Cheese cake - vreau vreau
Raspunsuri - Pagina 2
Nadia1976 spune:
Daca esti amatoare de ciocolata...
Chocolate Royale Cheesecake:
Ingrediente: o cana si jumatate de Firimituri de Copt Oreo
1/4 cana unt
3 pachete de Philadelphia, crema de branza (250 g. fiecare)
o cana zahar
3 oua
1/4 cana lichior de alune (optional)
8 patrate de ciocolata semi-dulce, topita si racita (din aceea ce se vinde la kg. ... varsata sau cum ii zice)
12 linguri frisca (sau un tub)
Se combina firimiturile de copt oreo cu untul. Se pune intr-o tava de 20 cm (rotunda);
Se bate crema de branza cu zaha, pana cand se inmoaie zaharul. Se adauga ouale, cate unul pe rand si se amesteca, pana cand sunt mixate bine. Amestecati lichiorul (daca folositi) si ciocolata topita. Se pune in tava.
Se coace la 350 grade F, timp de 45-50 minute, sau pana centrul este aproape gata. Se raceste complet apoi se pune la frigider timp de 3 ore sau peste noapte. Se decoreaza cu frisca. Pofta
columbiana spune:
Daca mai sunt ardelence pe aici, isi amintesc sigur de varga-beles; eu prepar o varianta fara foi, mai simpla dar tot gustoasa, pe post de cheese-cake:
o punga de taietei ( din cei mai lati si ondulati-nu chiar lasagna)
4 oua, se separa albusurile si se bat spuma cu zahar.
2-3 vanilii
1/2 punga de stafide
1 punga brinza dulce presata (cottage), in Montreal se gaseste peste tot in pungi, presata, cea cu rosu ( o produce o fabricuta din Brossard), 500 g.
zaharul cu galbenusurile, stafide, vanilii, brinza, eventual 1-2 lg.smintina sau crema de cafea, se amesteca toate si apoi cu taieteii fierti si scursi.
la sfirsit se amesteca spuma, de jos in sus, si 2-3 linguri deasupra, daca va place o crusta.
intr-o tava de iena se da la cuptor.
pofta buna
desprecopii spune:
am inebunit cu cheesekake-ul asta. asta seara am facut din nou. e super.
ank- eu am pus Monchoux, mascarpone si smantana.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.