Mamici de ianuarie-februarie 2005(46)
Raspunsuri - Pagina 6
cocolino spune:
Scuze multe ptr literele lipsa si alte greseli,dar m-am aprins din nou si nu realizez ce scriu...
Coca 26 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
corneliaa spune:
Coca ai dreptate dar sa nu uitam ca "mai bine" e greu de gasit si apoi sa nu uitam ca si noi...le avem pe ale noastre! Eu stau si ma intreb cateodata cati barbati ar fi suportat cate "scene" i-am facut eu lui Dan numai de cand sunt insarcinata, nu le mai pun la socoteala si pe celelalte. Eu am plecat de-acasa cu 3 zile inainte de nunta spunandu-i lui socru-meu sa-si faca nunta cu cine vrea el! Despre diploma si 2 maini...ce sa mai vorbim...Dan al meu castiga cam 20% din cat castig eu. Dar.....are si calitati pentru care nu l-as schimba pentru nimic in lume...si cred ca si al tau, doar de aia l-ai ales! Important este sa incerci sa le vezi si pe astea, nu doar pe cele proaste, desi stiu ca uneori avem tendinta sa le cam decantam si sa vedem doar ceea ce e conform cu starea noastra de spirit de atunci!!!!
Zoe, fii barbata!!!!
(27 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
cocolino spune:
Cornelia faci ce faci si ma faci iar sa rad! Si eu castig de trei ori cat sotul meu,dar asta n-a fost o problema....E drept ca are multe calitati si cea mai mare este cea ca este ardelean si e extrem de calm..Insa deja defectele devin prea pregnante ! si mai ales acum cind am cea mai mare nevoie de el!
Coca 26 saptamani si
dragalasa
Witchie spune:
pai da cornelia, toata noaptea, ca dimineata dormim (nu?!) si daca nu vine anda de la munca sa ne trezeasca aia e, ghinion, pe urma mergem la serviciu evident extrem de morocanosi... si seara de pe la ora 22 asa o luam de la capat... c-am zis eu asa o fi si pe lumea ailalta?
Insa exista si avantaje... In fiecare dimineata gasesc micul dejun si cafeaua pregatite, am garantia ca eu nu ajung tarziu la serviciu.
Coca... n-a luat paine. Ei si? "Dragul meu, tu nu mananci paine, dar poate eu mananc, te rog mergi si ia paine. Daca nu gasesti paine la colt, mai cauta. Acum. Multumesc".
Candva prietena mea cea mai buna imi spunea : trebuie sa folosesti cuvinte si fraze simple. Nu irosi aiurea expresii, tonuri, nuante. Da-le strict informatia de care au nevoie.
Eu nu pot doar sa ma plang, in ultima vreme cand solicit ajutor expres in anumite situatii casnice (cumparaturi, aspirat prin casa, spalat vase, intins rufe samd) daca folosesc reteta: anuntat din vreme, fara efuziuni lingvistice, merge. Ia-o ca pe training pt bb, Coca:). Sotul meu zice din principiu nu, prima oara, la orice. Pe urma face. Dar traieste el cu satisfactia ca s-a opus:)) Sunt copii. Cand te mai enerveaza asa de rau, aminteste-ti ca il iubesti. E adevarat ca poti si singura. Dar de ce sa tragi doar tu? remember: "divina suntem amandoi".
Anda, ~26 de saptamani, dr. Radoi, Municipal
corneliaa spune:
Al tau e calm? Stai sa-l vezi pe-al meu care desi e oltean get beget....e mai ardelean decat 10 ardeleni!!!!Eu ma dau de ceasu' mortii si el zice mereu: "lasa ca vedem noi"...
Adenda: la capitolul bani nici la mine nu e o problema, el este inginer informatician, extrem de bun in domeniul lui (il vaneaza 3 firme!!!) dar e extrem de comod si conservator!!! Sta intr-un singur loc/ servici pe bani putini pentru ca ii e bine acolo. Eu? Am 4 servicii!!!!!! Chiar si acum, gravida!!!!! Si mi-as mai lua vreo 3 daca as putea!!! De-aici diferenta financiara!
