McDonalds Playground Warning - maybe long but plea
Raspunsuri - Pagina 2
bebi spune:
./.. si miroase groaznic numai cand te apropii de locul de joaca. E focar de infectie. NU stiu daca e o intamplare, dar fiica mea a facut enterocolita dupa o vizita la McDonalds. Ea nu a mancat nimic, ne-am oprit doar sa-i dau un iaurt si un suc.
inny spune:
Scuze! N-am avut timp sa verific, cu 2 copii misunind prin casa... nu prea am timp de stat pe Internet! E vina mea! Scuze again!!!
Dar... asa cum si voi recunosteti, oricum nu e prea curat pe acolo, pe la locul de joaca!
papadie spune:
quote:
Originally posted by inny
Scuze! N-am avut timp sa verific, cu 2 copii misunind prin casa... nu prea am timp de stat pe Internet! E vina mea! Scuze again!!!
Dar... asa cum si voi recunosteti, oricum nu e prea curat pe acolo, pe la locul de joaca!
No problem :-) Inca n-o vazusi pe aia cu cola de spala politistii autostrazile
e mai veke, dar tot un hoax:-)Bine ai venit prin ograda noastra

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Karina spune:
quote:
Originally posted by b4delia
Povestea asta NU este adevarata. Link-ul de mai jos explica:
http://www.snopes.com/horrors/parental/archer.htm
Normal ca mingile de la McDonald's sau alte locuri unde copii se joaca sint murdare...pentru ca asa e natura copiilor. Se spala rar pe miini si isi transmit microbii de la unul la altul. Dar asta nu inseamna ca nu ar trebuii sa-i mai lasi sa se joace.
Voi chiar ati uitat cum era cind eram noi mici si ne jucam in bazine de nisip in care ciinii vagabonzi isi faceau "treaba"..sau mai stiu eu ce alti microbi mai erau pe acolo. Si uite ca n-am murit.
Nu cred ca din cauza copiilor e murdar acolo, daca s-ar face curatenie zilnic, asa cum trebuie intr-un restaurant (ca sa nu vorbim ca e pentru copii) atunci n-ar ai fi focar de infectie.
Pe cind eram noi mici, heroina era o chestie "capitalista" si rara la noi, iar sida si alte boli mai grave inca nu erau pe la noi. Nu poti sa compari copilaria noastra cu cea a copiilor de acum. Acum trebuie sa ai mai multa grija de copii, ca sint mult mai multe tentatii. Pe vremea noastra mincam eugenii, pestisori sub forma de acadele (ii mai tine cineva minte) si beam cico. Cred ca erau mai sanatoase decit junk-food-urile de azi, chit ca aveau si alea chimicale la greu.
Dar daca tu vrei, poti sa-ti lasi copilul si la McDonalds si in alte parti, ca nimeni nu te opreste, asa cum altii nu vor face asta. Probabil ca nu se moare din asta...

Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
b4delia spune:
Sida era si pe vremea noastra (cel putin a mea), dar nu stiam noi de boala. Povestea cu siringi de droguri in bazinul de mingi la McDonalds nu e adevarata. Nu stiu cum e McDonalds in RO ca n-am fost niciodata, dar pe aici pe unde ducem noi copiii e cit de cit curat. Nu se vede mizerie la fundul bazinului...dar sint constienta ca mingile nu sint sterilizate zilnic. Asta ar fi prea de tot sa fie un local unde sa se faca curatenie zilnic ca-n spital.
Cind am comparat copilaria noastra cu cea de acum nu m-am referit la droguri, pistoale, jocuri electronice, Internet, etc...ci doar la faptul ca unde sint copii sint si microbi. Nu focar de infectie si mizerie infernala, dar totusi microbi.
Karina spune:
Eu am 40 de ani si pe vremea noastra nu era SIDA in tara.
"dar sint constienta ca mingile nu sint sterilizate zilnic. Asta ar fi prea de tot sa fie un local unde sa se faca curatenie zilnic ca-n spital."
Eu una nu ma refeream la sterilizare, ci doar la curatenie, care -ramin la convingerea mea - trebuie facuta zilnic intr-un local unde se serveste masa !
Nici eu nu cred in povestea cu heroina, nu stiu nici de mizeria de la fundul bazinului, ca eu una nu-mi duc copilul la McDonalds si nu din considerente de curatenie, ci fiindca nu mi se pare un loc bun pt. copii. De cite ori am intrat la MD, erau tineri care spalau pe jos, aproape incontinuu (sau cel putin erau ca eu n-am mai fost de mult pe acolo). Asa ar trebui sa faca si la jocul de joaca al copiilor, nu sterilizare ci doar curatenie.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim