Miresele anului 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
niccostea spune:
Eh, acum m-am linistit, ca m-am vazut si eu pe lista. Multam fain, bibyrox! Si pupici!
Ultimele noutati: cica s-ar putea sa nimeresc si eu prin tara, totusi, putintel de sarbatori. Asa ca se rezolva problema cu resatruantul.. Si cu biserica. Iar restul...noroc cu voi ca m-ati mai linistit, ca ma cam panicasem. Da` tot mi se par o gramada de chestii de facut si tot ma vad cu 3 saptamani inainte de nunta trepidand si urland la toata lumea ca nu iese asa cum vreau eu...
Mai fetelor, da` la voi cum e? Ca o iau si eu ca flafi: il bat la cap in fiecare zi - prin mail, ca altfel n-am cum (norocul lui), sa se mai intereseze si el prin tara si el...pauza! Ca zice ca e aiurea daca nu da si banii de acont. Si acuma o sa ma luati si voi ca mai e timp pana in septembrie, da` eu tot stresata raman!
Hai ca va pup! Spor la pregatiri!
niccostea spune:
Na, ca nu sunteti doar voi doua! Pai ce sa fac daca tot nu-i inteleg pe astia de bolborosesc pe aici in neamta? Stau si eu pe desprecopii.com, ca tot m-am declarat de curand dependenta.
Cu meniul legat, eu am vazut o chestie care mi se pare faina: il legi si-l pui pe farfurie, nu langa. Eh, da` unde mai pui punguta cu bombonele sau migdale sau ce-or mai fi? In fata farfuriei! Si cand incepe omul sa manince...treaba lui ce face cu el. Taman bine, mai au timizii cu ce sa-si faca de lucru. Serios! Am fost la o nunta la care asa de bine i-au prins cartonasele cu numele invitatilor unuia...de nici nu va inchiputi!
Cat despre nunta duminica...eu ma declar pro. La o adica poti sa pui restaurantul mai devreme si gata! Nu stiu, mi se pare mai aiurea sa fac nunta sambata si sa nu se mai duca oamenii la biserica a doua zi, din cauza ca au fost sa se distreze la nunta mea...
Parerea mea!
Hai ca v-am pupat! PA!
bibyrox spune:
Off mai fetelor!!! De ce va stresati voi atata nu pot sa inteleg?! Intr-adevar mai e timp destul pana atunci si chiar daca le-ai rezolva pe toate acum, atunci tot agitata vei fi! E ceva normal!
"Mai fetelor, da` la voi cum e?" La sotz te referi ! Hmm.. eu nu-l stresez deloc cu idei sau ganduri de genul asta. Doar ii spun: "Vezi ca trebuie sa te invoiesti ca sa mergem sa vedem verighetele!" Imi spune "Bine.." si gata! S-a rezolvat! Oricum si el se implica, asta e clar! Altfel la cat de rea sunt...adio nunta! Ca eu nu stiu multe. Si tineti cont ca el a mai fost insurat odata..deci..ar trebui sa fie un pic mai "neinteresat" decat cei care sunt la prima casatorie. Oricum, dupa cum stiti, pe mine ma ajuta cineva, o persoana deosebita asa ca nu-mi fac griji. Se ocupa ea de tot!
Deci, in concluzie, daca nu ai banii de avans pentru ce sa-l trimiti?? aaaa ca sa vada, sa se intereseze...ok. Nu mai fii stresata! O sa ai timp destul la anul pentru asta!
Pupici si.. fiti mai barbate fetelor!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by niccostea
...........................
Hai ca v-am pupat! PA!
Ce "PA"??? Pai unde pleci? Tocmai acum cand m-am incins si eu, tu pleci?
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Moiraine7 spune:
mda, asa e si la mine, "lasa ca vedem noi da' azi am treaba", da de fapt in fiecare zi e cate o treaba... nici nu vreau sa-l bat la cap prea tare, ca nu vreau sa ma transform in maica'sa.... m-am mai linistit ca macar ne-am gasit, in sfarsit, restaurantu, ca pt. restu chiar si eu zic ca mai e vreme....
flafi spune:
fetele!!
Eu sunt pt al meu iubit cel mai mare agent stresor din viata lui!!
Nici mama lui nu se poate compara cu mine, ca eu sunt cam .
cat despre pusul pe farfurie a diferite chestii nu mi se pare prea buna idee, eu cred ca trebuie puse undeva in fata farfuriei, langa farfurie sau de ce nu sub servetel undeva...
Moiraine7sti ceva? o sa stai linistita cu restaurantul pana o sa ti se puna pata pe altceva... vei gasi tu ceva!!
hei fetele!!! in martie mergem la targu de nuntii!!!!! o sa ne clatim ochii pe acolo, apoi o sa ne isterizam putin de ce vedem pe acolo si apoi o sa trecem la stresul nostru cotidian legat de nunta! dar tare va mai fi frumos!! abia astept!!
Va pupacesc!!!
So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame
kopilash spune:
neatza fetelor!!!
ma inscriu si eu la capitolul sot dezinteresat...ca nici eu nu reusesc sa-l conving pe al meu sa participe.si am o vaga impresie ca asa va fi de acum incolo.ca de obicei el e asa mai pasiv
astept sa se intoarca in bucuresti sa vad ce a facut,l-am rugat sa se intereseze de fima de transort in tulcea(ca sa ne putem aduce invitatii)si daca a uitat ...vai si amar de penele lui.vb lui bibyrox..adio nunta!!!ca nici eu nu stiu prea multe...si asa nu am inel(il taxez cu asta de fiecare data cand il prind).
in rest si eu vreau sa aranzej restaurantul si biserica de anul asta ...restul la anu prin februarie-martie
pupici la fetele dulci!!
kopilash
Degetzel spune:
Buna dimineata,
Eu sunt nou venita pe forum... dar am ceva vechime in citirea mesajelor ... De cateva luni de zile (mai precis din mai, de cand am primit o anumita cerere in casatorie) stau si citesc mesajele de pe forumul acesta minunat ! M-am hotarat sa ma inscriu si eu la acest subiect pentru ca o sa am si eu nunta in 2005. Mai precis pe 28 Mai !! Abia astept !!! Am strans deja atatea informatii si materiale !!!
Ma cheama shefu.... revin !
Roxy
Melaroxy spune:
Bibi, ce faci? Dormi? Intra si raspunde la fete.Hopa, a venit Hassan. PA! vb mai incolo
Degetzel spune:
Uff ... m-am intors Ce ti-e si cu serviciul asta ...
Eu m-am hotarat sa fac nunta la Crowne Plaza (pentru ca acolo lucrez si am anumite facilitati..., iar cu biserica am urmatoarea idee: stiu ca este fff frumos sa faci cununia religioasa in biserica dar m-am gandit sa o fac in gradina hotelului .. Amenajez frumos, cu covoras rosu, flori pe margine si la masa altarului si in mai o sa fie foaartee frumosi copacii din gradina hotelului. M-am gandit ca e mai comod si pentru invitatii din provincie (din partea dragului meu) care vin cu autocarul (inchiriat de noi) si le va fi usor sa paricipe si la ceremonie si la petrecere daca sunt practic in acelasi loc...
Voi ce parere aveti ? Ati mai fost la nunti care sa aiba cununia religioasa in alta parte decat in biserica ?