Servus,
Sunt de mult pe forum dar acum am si eu o mare problema. Sunt medic rezident si am trimis in vara ceva CV-uri in Franta in vederea obtinerii unui post.Pana acum am primit doar cateva refuzuri si majoritatea m-au tratat cu indiferenta. Pana luni cand am primit un telefon de la o secretara a unui profesor care ma intreba daca mai sunt disponibila pentru inceperea unui stagiu in spitalul lor de la 01.11.2004 ! Mare surpriza ! Si placuta ! Problema e ca am nevoie de ajutorul cuiva care este deja la Paris pentru ca eu acolo trebuie sa ajung la inceputul lui noiembrie (Salpêtrière). Daca stie cineva un loc unde pot sa ma cazez… Asta este ceea ce ma roade acum cel mai tare. Eventual sa imi inchirieze cineva o camera mai avantajos pe undeva… Habar n-am cum o sa fac, efectiv nu am nici o idee si am zis sa incerc si cu voi. Poate ca cineva care locuieste in Paris poate sa ma ajute sa ajung si eu undeva sa dorm si apoi sa ma prezint la job pe 2 nov.Sper ca voi primi un raspuns de la voi si pentru asta va multumesc.
Mai am un numar de telefon al Doamnei Claudine Catherine ca, se pare, inchiriaza apartamente. Poate cineva sa o sune pentru a se interesa de conditiile de inchiriere a unei camere pentru 6 luni?Daca vrea cineva sa o sune ca din partea mea, sa ma contacteze prin mesaj privat.
Va multumesc mult!!!
Tonia,incearca sa postezi mesajul aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33368
Poate fetele din regiunea pariziana te pot ajuta.Din pacate eu nu locuiesc la Paris ,ci la 100km de Paris!
Corina si Anna nazdravana!!