Suntem tare necajiti :(

Suntem tare necajiti :( | Autor: mariana75

Link direct la acest mesaj

Buna dragilor... nepotica noastra in varsta de 16 ani, saptamana trecuta s-a vaitat ca o doare burta... tatal (dr. boli infectioase) ia dat un Piafen... durerea a trecut pe moment, dar a doua zi a revenit.
Atunci s-au dus la ecografie ca sa vada ce si cum.
Au fost de-a dreptul socati cand au descoperit ca nepotica avea in uter un chist de 20 cm... cancerigen :((
Au bagat-o numaidecat in operatie (3 ore)... iau scos tot: uter, ovare, apendice (si pe apendice avea chisturi) :(((
Astazi a fost externata, se simte binisor.
Vineri sau Luni aflam ce fel de cancer este (speram sa se opreasca aici).
Oricum... suntem daramati... eu de Joi de cand am aflat, nu ma mai pot concentra... ma gandesc de n ori la ea si ma intreb: de ce???
Am aflat ca oricum, curand va trebui sa inceapa si un tratament cu citostatice, raxe... etc :((
Offf... Doamne... speram sa se termine aici necazul, sa fie ea sanatoasa, chiar daca nu va mai putea avea proprii ei copii :((
Imi cer scuze daca am deranjat cu acest mesaj, dar am simtit nevoia sa va spun si voua prin ce trecem :(
Sanatate multa, pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

mariana, imi pare tare rau pentru nepotica ta...
unde a fost operata ? in ce oras adica ?
eu sunt din cluj.
spune'ne daca te putem ajuta cu ceva.
sa'i dea Dumnezeu sanatate, si voua putere.
sunt alaturi de voi.

cu drag,

roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ne rugam pentru nepotica ta..DUMNEZEU e sus..o sa vegheze asupra ei..nu are cum sa fie altfel..hai..curaj..capul sus..speranta...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

M-au trecut fiori cind am citit ce ai scris...fiica mea cea mare are 16 ani.

Sint alaturi de tine si de familia ta in aceste momente grele.

Am sa ma rog pentru ea.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Va multumesc din suflet pentru incurajari, offf... este tare greu sa fii cu fruntea sus in momentele astea.
A fost operata in Bucuresti, la spitalul Colentia... sectia de chirurgie a dr. Simion.
Fetita inca nu stie exact cauza operatiei... ea stie doar ca a fost operata pt. ca avea un chist la un ovar... dar curand parintii ei ii vor spune tot adevarul.
Am vorbit acum cu mama soacra, cica a vorbit cu nepotica.. se simte binisor. A fost taiata atat pe orizontal cat si pe vertical :((
Offf... Doamne ajuta sa fie sanatoasa!
Multumesc fetelor, sanatate multa si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Imi pare tare rau pentru nepotica ta, sa nu va pierdeti speranta Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matza spune:

vai,......am cateva lacrimi in ochii,..bietul copil!!....nu imi gasesc cuvinte , sa dea Dumnezeu putere parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Doamne,bietul sufletel prin cea trecut si inca nu s-a terminat.
Ii doresc multa sanatate si sa creada in minuni,caci ele exista cu adevarat,iar voua putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Asa este, sa fie ea sanatoasa! Da Doamne sa se opreasca necazul aici. E tare trist sa se intample asa la o adolescenta.
Multa putere sa treceti peste necaz si sa rasara soarele iar pe strada voastra.
Sa ne tii la curent.

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Cumplit! Sa dea Dumnezeu sa nu mai aiba probleme, iar cand va fi mare va putea infia un copilas! Oooof, Dumnezeule!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dee-Dee spune:

Mariana draga, regret nespus incercarea prin care treceti.
Cazul nepoatei tale mi-a amintit de un prieten, baiat de 18 ani, care in urma cu 11 ani a trecut prin ceva asemanator, un fel de cancer la oute. Acum este sanatos, bine merci, s-a casatorit, e drept ca nu are copii dar in rest e perfect normal. ceea ce vreau sa-ti spun este ca in cazul lui cheia succesului a fost ca NU A STIUT CU ADEVARAT ceea ce i se intampla. Se pare ca de multe ori in cazul unor boli grave foarte daunatoare este autosugestia: pacientul stie de ce sufera si cade in aceea stare de deznadejde in care nu mai este in stare sa se concentreze pe tratament si lupta pe care trebuie sa o duca. Prietenul meu a fost internat la Cluj de unde medicii l-au trimis acasa, fara sanse. Parintii au fost cu el la Arad (parca) la dr.Virginia Faur care are tratamente speciale pentru asa ceva, pe baza de plante. A urmat tratamentul, regimul alimentar prescris, prietenii au fost alaturi de el si il duceau cu masina peste tot, la petreceri, la scoala (chiar daca el nu avea putere nici sa tina pixul in mana), la munte. Tot timpul i s-a spus ca este ceva trecator si toti in jurul lui au fost optimisti si veseli (chiar daca era doar o "masca")iar acest tip de "tratament" l-a pus pe baiat pe picioare in mai putin de un an.
Parerea mea este sa nu va grabiti sa-i spuneti fetei chiar tot.
Va doresc sanatate si mult curaj! Fiti optimisti si incurajati-o cum stiti voi mai bine pe micuta!
Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput