sfaturi in caz de cutremur
Raspunsuri - Pagina 2
Ela76 spune:
Alexa - nu toate blocurile au sistem de baie "capsulata". Am locuit intr-un bloc din acela si vecinii imi explicasera ca la constructie, baile au fost aduse gata formate (de pereti zic).
Citind parerile pro si contra din articolele mentionate, eu zic ca mai putin important e cine e acest individ; putem noi insine sa ne insusim partile bune. Adevarul e ca nu putem spune ca o metoda sau alta sunt absolut garantate. Cum spunea si Madalina, daca pana sa cada tavanul, cade peste noi mobila sau obiectul langa care ne-am adapostit. Eventual, sa ne "alegem" un obiect cat mai stabil, mai degraba plat decat inalt (respectiv o canapea decat o biblioteca sau un frigider).
Pupici tuturor si sa ne fereasca Dumnezeu de mai rau!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
CristinaT spune:
Si eu cred ca am in apartament o astefel de baie cubulet
e bine sau e rau sa stau acolo?
Nu am nici un loc in casa unde sa stau, aseara alergam de colo pana colo cu Oana in brate.... si ea zambea fericita... si eu ma zgaltiiam.... e prea mult pentru mine intr-o singura saptamana!
Deci e bine in baie chiar daca e la mijlocul apartamentului sau unde sa ma duc?
quote:
Originally posted by Ela76
Alexa - nu toate blocurile au sistem de baie "capsulata". Am locuit intr-un bloc din acela si vecinii imi explicasera ca la constructie, baile au fost aduse gata formate (de pereti zic).
Citind parerile pro si contra din articolele mentionate, eu zic ca mai putin important e cine e acest individ; putem noi insine sa ne insusim partile bune. Adevarul e ca nu putem spune ca o metoda sau alta sunt absolut garantate. Cum spunea si Madalina, daca pana sa cada tavanul, cade peste noi mobila sau obiectul langa care ne-am adapostit. Eventual, sa ne "alegem" un obiect cat mai stabil, mai degraba plat decat inalt (respectiv o canapea decat o biblioteca sau un frigider).
Pupici tuturor si sa ne fereasca Dumnezeu de mai rau!
Ela siCristina (21.04.2004)
Albumele noastre
5 ani -14 februarie 2005
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana/
teo1970 spune:
si eu stau intr-un bloc construit in '90, in care baia este tot monobloc (sau eu stiu cum sa-i spun).
ap. a fost al cumnatei mele care este arhitecta si ea ne-a spus ca in caz de cutremur cel mai sigur loc in ap. nostru este baia.
in legatura cu "triunghiul vietii" si mie mi se pare destul de logic ce spune tipu' ala si, in orice caz, dupa ce am citit sfaturile lui a-nceput sa mi se para ilogic sa stai sub tocul usii.
p.s. si noi a trebuit sa-l trezim pe ciinele nostru ca sa vina cu noi la adapost in baie, ca altfel nu simtea nik!

Sabina spune:
Are dreptate.La Buteni unde sunt acum casuta e din lemn cu chirpici si desi s-a zgaltait nu s-a intamplat nimica rau!!
Sabina si
Sofia Galagia