Mamici de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata!

Azi m-am trezit la 11:30! N-am luat nici micul dejun, cum trebuia, dar m-am culcat la 1:30dimineata si nu aveam chef sa ma mai trezesc azi. As mai fi dormit inca, dar imi era frica sa nu scada glicemia prea mult, ca nu mananc si trebuia sa-i pregatesc si lui George ceva de mancare, ca trebuie sa apara.

Coca, stari de voma nu am, dar am ameteli, cu dureri de cap si transpir, dar cum mananc , dupa putin timp imi revin. Incearca sa mananci ceva dulce, daca iti revi, inseamna ca glicemia era mica. Dar trebuie sa mananci dupa aceea, pentru ca dulciurile au efect pe moment, si dupa aceea scade iar, trebuie paine mancata in astfel de cazuri, caci contine zahar lent. Am invatat lectia. Of, de-abia astept sa scap.

Fetelor, mei a inceput sa mi se para ca trece timpul repede, ca se apropie nasterea si eu ma gandesc numai la durerile facerii. Dar sunt sigura ca vreau naturala cu epidurala, daca e nevoie, caci, daca e ca in visul meu, nici nu ii las sa imi faca. As vrea sa fie asa, sa zic si eu dupa aceea ca mi s-a indeplinit un vis care l-am avut intr-o noapte...

Pupici!

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, daca ai facut eco cu fara sa fi mancat inainte, sau poate doar foarte putin, probabil ca nu s-a putut vizualiza bine stomacul copilului, si de asta te-a trimis la eco morgologic.
Sfatul meu este sa mananci inainte de eco.

Sediul clinicii Diagnosis este pe partea cu spitalul de urgenta, intr-o cladire noua de sticla maro. Nu scrie decat " Calea Floreasca nr 60". Urci la etajul 1 si acolo scrie Diagnosis.

Tomasa, tu cand ai repetat analiza pt listeria tot acolo ai repetat-o unde ai facut-o prima oara?

Eu prima data am fost la Medsana, mi-a iesit negativ, insa nu mi-a placut ca am asteptat 5 saptamani dupa rezultat, si ei nu iti dau nici un titru in caz ca e pozitiv, de aceea acum o repet numai la Medlife, si acolo mi-a iesit de 2 ori 1/160.

pupici

Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Oana, nu ziceai ca nu mai vrei epidurala? Acum iar vrei?

Eu nici nu concep sa nasc natural fara epidurala, asta numai in cazul in care ma dilat foarte repede si nu mai e cazul.

pupici

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Crinuta, eu nu am mai repetat analiza pentru ca nu mi-a mai dat-o doctorul si pentru ca nu am avut nici un fel de manifestare ciudata. Pentru ca din cate stiu eu infectia cu listeria se manifesta, si eu sunt super ok. Plus de asta e si destul de scumpa si nu mai vreau sa dau banii daca medicul meu considera ca nu e nevoie.

Coco, eu prima data am aflat greutatea copilului la Iosup, la eco morfo. Dup aceea, medicul meu imi face eco la fiecare consultatie si aparatul de la spital spune si greutatea. E oricum si aparatul asta destul de competent, ca mai masoara el cate ceva pe-acolo. Ideea cred ca este sa fie ecograful de generatie mai noua.

Andrutza si bebelusa
28+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias DPN 13-15 ian. 2005
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Andrutza, e obligatoriu sa ai manifestare ciudata la listeria?

Stiu ca la Medsana e super scumpa, insa la Medlife e de vreo 4 ori mai ieftina, si ai rezultatul in 6 zile.

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Aha, deci ai facut ecografia la Spitalul Elias! As putea sa merg si eu acolo sa-mi fac o eco,ptr ca chiar apartin de Policl. Elias,deci pot merge fara pile... Eu la ecogr pe care-l are Dr Ion la Giulesti, nu-mi poate masura greutatea,asa ca...d-aia as vrea sa aflu cat mai are bebelina mea,ptr ca la eco morfo, de la 21 sapt, avea 350 Gr

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Leta, vezi ca Diagnosis nu e chiar asa aproape de Spitalul de urgenta cum spun ei, trebuie sa mergi putin pe Floreasca. Asa cum spunea si Crinuta, e o cladire mare si moderna pe care scrie Floreasca nr. 60.

Si tu ai fost sambata la doctor? Ca si eu am fost dar se pare ca nu ne potrivim deloc la ore sa ne intalnim si noi. Eu va stiu pe voi din poze, dar nu era nimeni sa semene cu tine sau cu Shobo cand m-am dus eu. Tu pe la ce ora ai fost? Ca eu am ajuns pe la 4,30 si am scapat pe la 5. La mine din fericire totul este ok si mi-a spus ca nu mai am nevoie de eco morfologice ca nu sunt probleme Dar mancasem inainte sa ma duc

Andrutza si bebelusa

Mergi la inceput

Coca, nu stiu sa iti spun in ce conditii se poate face eco acolo daca nu ai medicul tot de-acolo, ca nu m-a interesat. Pentru eco morfo oricum m-a trimis la Iosup, nu mi-a facut el, deci nu e chiar eco morfo ce face el acolo, presupun ca nu ofera ecograful lor toate datele. Uite, si pe Leta a trimis-o acum pe Iosup pentru ca a observat ceva ciudat la stomacel, dar presupun ca nu isi poate da seama ce pentru ca aparatul nu e foarte competent. Daca te intereseaza doar greutatea, asta sigur ti-o poate spune.

Crinuta, mie medicul meu asa mi-a spus, ca daca luam listeria trebuia cel putin sa ma deranjez la stomac mai serios sau sa ma simt super slabita. Oricum, avand in vedere ca am trecut de luna a 6-a care se spune ca ar fi periculoasa, eu cred ca nu e cazul sa ne mai facem probleme mai ales ca medicii au considerat ca nu e cazul

Andrutza si bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Leta, eu am fost sambata la Diagnosis pe Floreasca, inainte de Piata Dorobanti, e pe la mijlocul strazii cum mergi de pe Stefan cel Mare pe dreapta, o cladire noua, moderna de birouri, fatada cu Al si sticla, cu multe etaje, inchisa la culoare. Nu scrie Diagnosis pe ea, doar "Calea Floreasca nr. 60 ".
Clinica e la etajul 1.

Bafta !

Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crinuta, eu am repetat analiza in acelasi loc unde am facut-o pe prima, adica la Cantacuzino. Prima a iesit 1/160 si cei de la Cantacuzino au scris pe foaie ca "se recomanda repetare la 6 sapt." deci exact ca la tine. M-am consultat cu dr. meu ginecolog si mi-a spus sa o repet dar nu asa repede cum au reconmandat ei (adica nu chiar la 6 sapt.).
Am repetat-o si a iesit negativ.
Acolo costa 400.000 lei si rezultatul e gata in 1 sapt. (o faci miercuri si o iei miercurea urmatoare).
Coraly am vazut ca tu ai cumparat patutul de la Chicco, cel din oferta Metro. Spune-mi te rog avea si inaltator pt. nivelul 2 inclus? Si daca nu avea, de unde l-ai cumparat si la ce pret?
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput