Mamici de ianuarie-februarie 2005(45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Am o prietena cu aceeasi problema cu spatele,abea mergea schiopatand si dupa ce si-a dat cu nu stiu ce gel(aprobat de dr)a trecut...am s-o intreb cu ce
Referitor la dureri eu am dureri gen de ovare,de parca am racit,dureri ce le resimt cand ma asez sau ma ridic ,si mai ales in pat cand ma rasucesc ,cand ma incalt si ridic piciorul.Durerile nu sunt constante,dar uneori sageteaza puternic
Voi aveti ceva de genul asta ..?ce o fi?..mai am cateva zile pana ajung la medic si dureaza de ceva timp
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

BUNA DIMINEATAAAAAAAAAAAA!!!! E bine cocuta? Gata, nu mai sunt dezertoare!!! M-am intors dupa 3 zile de cosmar, si la servici, si acasa fara net, si cu niste dureri asemanatoare celor descrise de Jaadica la aceste genuri de miscari, dar pe mine nu ma doare ceva ca ovarele ci am impresia ca ma dor muschii de la....(beep!!)adica, aproape de iesire. Sau uneori ma intreb daca nu ma dor oasele de-acolo, s-or fi miscand sa faca loc pentru bebel...in orice caz, sunt ciudate rau.Chiar numai ...(beep!!!)nu m-a mai durut pana acum.
De spate nu mai zic nimic ca eu ma vaiet de el de vreo luna si ceva.Dimineata merg ca si teleghidata si la aproape 90 de grade pana se incalzesc muschii si imi revin.
Sper sa fiu azi printre voi caci sunt acasa si mai sper sa-mi mearga si netul ca altfel ma impusc!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ramona si eu em cerclaj. L-am facut la 20 de saptamani. Avem colul deschis la exterior si scurtat. Scurtat era de la 3 luni. Daca ai colul lung si inchis e perfect. daca e doar scurtat ai nevoie de mai mult repaus si anume trebuie sa stai cat mai mult lungita.

IN legatura cu durerile de spate: In sarcina, in lunile mari apare o afectiune specifica ce se numeste hiperlordoza (coloana se deformeaza excesiv pe linia burtii - face o curba care urmareste burta). Cu alte cuvinte coloana este suprasolicitata si sunt normale durerile. Pot aparea dureri de picioare, furnicaturi, dureri de mijloc. Anestezia nu are nici o legatura cu aceasta afectiune. Vertebrele sunt la locul lor si se poate face anestezie.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Anda, [red]sorry dar eu ieri am plecat putin mai devreme si n-am vazut mesajul tau decit acum. sigur ca-ti dau nr meu daca vrei sa vorbim..
[red]Cornelia asa scumpo...Pai ma lasi sa ma usuc de dorul tau>??? Dar tu la ora 6.56 de unde scriai batranico?N-aveai somnic???Eu atunci abia facusem ochisori...

Coca 26 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello!

Coca si Cornelia sunteti "mortale" cu aplelul de dimineata.
Ana Maria la CMU Unirii este un aparat nou, de ultima generatie, cum mi-a zis asistenta care a raspuns la telefon?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Ana, am avut si eu dureri asa cum descrii tu. Credeam initial ca sunt ovarele, pe urma ceva pe la rinichi...In cele din urma s-a demonstrat ca era vb de colon...unul lenes...plin cu gaze care nu se eliminau...(nici acum nu le elimin de nici un fel). Am scapat de pb mancand seara tarate de grau inmuiate in apa(nu sunt bune la gust sunt fade!)3-4 lingurite. Pentru o perioada am renuntat la acest pseudo-trat si am dat-o pe sab-simplex, gassex, eucarbon (proasta alegere pentru ca nu rezolvau pb decat pe moment)...De o sapt. am trecut iar pe tarate iar rezultatele sunt remarcabile! Incearca cu tarate si daca nu se schimba nimic ia leg. cu dr. sa nu fie cumva vb de o raceala...

pupici

simona, 25 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dimineata!

Coraly stiu ce scrie pe prospectul la Fastum Gel, dar cantitatea pe care o aplic este de max 1 cm, iar ei recomanda vreo 4-5 cm, si crede-ma ca trece ceva, ceva din durere.

ixxi si persicuta 23+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Draga mea Cocuta,

La ora aia fac eu ochi in fiecare dimineata de cand sunt graviduta, pentru ca mi-e o foameeeeeeeeeeeeee!!!!! Apoi mai atipesc uneori, dar slabe sanse ca incepe meciul in burtic...si mai dormi daca mai poti.Dar ti-am spus ca recuperez seara,rar de tot ma apuca 22,00 treaza...
De doua zile bebelelul meu parca are Duracell la poponeata! Stau si ma intreb cand Dumnezeu mai doarme? Se agita incontinuu.Stiu ca s-a mai dezbatut problema asta dar parca al meu misca de doua zile non-stop. Pana acum ma vaitam ca nu prea misca acum ca misca prea mult. Cine sa le mai inteleaga si pe femeile astea gravidute sucite?Hahahaha.
Azi sunt fericita ca am intrat in sapt. a 27-a si mai am una pana la 7 luni!!!!!! Deci, sper ca totul sa decurga normal. Si tu Cocuta trebuie sa intri in sapt. 27 zilele astea, ca avem UM-ul apropiat!!! Hai fii fericita!!!!

(27 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Cornelus, iubito, bebe doarme in timpul zilei...Se pare ca seara se agita mai mult ptr ca linistim noi ...Si bebelina mea noaptea cind trebuie sa dorm o apuca o gimnastica de inviorare...Adevarul este ca si eu de 2 zile am o foameeeeee....In 6 luni nu mi-a fost cum imi e de vreo2-3 zile incoace..Prima intrebare ,disperata, pe care o pun cand ma trezesc,este: "Coca ce papa???" ..Cat despre saptamani...eu duminica intru in 27 saptamani...Asa ca fuuugiii ca te prind din urma...

Mergi la inceput

Amary tu unde faci eco morfo la 30 saptamani? As vrea si eu nr de tel de la Dr Poiana si de la Iosup... Va rog....

Mergi la inceput