Mamici de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mstroie spune:
nefertari stai linistita eu m-am ingrasat 5 kg!!! dar ce sa fac sa mor de foame? cand mi-e foame mananc, ca altfel simt ca lesin, degeaba incerc sa pacalesc stomacul cu fructe, ca mai rau mi se face foame.
Mari
12+ saptamani
corail spune:
buna fetelor!
cum reusiti sa va ingrasati? la mine continua starile de greata, inca
in fiecare zi si nu am deloc pofta de mancare. Maine intru in a 12-a saptamana, dar greturile nu ma lasa in pace!!Mi-as dori sa pot sa mananc si eu ceva cu pofta, dar nu imi este pofta de nimic!
Pupicei

corail
andreea.a spune:
Buna ziua, fetele!
Ma primiti si pe mine?? Dupa calculele de pe diferite site-uri (ca nu sunt in stare sa calculez singurica
) ar trebui sa apara bb intre 1-4 iulie. E aproape de iunie.. Ma primiti?.. Pls? 

Andreea :)
Maruta spune:
m-am sucit si m-am invartit pana la urma sa stiti ca eu mi-am pus nr. de sapt. ale fatului ... o sa mi se zica "canuta om sucit"
bun venit Andreea ...
voi cum va mai simtiti ? eu am asa stari de rau ... nu am vomat o data de cand sunt gravida ... insa am stari de rau ... si parca am arsuri ... e ciudat nu ??
voi cum va mai simtiti ? pana ieri nu ma mai intepa ... dar de la cutremur a inceput iar sa ma intepe incet si rar ...
Maruta
5 sapt.
DPN 19 iunie 2005; UM 12.09.04
Aurasa spune:
Cred ca lui bb nu i-a placut cutremurul (locuim la et. 9), ca am avut niste intepaturi atat de puternice ca abia am putut sa-i cer sotzului o pastila de No-Spa. Dupa cutremur am urmarit amandoi toate emisiunile, chiar si emisiunea de pe Prima cu nasterile.
Eu am greturi in continuare si .... mari rau de tot. Cum deschid usa frigiderului mi se face rau, ca sa nu mai spun ca , pentru a intra intr-un magazin alimentar este un adevarat act de curaj.
Cu kg stau bine, adica nu am luat deloc (aveam deja un surplus 

).
Pe 23.11., merg la echo de 12 sapatamani. Abia astept sa-l vad din nou pe bb.
Aurasa si bb 7 sapt.+
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
Mickyyy spune:
Cornelia, postez pentru ca's guraliva din fire....si poate pentru ca am timp de pierdut. Si de ce nu, si pentru ca in sinea mea imi doresc sa pastrez bebelusul.
Hai sa va zic si voua ce-am patit ieri cand am fost la pediatra cu cea mica la control (pediatra e si medicul meu de familie); ii zic inainte de plecare ca's gravida, voiam si eu sa stiu ce influente are sarcina asupra Malinei (si nicidecum un sfat ce sa fac cu sarcina). Dar am fost tare dezamagita de reactia ei (noroc ca tati iesise cu fata afara si n-a auzit). Oricum, d-na doctor ma sfatuia sa fac chiuretaj, ca e prea repede, ca bebe e prea mica, ca e greu cu doi, de parca ii cerusem eu sfatul despre cum o sa cresc 2 copii in cazul in care voiam sa-l pastrez. Deja imi crescuse tensiunea, am iesit de la ea nervoasa si tati ma tot tragea de limba ce s-a intamplat (conduceam ca o cizma, cred ca am luat toate gropile si am pus numai frane bruste juma' de drum). Sper sa nu patesc la fel cu ginecologul, ca daca incepe si el sa-mi faca morala ca pediatra ca nu-i bine sa pastrez bebelusul, ma duc sa ma-mpusc!!!
Eu care-mi pusesem speranta in doctor...ca o sa mergem la ecograf, vedem bebelusul, se-nmoaie tati.....asta-mi mai lipseste acum, o reactie asemanatoare cu a pediatrei 
.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele
andreea.a spune:
Multumesc, fetele! Bine v-am gasit!
Pentru Medeea - bine te-am regasit!
Pai, ultimul CM a fost pe 24 septembrie, presupun ca ovulatia a avut loc in jur de 8 octombrie deci are vreo 3 saptamani. Dupa alte calcule (de pe net) ar avea 4. Presupun ca ei fac caluculul de la CM. Am fost la dr si am facut eco vaginala, ca sa ma asigur ca e ok (atat cat se poate in stadiul asta)
. O sa mai merg peste trei saptamani. Abia astept sa zaresc si eu ceva pe ecran!
Va pup 

!
Andreea :)
anky spune:
Bun venit Andreea.
Eu am noroc ca pot sa maninc orice inclusiv ceapa si usturoi si nu imi este rau deloc.Ma simt chiar foarte bine.Dealtfel si la prima sarcina am putut minca de toate.Acum si fetitei mele ii place ceapa si usturoiul.
O zi buna!
Anca DPN 08.05.05 si
Bianca
anky spune:
Vai Micky,cred ca pediatrei tale ii lipseste ceva `la etajul superior`
.Nu o baga in seama si cauta un alt doctor.
Sarcina usoara si ai grija de bebic
Anca DPN 08.05.05 si
Bianca