Copilul disparut

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetelor, ce Dumnezeu se intampla ? se mai stie ceva ? nu se mai stie nimic ? nu ma pot gandi la altceva... am vazut stirile de aseara de pe antena... numai imaginea mamei o am in fata...
pe de o parte abia astept sa aflu noutati, iar pe de alta parte mi'e o frica... Doamne fereste !
Doamne ajuta'i la sufletel...
fetelor, oare nu putem ajuta si noi cu ceva ?

va pup

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Sfanta Fecioara, tine-l sub pavaza ta si pe Vladut si da mamei lui puterea sa-l caute, sa-l astepte! Doamne, ma golesc de viata cand ma gandesc ce trebuie sa fie in inima parintilor lui dar mai ales la spaima lui Vladut!! Doamne-fereste! As vrea sa ajut!!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Au trecut totusi atatea zile... unde e Vladut??
Se stie ceva despre el????

Denisa si bebica din burtica - 35 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marittamarina spune:

Fetelor baiatul meu este extrem de mamos, iar acum 2 saptamani, cand s-a trezit dupa somnul de dupa amiaza, nu m-a mai gasit langa el ca de obicei, ci pe balcon (fumam si eu pe sestache). Doamne, cand a vazut ca in camera lui nu sint, in baie nu sint, in bucatarie nu sint, a inceput sa urleeeeeeeee, de ma si speriasem.

Acum stau si ma gandesc la Vladut mititelul de el, pe langa faptul ca era doar in plovaras, ce-o fi facut el cand daca a strigat-o pe mama, nu i=a raspuns nimeni, cand l-a strigat pe tata, nu i-a raspuns nimeni, cand i-a fost sete, nu a fost nimeni langa el sa-i intinda sticla de apa, de mancare nici nu mai vorbesc. Si noaptea, in bezna aia, si stiti si voi cum sint copiii cu frica de intuneric. Ce-o fi fost in mintea lui saracutul. Si dezaxatul ala cine stie ce i-o fi facut????

Doamne intareste-L si pe Vladut si pe parinti.

Marittamarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fetelor, eu am pierdut-o pe fie-mea 10 min si am crezut ca turbez. Imi dau seama ce este in sufletul mamei lui Vladut.

eu cred ca inca nu este pierduta toata speranta pt ca nu au gasit nimic in padure (deci nu e pe acolo), cred ca l-a luat cineva. cei care l-au luat sper sa se sperie ingrozitor de mediatizarea care se face si sa-l abandoneze pe undeva.

O sa-l gaseasca cu bine, sunt sigura!

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Haideti sa incercam sa fim si optimisti...daca se poate. Poate l-au luat/l-au gasit niste sateni din vreo localitate din apropiere si l-au adapostit la ei. Si cum oamenii la tara nu preau au timp de TV ca e enorm de mult de munca, poate n-au vazut ca e cautat, poate se vor duce doar la politie sa anunte...eh, imi faceam si eu sperante, desi nu prea e probabil sa se fi intamplat asa...

Sper din suflet sa-l gaseasca bine sanatos!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nici o veste noua, dar e povestea cautarilor lui Vladut:

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=15918&topic=32

Din pacate, noi, departe de Tulcea, suntem cu mainile legate, nu putem face nimic. Decit sa privim mai atente copiii pe strada poate cine stie, pe undeva, cineva, cel care a luat copilul, se plimba cu el pe strada nestingherit.

Doamne, ajuta acestui copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina-alina spune:

sint impietrita!sa ii ajute Dumnezeu pe parinti sa nu-si piarda mintile sa fie lucizi si sa mai poata astepta sau face ...nu stiu ce...
eu nu mai stiu ce sa cred ...lumea asta in care noi traim o i-a razna tot mai rau...nu cred ca 'a disparut' fara sa fie 'ajutat' de 'binevoitori'...
Doamne ajuta-l sa fie sanatos si sa nu ramina cu sechele in urma acestei...cum sa-i zic?
ne rugam pentru puiul mic si drag si pentru ai lui parinti innebuniti de spaima.
va pupacim cu drag,
Andreea si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Lucrul cel mai rau este ca la stiri astefl de subiecte la un moment dat dispar...
Poate sunt rea, dar de multe ori scopul este reclama, din pacate! Vin apoi altele, se uita...
Sa de Dumnezeu sa nu se fi intamplat nimic...
Eu nu am stiut pana acum de tragedia asta! Sa speram ca il vor gasi, in cele din urma...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Sper si eu sa fie gasit cat mai repede Vladut si sa fie ok.
O colega de-a mamei mele de la servici si-a pierdut baiatul acum ani buni si nu l-a mai gasit nici pana in prezent
M-am gandit sa postam si aici, pe forum, fotografia copilului, daca este de acord Florin (Admin), la primul post din subiect sau la un subiect special la umanitare, desi sincer cred ca sunt sanse foarte mici ca unul dintre noi sa il descoperim pe Vladut. Insa nu se stie niciodata: daca intr-o buna zi intindem mana cu o bucata de paine sau un banut spre un copil de pe strada si dam cu ochii chiar de el ?...

Mergi la inceput