Mamici de ianuarie-februarie 2005(45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Coca, la Diagnosis te intreaba asistenta de la receptie daca ai card. Daca nu ai si vrei sa-ti faci, iti completezi datele pe o fisa si iti trimite cardul acasa, prin posta. Daca a uitat sa iti spuna, o poti intreba tu cand mai mergi acolo daca poti sa obtii card. Si iti aplica reduceea de 10% de cand completezi fisa aia, nu tocmai cand primesti cardul prin posta... Iti da si o lista cu toti medicii lor, poate ai alta data nevoie de altceva si nu strica sa stii de ei...

Megg 27+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

OOOOOOOOO Multumesc Ingerasu ...am intrat si eu in randul lumii
Cat despre sex e deja Stefanitza(baiat)
Nici eu nu am primit reducere la iosup..cred ca sunt perioade cu oferte caci o prietena cu o luna inaintea mea a primit .
Voua nu vi se par f scumpe aceste eco morfo ,..de va faceti atatea?
Eu pe langa drum(sunt din provincie),si vizitele la doctorul care e in Bucuresti mi se pare scump sa dau aproape 2 000 000 lunar pe eco la Diagnosis?

Scuze daca supar pe cineva ,dar m-am gandit ca aveti ceva reduceri,ceva gen abonament de mergeti asa des
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Merci megg:))

Anda, ~26 de saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Ana, mie mi se par foarte scumpe.
Pe aia de la Diagnosis mi-a platit-o tata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coraly dureri de sciatic am si eu dar nu in halul in care le descrii tu, adica sa nu pot merge. Mai intepenesc si ma doare daca stau mult intr-o pozitie dar nu sa nu pot calca. Eu zic ca mai bine mergi si intreba-ti doctorul ca sa-ti si recomande ceva. Daca este permis in sarcina, caci nu stiu, de ce nu iei Algocalmin sai No Spa? Poate reusesc astea sa te calmeze cat de cat.
Centura prenatala te va ajuta mult pentru a-ti sustine burta in lunile mari. Chiar asa de mare o ai incat ai durerile de la ea?

JA stiam de Stefan ca esti demult trecuta cu baietel. Ecografiile morfo nu se fac lunar, daca vrei si ai astfel de mofturi, dar mai mult de 2 hai 3 in toata sarcina nu ai nevoie. Asta este moda acum ca si fara ele poti sta linistita.

"ingerasele" 29+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

La CMU tot la Iosup am platit 2 600 000. Asa ca la Diagnosis mi s-a parut chiar convenabil. Costa mult dar mie imi sporresc doza de incredere si sunt foarte linistita. Sotul meu glumind imi zice ca ar fi bine ca o saptamana sa merg la Iosup si una la doctorita mea ca sa stau cat mai linistita.

Ingerasu eu am intrebat doctorita mea despre cebntrua prenatala si mi-a spus NU. Si eu am discopatie si dureri de spate. dar mi-a explicat sa ca se recomanda la sarcinile 3-4 (ceea ce nu e cazul la nici una dintre noi.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Nu e 2 milioane eco morfo la Diagnosis! Mie mi-a zis tipa ca e 1.300 sau asa ceva si cu reducere am dat 1.1 si ceva, pana in 1.2 mil. nu mai tin minte exact.
Oricum e destul, la aparatul din Ambulatoriu de la Municipal (unde am facut-o eu pe prima) e 600.000.

Megg 27+ si bb Mara

Mergi la inceput

Asa mult e la Unirea? Hi, hi, pe mine chiar m-a intrebat dr. (l-am sunat pe mobil) daca vreau la Unirea sau la Diagnosis si am preferat Diagn. ca e mai aproape, fara sa stiu de diferenta de preturi...

Megg 27+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Megg sa stii ca si mie imi spusesera la telefon ca e 1,4 milioane si am platit 1,9 (cu tot cu 4-5 poze). La sarcina de 17 saptamani. Vezi ca difera pe trimestre.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

eu am intrebat cat ma costa o ecografie 3d si atat mi-au zis, Megg...2 milioane cu reducere 1800000. Morfo-fetala o fi altceva dar la asta de zic eu a si masurat tot copilul din cap pana in picioare i-a facut si doppler deci... tratament complet.

Mergi la inceput