mamici de noiembrie-decembrie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Ei, vad ca totusi alarmele nu au fost false...

Camys ... daca naste atunici ii tinem pumnii si ne rugam sa aiba o nastere usoara si un bb sanatos.

IrinaA vad ca nu a mai dat nici un semn de viata, deci sa inteleg ca e la spital si ea si ..... Nastere usoara si bb sanatos!!!!

ANNE-MARRY sa inteleg ca tu tii legatura cu Camys si ca ne vei anunta imediat ce va apare primul bb?

Felis, 33 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

felis, da direct cu ea nu ca nsa intra sotul pe mess si ne zice tot. eu vin si va zic voua.

acum plec si tin pumnii la fetele care tb sa nasca si si la celelate, normal....

pupici ducli si noapte bunaaaaaaaaa

anne-marry 32 sapt DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

mi a zis o vecina zilele trecute ca ..bebe tb sa coboare mult si ca daca nu e destul de coborat"se urca ..astia de la spital pe tine sa impinga de burta"¿?
io nu vreau sa fie asa...
voi ce stiti¿?
vivi si burticelul de 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by vivian

mi a zis o vecina zilele trecute ca ..bebe tb sa coboare mult si ca daca nu e destul de coborat"se urca ..astia de la spital pe tine sa impinga de burta"¿?
io nu vreau sa fie asa...
voi ce stiti¿?
vivi si burticelul de 36 saptamani

....

vivian, bine ai venit printre noi!

stai linistita cu tot ce spun babele si vecinele... asta chiar ca e aberatie!
burta ti se va lasa in jos atunci cand se apropie nasterea... iar asistentele IN TIMPUL NASTERII ca sa te ajute sa nasti mai usor e POSIBIL -dar nu sigur (mie nu mi-au facut asa ceva, dar altor fete da)- sa te traga pe burta ca sa grabeasca "procesul"

stai linistita, da?!

nu va mai consumati nervii cu prostii, o sa avem noi destule probleme adevarate pentru care sa-i cunsumam... daca-i mai avem!

Mergi la inceput

multumim pt urarile de bun venit.
ma bucur ca pot vb cu alte persoane in aceeasi situatie ca mine
voiam sa va intreb ce inseamna
niste impunsaturi puternice in uter parca.cand ma ia cate o .."criza de genul"...parca imi vine sa fac pipi pe mine.
vivi si burticel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Bits, nu stiu care este diferenta intre durere si contractii..eu seara,mai precis spre dimineata incep aceste dureri care sunt aceleasi ca la menstra, parca astept sa-mi vina ciclul dupa care ma ia spatele in dreptul rinichilor si parca ma taie si se prelungeste durerea spre picior..ma mai lasa iar ma ia,dar nu m-am uitat la cat timp ptr ca inca nu stiu cum sa le cronometrez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

ce suspans si emotii au aparut in gashca! toate asteptam primii ...

Vivian, bine ne-ai venit si bine ca ne-ai gasit!

Bits, cum e perna aia de hemoroizi ?

cu David, 33 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

multumim la toate mamicile si viitoarele mamici pt urarile de bun venit.fetelor ati luat mult in greutate¿?
mie moasa mi a zis sa trec la slabitsi m am umflat f rau.analizele imi ies ok dar totusi ma umflu la glezne si la degete de ma sperii.
bebele are cam 2500 si..e asezat bine.
sper sa intarzie un pic ca noi inca reformam casa si..dormitorul lui nu e inca pictat.
vivi si burticel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Vivian, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara. Eu una nu pot sa cred ca pt a ajuta la nastere asistentele/moasele sa se urce pe pacienta. Chiar si pt Ro mi se pare ca e prea de tot. Deci vorbe pe care e bine sa nu le mai tot ascultam, ca ne facem griji degeaba.

Fulguletz, gata cursul? Cum a fost? Am intrebat deja la farmacie de ceai de frunze de zmeur, si parea ca nici nu a auzit ca exista asa ceva. Desi pe net puteam sa fac chiar comanda. Voi mai intreba si in alta parte.

36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by laura miu

Bits, nu stiu care este diferenta intre durere si contractii..eu seara,mai precis spre dimineata incep aceste dureri care sunt aceleasi ca la menstra, parca astept sa-mi vina ciclul dupa care ma ia spatele in dreptul rinichilor si parca ma taie si se prelungeste durerea spre picior..ma mai lasa iar ma ia,dar nu m-am uitat la cat timp ptr ca inca nu stiu cum sa le cronometrez..

Bits, pai, eu zic sa te cam pregatesti, ca astea sunt si contractiile din travaliu, numai ca atunci trebuie sa fie mai dese, cam la 4-5 min (aceeasi descriere a manifestarii lor a facut-o si moasa la curs).

36 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica

Mergi la inceput