Miresele anului 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna dimineata!!
Semnez condica!!
Nuntile noastre vor fi cele mai frumoase!!! Pt nuntile din anul 2005 nu v-a exista termen de comparatie!! Pt ca noi nu ne vom strica doar jumatate din neuroni pregati nunta asta ci ii vom strica pe toti!!! In plus de asta si neoronii nostri, ca si noi, au si ei grup de suport, prin urmare cantitatea de neuroni sacrificata la anu va fi una impresiunanta care va garanta reusita unui an de nunti iesit din comun, ce va ramane in istoria omenirii.
Uite asa!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

ha-ha-ha,
flafi, ce-am mai ras!!! eczact asa, o sa intram in istorie, o sa aparem in manualele scolare ca egzemplu, o sa fim autorizate numa noi exclusiv sa consiliem viituarele mirese...
desigur, cand ne vom intoarce dupa recuperare psihologica si terapie intensiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soricica_mica spune:

Buna fetelor, sunt si eu noua pe aici...sunt la faza cautare rest.. Alexuta81, am vazut ca ati stabilit la Club Residence...spune-mi ce parere ai? Mi-e mi s-au parut seriosi, cum te-ai inteles cu ei?
Ai cunoscut pe cineva sau ai mers pur si simplu....Ai vazut si cealalta locatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Gata...am rezervat restaurantul!!! Am gasit liber in 30 iulie (nu in 23 asa cum ne planificasem initial) asa ca... Bibyrox...daca vrei tu sa modifici data pe listutza...

Mersi!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Miresicile mele, prietenene de suferinta....nu imi vine sa cred cat de mult scriem, suntem deja la pag.5, din sectiunea a 3 a....cat o sa mai scriem pana la anul? Voi va dati seama? Nici nu e 2005 si tot ne tinem pe primele locuri.

Am intrat pe internet la paginele cu rochii de mireasa. Sunt suparata ca nu exista si la noi modelele acelea superbe de rochii. Am salvat destul de multe, in speranta ca daca eventual nu imi gasesc ceea ce imi doreste sufletul, sa recurg la metoda de a mi-o face. Dar imi este putin frica ca nu stiu unde sa mi-o fac si daca mi-o face cineva sa nu imi greseasca modelul sau sa fiu dezamagita ca nu e la fel ca ce din poza.
Ufffff .... ce probleme am! Ha..ha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellasarmisegetusa spune:

A propos de rochiile gasite pe site-uri in afara, dar se pot comanda pe site!

quote:
Originally posted by vmariejeane

Miresicile mele, prietenene de suferinta....nu imi vine sa cred cat de mult scriem, suntem deja la pag.5, din sectiunea a 3 a....cat o sa mai scriem pana la anul? Voi va dati seama? Nici nu e 2005 si tot ne tinem pe primele locuri.

Am intrat pe internet la paginele cu rochii de mireasa. Sunt suparata ca nu exista si la noi modelele acelea superbe de rochii. Am salvat destul de multe, in speranta ca daca eventual nu imi gasesc ceea ce imi doreste sufletul, sa recurg la metoda de a mi-o face. Dar imi este putin frica ca nu stiu unde sa mi-o fac si daca mi-o face cineva sa nu imi greseasca modelul sau sa fiu dezamagita ca nu e la fel ca ce din poza.
Ufffff .... ce probleme am! Ha..ha...

Iubesc...iubesc...iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Ce mai faceti dragelor ?

Am descoperit ca am si eu aceeasi problema ... am vazut prea multe modele de rochii frumoase pe site-urile straine si acum fanteziile mele au luat-o razna !!!! Mi se pare ca nu o sa gasesc niciodata ceva aici in Bucuresti care sa-mi placa si sa fie si accesibil ! Si nici nu stiu daca sa-imi fac rochia la comanda (nu-mi garanteaza nimeni ca o sa iasa ca-n poza...). .

In schimb in privinta invitatiilor m-am mai linistit.. Am gasit un site care are niste modele de invitatii super originale, iar textul am hotarat sa-l pastrez mai clasic, fara "surprize"

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Intr-adevar se pot comanda si pe site dar...hai sa fim seriosi...nu ies ele rochiile dupa sute de ori de mers la proba...cum ar putea sa mi se potriveasca o rochie comandata de pe internet??? Si mai dau si o gramada de bani pe ea!!!
Mie una mi se pare foarte foarte riscant...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

si io zic la fel, cu rochia. nu vi s-a intamplat sa probati lucruri marimea voastra si sa nu vi se potriveasca croiala? sau sa nu va aranjeze modelul...
apropos de migdalele in zahar, ca ziceam ca nu stim semnificatia, am gasit asta " The bittersweet taste of fresh almonds represents life; the sweetness of the candy coating symbolizes the hope for a life more sweet than bitter. "

Degetzel, zi-ne si noo de situl cu invitatii originale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Fetelor frumoaselor....rochii frumoase si de calitate se fac si aici. Pentru D-zeu avem si noi creatori tineri si talentati, nu suntem Somalia. Daca va permiteti, eu una va sfatuiesc sa apelati la un stilist. Exista si la noi tineri designeri care va pot ajuta cu sfaturi profi in tot ceea ce priveste un look adevarat. Spun asta pt. ca trebuie sa o ganditi in ansamblu: rochie, accesorii, pantof, gentuta, coafura, machiaj. Totul trebuie sa fie un ...TOT! Nu asa, rochia de ici, pantofii de colea ca-s mai ieftini, sarmalute in colt la tanti care ii face permanet lu' mama si las ca ma machiaza sor'mea ca se pricepe...si florile...a lasa ca face la piata neste buchete belea! Nu asa. Rochii pe net....hai sa fim seriosi!!!!!
Acu sper ca nu va suparati pe mine si ma lasati sa mai zic si eu cate una
Gata v-am mustruluit frumoasele mele.
Pupici dulci

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput