Mamici de ianuarie-februarie 2005(47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Patricia, chiar bune definitiile pentru un inceput de week-end !

Cornelia, daca poti sa tragi, imediat cand simti carcelul, degetele spre tine, zau ca doare mai putin. Carceii sunt tot de la lipsa de calciu...

Lali si licuriciul ei 28+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Andutza, buna dimineata...
Da-mi voie sa-ti spun din propria-mi experienta parerea mea vis-a-vis de patutul lemn vs patutul pliant textil..Eu eram o inversunata si infocata sustinatoare a patutului de lemn..Nu mai stiu exact de ce sustineam atat de tare,insa acum cautand un patut ptr bibica mea, am realizat ca in afara faptului ca patutul de lemn(fara saltea) nu e mai ieftin de 5.500.000 lei,majoritatea au capetele inalte,ceea ce ptr inaltimea mea de 1.55 m este prea sus.Mai mult decat ata majoritatea nu au nici o parte a patutului rabatabila..ceea ce ptr mine devea un calvar luatul printesei in brate. Pentru patuturile pliante am acum muuulte argumente pro cum ar fi : faptul ca se pliaza si deci se pot transporta usor si in alte locuri(in concediu de ex..) sau se poate folosi acel spatiu fara probleme...Apoi diferenta de pret este de 1.000.000- 1.500.000lei,insa in acesti bani intra si salteluta si jucarii si masa de infasat..Uite iti postez acum o adresa cu patutul la care m-am hotarit eu. Citeste cu atentie ce accesorii sunt incluse in pretul patutului si apoi compara-l cu un patut de lemn de pe acelasi site...
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=2010008&brid=2

Cornelusaaaaa am incercat sa fac si eu rost de o cafea...Scuzeeeeca am disparut.... fara sa te anunt!!!!!

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Dar acum unde ati disparut toate???

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

io ma uit la poze cu patuturi;)

Anda, ~26 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Coca, nu am disparut, eu vorbeam cu bebele meu, ca e taaare smecher. Cand vorbesc cu el sta cuminte si asculta, cum nu mai vorbesc incepe sa dea suturi in stanga si in dreapta... daca de acum stie sa ma santajeze sa ii dau atentie, iti dai seama mai tarziu!

Lali si licuriciul ei 28+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dimineata!

Am gasit in revista "Barometrul medical" un articol despre struguri:
"Strugurii se digeră foarte ușor și prezintă numeroase proprietăți terapeutice: în primul rând sunt foarte laxativi și diuretici. Ei sunt folosiți contra dispepsiei, hemoroizilor, pietrelor din sistemul urinar și biliar. Strugurii pot, de asemenea, activa funcționarea ficatului, înlesni digestia și ajută la scăderea nivelului colesterolului în sânge și la eliminarea acidului uric. Strugurii sunt desinfectanți și au proprietăți antivirale, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și sunt folositori în cazurile de demineralizare care apar în timpul sarcinii și alăptării."
"Cele mai importante aplicații terapeutice ale strugurilor se regăsesc în cazurile de gastrită, constipație și în alte complicații ale sistemului gastric."
"Strugurii negri sunt minunați datorită efectului lor detoxifiant."

Deci, fetelor! acum aste sezonul strugurilor, deci se pare ca strugurii sunt soluția cea mai buna pentru noi!

ixxi si persicuta 24+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Ixxi, tocmai am papat un kg acum 30 min.
Coca aici sunt mama!!!! Azi nu dispar decat pe la 15,00 ca ma duc la doctor.

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Coca, eu mi-am luat un patut pliant Chicco ca era in oferta la Metro, cu 2 milioane, si o sa iau si unul de lemn, care e in jur de 4-5 milioane, asa ca cu 7 milioane le iau ambele. Nu stiu daca patutul ala Gracao, care are in plus masuta aia de infasat merita 7 mil, comparativ cu cel Chicco pe care eu l-am luat cu 2 mil.

Coraly, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Cornelia atuci cand ai carcei, incearca sa iei pulpa intre palme si sa o apesi usor, insa nu trebuie sa freci energic, ci mai mult ca o mangaiere. Daca ai posibilitatea sa ai la indemana lioton gel este foarte bun, insa cam scump (~ 200.000 lei, si este pe baza de heparina)sau poti sa folosesti un alt unguent-STIMUVEN GEL (~ 60.000 lei, si este mai naturist pe baza de plante)
In ceea ce priveste cauza aparitiei acestor carcei stiam ca ei se datoreaza deficientei de magneziu din organism si nu din cauza calciului.
Daca mai ai probleme si cu arsurile sa nu iei magneziu efervescent pentru ca te doare si mai rau.
Patricia pentru durerile de stomac eu stiu ca am voie sa iau Ranitidina (in nici un caz Reni), Maalox (vezi ca sunt si tablete masticabile dar si sirop), si dicarbocalm (carbune), insa toate acestea nu au efect decat pe o perioada scurta de timp. Sper sa incepi sa te simti mai bine.

Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

eu trebuie sa plec acum. Vorbim cind ma intorc.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput