Mamici de ianuarie-februarie 2005(46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Buna dimineata fetelor!
Ana Maria, Leta, am inteles, eu ma gandeam la cerclaj in caz de nevoie... dar inteleg din mesajele voastre ca e tarziu, asa ca nu imi ramane decat sa continui cu repauz la pat cat cuprinde si cu siguranta ma voi duce sa ma vada si un alt dr. apropos de ce ziceai tu Leta cu dr care "si-a cam bagat picioarele..." asa ca pt linistea si siguranta mea am zis ca pana nasc voi merge la 2 dr. (cred ca era mai bine daca procedam asa de la inceput) Fetelor va multumesc din suflet! sincer ma simt mai stapana pe situatie acum. Va doresc tot binele din lume!

Viktoria, felicitari pentru baietel!

O zi buna tuturor!

Ramona si bb (22+ saptamani) (DPN 21.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Prezent !!!! Da, Coca?
Si eu am zis la fel ca si Oana, ca e imatur si ca nu constientizeaza ce urmeaza, nu ca nu ma ajuta...de ajutat ma ajuta chiar foarte mult. Nici eu in primele 4 luni n-am spalat un vas caci vomitam de la miros, face sambata curatenie in 2 din cela 4 camere, iar la cumparaturi de multe ori se duce chiar singur cu lista in brate!
Dar e infantil in gandire si ce-i cel mai grav, nu realizeaza ce implicatii asupra vietii noastre si mai ales a bugetului va avea acest copil.Aaaa, si ar mai fi chestia cu calculatorul ...dar in rest, am si specificat ca are calitati pentru care nu l-as schimba pentru nimic in lume!
pana la urma mai toti barbatii au calitati si defecte , repet, important este sa nu le decantam drastic si sa le vedem doar pe unele dintre ele iar pe celelalte nu. De-aici vin problemele.

Azi n-o sa fiu la fel de activa ca ieri sunt la servici, dar o sa fiu. Hahaha, ce polemici aprinse am lansat ieri. Cine stia ca va lua asa o amploare....
Cocuta,Oana, Witchie (ca noi eram ieri inversunate) sper ca azi sa avem un subiect optimist!!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Coca ai mai cazut un loc pe lista "babelor"...a mai aparut si Mara cu 35 de ani. Acum te-ai linistit?

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ramona eu am facut cerclaj la apropae 21 s. Si eu credeam ca e tarziu si speram ca scap cu tot inconveninetul de a sta la pat. Dar docotrita mea mi-a zis ca se face si la 24s. Asa ca am facut si acum stau mai linistita. nu am o viata normala dar nu stau permanent in pat. Stau acasa, in majoritatea timpului intinsa dar cam o data pe saptamana mai ies din casa, insa evitand a merge pe jos.

La cursul de la municipal a fost interesant, in special datorita faptului ca ne-am mai intalnit cu fetele. Eu nu cred ca am aflat prea multe lucruri noi dar astept cu interes urmatoarele lectii. Ieri am aflat ca e foartte bine sa nasti natural!!

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Laura multumesc de felicitari, important e sa fie sanatos si sper ca in curind sa poti afla si tu ce va fi .
Ramona S ai grija de tine, intreaba eventual si al doilea medic sau uita-te in internet ce parere au ceilalti..
Galaxy da asa se pare , deoarece inca 3 cunostiinte de la "Fete din Austria" tot baieti au nascut. Insa eu am si o fetita pe care nu as schimbao pt. nimic pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Pupici dulci, Cornelus...Ma bucur ca iar "ai cazut din pat" la 7 dimineata....
Eu inca mai sunt suparata pe sotul meu,de care mi se face mila,citeodata,ptr ca realizeaza ca m-a suparat,face orice ca sa ma impace si eu nu! Tin coada pe sus!..Dar e asa placut cand il vezi cum iti da roata....Ce rea sunt,nu?
Ei...acum hai sa va dau o veste rea.. Stiti ca acum cateva zile va spuneam cum ca Guvernul a dispus ca retete gratuite sa primeasca doar somerele si salariatele cu venit mai mic de 6 mil...Celelalte primesc...eventual compensat. Eu ieri am plecat mai devreme sa merg sa-mi iau reteta de Tardyferon Fol de la dr de familie..Fericita nevoie mare,m-am dus la farmacie sa-mi ridic medicamnetele,dar....??? Surpriza..Tardyferonul nu se compenseaza...Am simtit ca innebunesc...

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Fetelor, hai sa va mai dau o veste proasta...Apropo de nastere....
Ion Dolanescu se afla de trei zile in doliu. Fiul sau, Dragos, stabilit de cativa ani in Spania, unde s-a casatorit cu o localnica, i-a dat vesti proaste. Nora de origine spaniola a cantaretului a murit la nastere. Aceasta a nascut prin cezariana un baiat. Desi copilul e bine, sanatos, mama acestuia a murit la putin dupa ce i-a dat viata. Ion Dolanescu a devenit prima data bunic in urma cu mai bine de patru ani, cand Dragos si sotia acestuia i-au daruit o nepoata, care ii seamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Nu ma pot abtine!
Fetelor nu avem genetic mostenit: "tinutul cratitii, calcatul, spalatul, curatenia"!
Atunci cand sotii participa nu ne fac favoruri ci isi asuma responsabilitatea... Rolul de menajera gratis pe mine ma indispune...
Sa nu dati cu rosii! Dar daca vrem respect tb intai sa ne respectam noi pe noi!

Bellamia, sa fii o mireasca frumoasa si fericita! Sa fii respectata si iubita! Multa sanatate!

pupici

simona, 25 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!

Mult ati mai scris ieri! Bine, ati si avut un subiect...

Coca referitor la DPN care este trecut la mine, eu nu am vrut sa-l mai schimb pentru ca oricum este estimativ. Cind am fost la dr Poiana la eco in saptamina 21, aparatul a scris ca DPN este 01.02.2005, desi copilasul era dezvoltat ca pentru 22s3d.

Cornelia tu nu ai somn? Sau vrei sa fii prima intotdeauna?

Bellamia , casa de piatra si sa fiti fericiti.

Adita ai fost "mortala" cu chestia cu transformarea! Sa-ti traiasca copilasul si sa fie sanatos!

Viktoria Sa-ti traiasca copilasul si sa fie sanatos!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Viktoria felicitari pentru frumosul tau cavaler!! Sa fiti sanatosi amandoi..
Amary, scumpo, inseamna ca suntem "de-o seama",ptr ca DNP-ul meu este 29-30.01.2005..So...Amandoua trebuie sa fim in sapatamana 26,acum...
Bellamia "Casa de Piatra" si tot ce va doriti ! Asteptam poze !!!.
Ingeraaaaassss????? Unde esti? Cum a fost ieri??
Cornelus, ai disparut,honey????

Mergi la inceput