Miresele anului 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Moiraine7 spune:
ma, oi fi io mai putin versata, da' nici mie nu-mi suna bine asta cu mamele de aranjara cadru erotic pt. copiii lor... ca in filme, as avea numa flash-back-uri cu fetzele lor, oriunde m-as intoarce..
brrrr...
alexuta81 spune:
Nu i-as spune cadru erotic ci cadru romantic...si cunoscandu-mi mama si mama viitorului sot mie mi se pare mai mult decat normal...Felicitari mamelor pentru idee si initiativa!
Degetzel spune:
Oricum... nu toti avem parinti care sa ne pregateasca asemenea surprize.. Eu o sa am asigurata o camera la hotel dupa nunta, asa ca am rezolvat cu aspectul asta, dar trebuie sa ma gandesc la "restul" surprizei ... In primul rand vestimentatia "de sub rochita"....daca ma intelegetzi ... . Cred ca ar trebui sa-i acordam aceeasi atentie ca si rochiei !!! Unde gasim cele mai super desuuri .. ?
Va pupic !!
madadum spune:
ideea este ca tinerii miri au fost deosebit de surprinsi in sensul pozitiv de initiativa mamelor si asta este tot ce conteaza... acum fiecare isi cunoaste mai bine familia ...
o pozulica cu ei si cu noi gasiti in albumul meu
mada
ralucah spune:
Degetel iubita eu cred ca cel mai cool desu e pielea proprie si personala a miresei!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Degetel iubita eu cred ca cel mai cool desu e pielea proprie si personala a miresei!
CORECT!!!
Pai deja o sa fie rochia mare, mai ales ca e in iulie... desuu imi mai trebe mie? Sa mor de cald? Ceva... gen a-la Daniela Gyorffi (sau cum s-o scrie) daca ati vazut poze de la nunta ei!
Pupici la miresici muahhh
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
Degetzel spune:
Hi, Hi .. Ralucah... Toate la timpul lor... toate la timpul lor , caci se ajunge si la "pielea proprie si personala a miresei", dar oare nu e mai interesant sa "admire pe etape" ?
toma_lly spune:
eu sunt de acord ca tre' sa fii sexi sipe dedesubt.
oricum nici prea imbracata nu tre' sa fii...
niste chilotei minusculi si super sexi + o piele fina = seductie
eu zic sa-i punem pe jarpe baieti...
toma_lly
ralucah spune:
Mey, nu mai "amagiti" bietii oameni! Dupa ce ca sunt obositi, voua va mai arde si de etape???? Pai poate adoarme "sefu" intre etape!!!
quote:
Originally posted by Degetzel
Hi, Hi .. Ralucah... Toate la timpul lor... toate la timpul lor , caci se ajunge si la "pielea proprie si personala a miresei", dar oare nu e mai interesant sa "admire pe etape" ?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Mey, nu mai "amagiti" bietii oameni! Dupa ce ca sunt obositi, voua va mai arde si de etape???? Pai poate adoarme "sefu" intre etape!!!
Seful o adormi dar subalternul...!!!!
PS: Raluca mai bine da-ne sfaturi!
Pupici grasi
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)