Mamici de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
lauricipani spune:
Fetele, multumesc pentru raspuns.
V-am intrebat pentru ca la mine nu a reusit sa vada nimik si-mi este cam frica. Am si ceva sangerari dar cu toate celelalte semne de sarcina inclusiv test pozitiv.
Ultima data am facut echo la 3 sapt si 4 zile de la fecundare si tot nu gasea nimik.
Nu stiu ce sa mai cred.
Multumesc inca o data.

laurici
Ruxel spune:
Laurici cand ai avut tu ultima menstruatie? S-ar putea sa fie mult prea devreme sa poata vedea ceva... nu stiu, nu ma pricep, dar n-ai intrebat dr.? Nu trebuia sa vada macar sacul gestational? Ce ti-a spus referitor la sangerari? Ai in fiecare zi sangerari? Du-te la centrul de planing de langa spitalul Giulesti, sunt medici f.buni acolo, este ieftin (150.000 lei) dimineata intre 9 - 11. Nu spun ca acolo unde ai fost tu nu sunt medici buni, dar ai putea sa incerci si in alta parte....
succes
Cornelia spune:
Laurici, iti tinem pumnii. Cred ca depinde f. mult si de cat de performant e ecograful si cat de priceput medicul.
Mickyyy, chiar si eu ma astept sa ma lovesc de reactii genul doctoritei tale. Si eu cand am anuntat la medicul de familie, asistenta m-a intrebat "si nu vrei sa-l pastrezi, nu?". Decizia nu va poate apartine decat voua. Daca nu sunt probleme, nu cred ca e prea devreme din punct de vedere medical.
Va doresc week-end placut!
Cornelia
lauricipani spune:
Ruxel, multzam pentru raspuns. UCM la mine a fost in 17 Septembrie.
Deci azi am 4 saptamani de la conceptia bb-ului si 6 saptamani de la UCM.
Nu stiu nici eu ce sa spun, oare este rau daca faci mai multe echo? ca eu am facut pana acum 3.
Cornelia,[il]

pupi
laurici
Ruxel spune:
Laurici si la toate 3 nu a vazut nimic? Cineva aici pe forum, nu mai stiu cine si unde, spunea ca pana in saptamana 10 a facut vreo 6 echo. Eu pana acum a facut tot 3, iar la ultima echo am intrebat-o pe dr. cand sa vin la urmatoarea si ea imi zice: "se fac 4 echografii pe toata sarcina" si mi-a picat fatza si n-am mai zis nimic. La sarcina trecuta eu am facut o multime de echografii (lunar) si nu s-a intamplat nimic....acu' io stiu? Dar prea curand eu nu mai fac decat daca spune dr. ca este necesar.
Ti-a dat sa iei ceva pentru sangerari? Nu vreau sa te sperii, dar insista la dr. pentru ca trebuie sa vada sarcina intrauterina neaparat!
Iti tin pumnii.
lauricipani spune:
Ruxel, puiule, in primul rand mi s-a spus ca nu vede nimik cand aveam doar 3 zile de intarziere cica aveam anexa dreapta umflata. La a doua echo mi-a spus ( la 5 zile de intarziere) ca nu se vede nimik dar ca anexa dreapta nu mai este umflata. La a treia echo (la 10 zile de intarziere tot nimik dar cica anexa dreapta este mai umflata ca prima echo.
Acum mi-am adus aminte ca au fost 4 echo. Ultima a fost la 3 saptamani si 3 sau 4 zile de la conceptie si cica tot nu vedea mai nimik.Adica mi-a zis ca imagine de sac nu vede.
Ce se ia pentru oprirea sangerarii???
Pupi mult
laurici
Androix spune:
Laurici, dar tu la doctor i-ai spus ca sangerezi? Nu ti-a vazut nici sacul gestational? Mie mi l-a vazut pe la 5 saptamani de la UM si peste 10 zile mi-a vazut si embrionul si inima lui bebe. Si eu tot eco intravaginal am facut. Poate tu ai facut abdominal si din cauza asta nu a vazut. De durut te doare ceva? Sangele ce culoare are? Daca este rosu aprins poate sa fie grav sau poate sa nu fie nimic. Daca este inchis la culoare si redus cantitativ sunt mai multe sanse sa nu fie nimic grav...
Iti tin pumnii, si mergi repede la medic si spune-i ce se intampla cu tine sau macar suna-l.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

7 saptamani