Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
dama spune:
Vivian, pt ce folosesti ovule? faci vreun tratament?
Intr-adevar in perioada asta de sfarsit de sarcina suntem si mai sensibile in zona aceea, asa ca mai rarut
sau chiar deloc. Daca ai mainile umflate nu cred ca exista remediu (cu vreo crema), incearca sa reduci cantitatea de sare.
36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica
vivian spune:
mi a dat canestin pt o eventuala candidoza , ma cam supara.nu facem sex des dar nu facusem de mult si am incercat dar...nimic...e tare frustrant.
aseara am incercat sa mi bag o ovula si nimic..cu cat o impingeam cu atat era mai dureros...
poate fi asta o problema pt nastere¿?
vivi si burticel 36 saptamani si o zi.
dama spune:
quote:
Originally posted by vivian
mi a dat canestin pt o eventuala candidoza , ma cam supara.nu facem sex des dar nu facusem de mult si am incercat dar...nimic...e tare frustrant.
aseara am incercat sa mi bag o ovula si nimic..cu cat o impingeam cu atat era mai dureros...
poate fi asta o problema pt nastere¿?
vivi si burticel 36 saptamani si o zi.
nu cred sa fie vreo problema la nastere. Si eu, la tuseul vaginal pe care mi l-a facut dr la ultimul control am crezut ca mor de durere si mi-a curs si un pic sange.
36 saptamanihttp://community.webshots.com/user/amduminica
Moss spune:
Irina, felicitari pentru Ioana, sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii...sa fiti sanatoase amandoua si refacere rapida !!Vrem pozele..

Azi noapte a nascut o foarte buna prietena de-a mea ! Are o fetita scumpa foc de 3,600 si tare mancacioasa. II doresc mult noroc si o viata frumoasa.
Azi dimineata am mers la ea la spital si nu m-am mai putut dezlipi de ele pana spre seara cand a venit sotul meu sa ma ia.
Felis, scumpa mea, imi pare tare rau, am si uitat ca azi trebuia sa ne vedem...cand m-a sunat aseara ca s-a nascut bebelusa am uitat de toate..Hai ca trebuie sa reusim noi intr-un fel sa ne vedem. Iti promit !!!
Am terminat si eu cumparaturile pentru bebelina si mai trebuie sa-mi iau camasa de noapte..Nu stiti unde gasesc o camasa mai decenta ( grosuta si fara o mie si una de modele pe ea )???
Noi suntem in saptamana 38 si se pare ca nici-o sansa sa nastem..De fapt, doctorul meu mi-a propus sa ne mai vedm dupa 25.10 caci pana atunci nu se preconizeaza nimic. Se pare, deci, ca si fetitele ( unele ) sunt mai lenese..
De dop nici nu poate fi vorba...inca nu am scos asa ceva.
Mai Gandacico, o sa pun si eu niste poze cu burtica mea ca m-ai facut chiar curioasa cu adunata / imprastiata...
am deja niste poze la www.larond.ro/moss/ dar sunt un picut mai vechi...
va pup si va doresc o seara buna....
si asteptam urmtorii bebelusi !!!!!!!
cristina 38 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani + 17 kg
Ele spune:
Moss, tu ai exact dpn-ul si varsta mea
.
Si eu astept tot o fetitza, dar dopul a "sarit" de mult iar intalnirea cu doctorul o am tot pe 25.10. dar atunci raman si internata. Eu merg pe varianta cu cezariana..sunt prea panicoasa si fricoasa.
Sa vedem ordinea in care vor aparea bebei...
si nastere usoara
Elena, 38 sapt, DPN-5nov
Moss spune:
Ele, si ceva asemanator....si eu tot cezariana voi face !!! ca asa vreau !![]()
cristina, 38 saptamani, DPN 5 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani + 17 kg
gandacelu spune:
www.larond.ro/moss/sapt.%2025/IMG_0892.JPG" target="_blank">aici dovada: burta care merge spre solduri (nu e adunata "motz"!) si ai pus si pe fatza (scuze
)
tu ce zici ca e?!![]()
bey nu ma mai puneti sa ghicesc, ca m-ati innebunit! si asa, gratis?! pai o echo e cateva milioane, nu?!...![]()
Moss spune:
gandacico, stai linistita puiule...hihi
e fetita ca asta am vrut !!!! ![]()
dar m-a distrat rau chestia asta cu adunata...si cand l-am intrebat pe sotul meu daca este adunata sau " imprastiata " a inceput sa rada si mi-a zis sa iau un paracetamol..
hai ca ai fost haioasa foc..
gandacelu spune:
arata-i lu sotzu burtica mea de la 32 de saptamani (am pus-o pe pg anterioare) sa vaza burtica adunata de baiat, deh!