Ai putea sa stai pe 7 mil. cand ti se ofera 18 in alta parte si munca la fel ca si dincolo? Si ce daca avem rate la 3 banci, si ce daca avem un prapadit de olcit, si ce daca vine bebele....lasa ca se descurca nevasta-mea!
(27 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
cocolino spune:
Anda, crede-ma ca acele propozitii scurte si concrete le-am folosit cel putin doi ani si-au mers..Dar supriza dupa ce ne-am casatorit n-au mai avut efect..Eu nu tip la el!! Am trecut la chestii extreme de genul:ok. Nu iei,nu mananci si n-am dat eu fuguta sa iau...Normal ca nici n-am comentat insa nici el n-a fost afectat...El, fata de sotul tau Andutza, nu refuza niciodata nimic si pe nimeni,dar nici nu face..
Coca 26 saptamani si
dragalasa
cocolino spune:
Si la capitolul serviciu sunt la fel sotii nostrii:sta pe un salariu de bugetar doar ptr ca ii e bine asa...Dar eu am trecut si aici la masuri extreme:dupa ce nasc, fiecare cu banii lui: eu cu ai mei ptr mine si bebelina si el cu ai lui..Si noi avem credit ,card de credit si ambele pe numele meu1 Dar daca nevasta poate duce,de ce atata stress?? Lasa ca ne descurcam noi !
Coca 26 saptamani si
dragalasa
ingerasu spune:
Mai, mai lipsesc si eu juma' de ora - vorba lui Alina Gabriela "voi nu munciti?" si de la pagina 1 ati trecut deja la a 4a. Si ce probleme aveti voi, ia te rog Coca sa nu mai plangi ca nu merita spusa o vorba in vant sa plangi pt ea si voi doua sa suferiti si sotul tau poate nici nu a vrut sa fie asa rau cu tine.
Bine ca pe mine m-a ferit natura de astfel de discutii ca la cat de crizata sunt eu cred ca as fi nascut mai devreme si as avea o fata la fel de crizata ca nebuna de ma-sa.
Coca mie cel mai bun sfat mi se pare cel dat de Witchie, de fapt prietena ei. Incearca daca poti sa nu te aprinzi si sa ii raspunzi destept.
Mey dar sotii vostri deja sunt cam gelosi pe viitori copilasi, de ce oare ca doar sunt si copii lor si nu doar ai vostri? Incercati sa le explicati de responsabilitatile care vor urma si sa-i pregatiti de pe acum. Coca, spune-i si tu "cand o sa vina copilasul pe lume eu nu o sa mai pot merge la magazin sa cumpar asa ca te rog eu frumos sa mergi tu de pe acum (asta ca sa se invete de pe acum)" si astfel sa stie si el unde se afla magazinul respectiv. Sau macar mergeti de 2-3 ori impreuna si a 4a oara il trimiti singur dupa ce a invatat drumul.
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate
ana maria spune:
Fetelor da active mai sunteti!!! Dar si suparate!!! Cred ca apare si o usoara stare de nervozitate in partea asta a sarcinii, mai ales combinate cu ingrijorarile legate de venirea lui bebe. Eu si duminica si luni i-am facut scandal sotului meu, fara motiv. Statusem toata saptamana trecuta singura, ca el a fost plecat in delegatie, si cum eu stau acasa eram cu nervii la pamant si am rabufnit aiurea. Si el nu imi spunea decat ca sunt irationala si ca ii fac rau lui bebe. M-am calmat pana la urma....
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ingerasu spune:
Mai vad ca nu mai scrieti nimic. Eu plec la Municipal la cursuri si v-am pupat. Sper ca maine sa fiti mai optimiste.
"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate