmmmmmmmm,o mare problema pt ca Robert al nostru e tare lenes la mancat,prefera sa doarma decat sa pape...asa ca ne-am chinuit cat am putut,in spital am stat nemancati chiar si jumatate de zi,de s-au speriat asistentele...apoi ne-au dat formula ca nu vroiam nici cum sa sugem de la san....apoi am mai incercat si acasa,dar au aparut colicii si nu aveam rabdare sa papam de la san,mutam capul si urlam ,o noapte intreaga am facut asa,pana m-am enervat si am zis,ok,nu vrea copilul,gata ii dam formula si s-a terminat.
Acum imi pare bine ca i-am dat formula,fiindca si la biberon e lenes ,si adoarme,dar sa mai fi supt la san,cred ca stateam o zi sa pape...imi pare rau ,pt ca eu am avut lapte,si acuma mai curge cateodata cate un pic,dar asta e,important e ca el creste bine,si e sanatos ...speram sa fie bine totul si in continuare.

Fetelor,nu stiu daca am fost coerenta,m-am grabit ca imi e tare somn si vreau sa mai dorm vreo 2 ore pana la masa micutului.
Va pupicesc si ne mai auzim!

Mirela si bb Robert Cristian

http://community.webshots.com/user/crismir100

Mergi la inceput

Crismir - ce poveste frumoasa ... mi-a venit inima la loc ... cred ca si lui Fulguletz ... nu-mi pot imagina cum a fost cand l-ai vazut prima oara pe bebe ...

nu exista lucru mai minunat pe lumea asta decat sa dai nastere unei mici minuni .... minunea ta ...

iti doresc sa va bucurati din plin de cel mic ... sa va aduca numai bucurii, sa fiti sanatosi ... ca e mai important decat orice ...

pozele lui Fulguletz ... le-am vazut ...

Crismir e o dulce si mi-a trimis prin email ... astept si cu minunea minunilor ...

Emily - tu cand imi trimiti poze cu mandretea de Ilinca ?

Nally - ? vreau sa-l vad si pe Sebastian ... mey !!!

eu sunt bine ... in weekend imi e intotdeauna bine ... acum de dimineata vad ca simt ca o jena in partea stanga ... cred ca se mareste uterul ... Doamne ajuta .... in rest am o burtica destul de mare ... zici ca sunt in 4 luni ... dehhh eu sunt grasuta .... deja

si mai e o chestie .... ma duc la baie des ... da si apa multa beau ...

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04

Mergi la inceput

Buna pestisorilor, se pare ca traversam o perioada de melancolie acum in prag de iarna...
Eu am avut o zi super stresanta.Nu stiu ce o deranjeaza pe fiica-mea de e o miriita pe ziua de azi.I-am dat preventiv Tempra si intr-un final a adormit.
Eu nu am chef de nimic, ma doare lenea pur si simplu...

Voi cum sunteti?vad ca fulguletz nu mai are chef de vorba, Mirela e super ocupata si obosita, Maruta ce mai da pe-aici...

Va pupicesc si sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna pestisori dragalasi!!!

Noi am fost cam ocupati zilele astea!!! Am avut musafiri pe la noi... am profitat de ultimile zile de soare si caldura de afara si am fost mai toata ziua pe afara... Acum ploua si e urat!!!!

I-am inceput serios diversificarea lui Sebi si vreau sa zic ca a facut kk in fiecare zi iar ieri a facut chiar de doua ori!!!!

Eee si ca sa mai ies din monotonie m-am vopsit roscata si mi-am facut suvitze blonde!!!

Emilly ai mey ca trecem noi si peste pasa asta de lene si melancolie!!!

Crismir sa-ti traiasca printisorul scump!!! Mey ce zambaret e el din prima clipa de viata!!! Si cu ochii la aparat!!! Fototmodel il facem!! M-ai emotionat cu povestea ta ! Mi-am adus aminte de ziua cand am nascut eu!!!

Maruta ce harnicuta esti iubita!!! Mereu aduci subiectul printre primele la prima ora de dimineata!!! Ce face burtik??? pupici dulci la gagalicea mica! Si lui mami bineinteles!!!
Ca sa-l vezi pe Sebi da pe link-ul Poze nou-noute cu Sebastian din semnatura mea! Sunt din ultima luna si chiar de acum cateva zile!

Fulguletz ce mai faci iubita?? Cum mai e burtik? Pupa bebe scump si cuminte de acolo si din partea noastra!

Pupci fetele ca tre sa-i fac papica lui Sebi de dimineata!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput