HEPATITA VIRUS C
Sotul meu are hepatita virus C. A facut anul trecut tratament cu PegIntron(12 luni); dupa tratament viremia =0(virus nedectabil. Dupa inca 6 luni a repetat analiza si viremia era 975000.Deci virusul s-a inmultit. Nu stim ce anume tratament sa mai facem? Nu stim ce cale sa luam. Medicul propune o incercare cu Pegasys, care este o varianta mai noua a PegIntronului. Ati auzit de cineva care s-a tratat cu Pegasys? Care sunt efectele secundare? (cele ale PegIntronului nu sunt deloc de trecut cu vederea).
Ceva tratamente naturiste cunoasteti?
Multumim anticipat.
Cornelia si bb Rares
Raspunsuri
carmelica spune:
Cauta prin revista Formula AS tratamente. Stiu ca am vazut acum vreo 3-4 ani, studiaza arhiva lor. Parca tin minte ca era ceva cu ceai de macese, dar nu sunt sigura.
Multa sanatate si ai incredere ca sotul tau se va vindeca,
Carmelica
lilach spune:
Cunosc pe cineva care are aceasta boala.
A fost descoperit cind a donat singe pentru sotia lui care trebuia sa fie operata.
Stiu ca face tratament, a inceput in luna ianuarie anul acesta si a slabit ingrozitor.Nu are voie sa bea alcool.
Am sa incerc sa ma interesez cum se numesc medicamentele care le ia.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
tanti spune:
Este o boala ingrozitoare , fratele meu are si a inceput tratamentul cu pegasys si inca un medicament,face tratametul de 3 luni saptamana viitoare trebuie sa ia rezultatul de analize sa vada daca da rezultate acest tratament
Pegasysul este cel mai bun tratament care se gaseste la noi
Efectele secundare la acest tratament sunt multe:a slabit f.mult, stari de nervozitate dupa ce face injectia, diareie,este f.nervos , stari febrile
Oricare ar fi efectele trebuie sa faca tratamentul ii prelungeste viata cu ani buni
tanti spune:
Uite un site unde gasesti multe informatii www.hepatitac.go.ro
Daca mai ai si alte intrebari iti raspund cu placere
CORNELIAP33 spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Problema cu adevarat complicata este ca el a facut tratamentul asta (diferenta dintre Pegintron si Pegasys este destul de mica) si virusul a revenit. Nu stiu in ce masura repetarea tratamentului este de folos.Efectele secundare sunt destul de greu de suportat, si ma tem chiar,ca ar putea determina si alte probleme de sanatate ireversibile.
Multumesc, inca o data si multa sanatate!
Cornelia si bb Rares
carmelica spune:
Draga Corneliap33,
Nu te descuraja si uita-te si pe articolele din Formula AS. Exista tratamente naturiste si cazuri de vindecare.
Multa sanatate,
Carmelica
ana-oana spune:
citeste si aici:
http://www.magazin.ro/articole.cfm?Numar=21&An=1999&Domeniu=Terra+X
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Samy spune:
Am o colega a carei sora (medic chirurg la Sp. de Urgenta) are hepatita C. A contactat virusul in timpul unei operatii prin stropirea in ochi cu sange infestat. Stiu ca a incercat si ea tratamentul cu interferon si transaminazele i-au iesit bune o vreme, dar apoi virusul a fost detectat din nou. In cele din urma a urmat un tratament natural de stimulare a sistemului imunitar si de refacere a celulei hepatice. Rezultatele au uimit-o chiar si pe ea. De 3 ani analizele ii ies foarte bune. O sa iti scriu pe PM toate detaliile, daca vrei sa suni sa vorbesti si tu pentru sotul tau.
andram spune:
Samy, te rog frumos imi poti trimite si mie un mesaj pe PM cu tratamentul naturist? si sotul meu are hepatitac, nu a inceput inca nici un tratament, doar i s-a stabilit (anul trecut) incarcatura virala. Nu vrem sa incepem tratamentul cu interferon pana nu incercam ceva cu produse naturale. Asa ca te rog spune-mi si mie ce sa incercam inainte de a "bombarda" organismul cu tratamentele cunoscute pt. aceasta boala pt. care nu ai nici o vina ca ai contactat-o, ea se datoreaza neglijentei din sistemul de sanatate. Inainte de '89 nu se verifica sangele asa cum ar fi trebuit si acum suportam consecintele. Din ce in ce mai multi oameni sufera de hepatita b si c.
multumesc anticipat pt. raspuns.