Cine va fi presedinte din Noiembrie?
Raspunsuri - Pagina 7
ciprianc spune:
mamicaluitheo, ciprian nu este primul tau subiect la care postezi initial dupa care mai arunci cate un viermisor si dupe pa..........tu ai scris" EU CRED CA BASESCU"
dar tu omule de ce nu zici cu cine votezi sau cine ai vrea TU sa iasa?????
cum am mai spus, nu am prea mult timp la dispozitie, pentru ca am foarte mult de lucru, si atunci cand intru pe un forum, intru ca imi vine o idee si vrea sa vad si parerea altora. Probabil cand voi fi somer, o sa stau sa discutam pe larg despre absolut orice, si, o sa fiu si eu membru matur, cu 5000 de posturi puse la diverse subiecte :)
Si, ca sa-ti raspund, da, il votez pe Basescu!
Si Subiectul avea o tinta fixa: cine credeti ca va iesi, daca veti vota si, eventual cu cine o sa voteze...simplu...
Loma spune:
Mai fetelor si eu tot cu Basescu, garantat 100% e singurul la care s-a vazut ca a facut ceva, ma refer la capitala, pe cand a avut la primariile de sectoare numai PDS-rei, deci a fost singur impotriva lor si tot a reusit sa le faca fata, deci este capabil, si ce daca nu are fata de presedinte, nu ne trebuie un fotomodel, nu?
Da si pensionarii acuma sunt multumiti ca le-au marit pensiile, dar parca toti uita ca Ro. nu este capabila economic sa suporte o asemenea cheltuiala, si cu cat au mai furat ei acum pe ultima suta de metri, si cu ce furat pentru campanie, consecinta urmeaza un mare val de scumpiri, asa ca marirea pensiilor este o minciuna. ,
Ganditi-va bine inainte si nu lasati pe altii sa decida in locul vostru, duceti-va la vot.
zaraza spune:
As vrea sa fie Basescu.
Sper sa fie Basescu.
Daca nu... Doamne ajuta, poate emigrez.
Cred ca ar fi un semn de maturitate ca tineretul acestei tari sa mearga la vot si sa nu lase din nou pensionarii sa-i decida soarta. Nu-i destul ca sunt de doua ori mai multi pensionari decat salariati, ca dam o carutza de bani din salariile noastre amarate ca sa aibe si ei pensii, medicamente si ajutoare peste ajutoare la incalzire, telefon, lumina si tratament balnear? E adevarat, sunt parintii si bunicii nostri, dar ei pe vremea cand erau ca noi aveau salarii pe care nu le decima nimeni si puteau sa faca ce vroiau din ele. Ii lasam din nou sa decida in locul nostru, pe banii si pe anii nostri?
Toti suntem scarbiti, dar scarba nu este o scuza
Roxy Trixy spune:
Noi tot cu Basescu votam, dar de iesit iese jupanul Nastase, ca nu e dupa noi, e dupa EI.
La pariu!
http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta
mamicaluitheo spune:
Ciprian
pe bune ca acum m-am linistit, iar in ceea ce priveste posturile, zic eu ca nu au fost inutile, pt. ca nu sunt de ieri pe dc.
niciodata nu am postat la un subiect doar de dragul stelutelor.
lamurit? prieteni?
si acu raspund si eu.
Sper sa iasa basescu.
andreea mami lui theo si florin
ciprianc spune:
mamicaluitheo,
frienrds! 
am fost putin rautacios, dar am considerat ca tre sa ma apar.
ma bucur ca se raspunde scurt si la obiect.
(ce ziceti daca dam drumu' la Vot 2004?
Basescu x
Nastase 0
Vadim 0
unde x este votul pentru candidat)
Astept pareri: dam drumu sau nu?
Si o sa avem noi statisticile noastre.
ana-oana spune:
pai e pe undeva un topic cu voturi
O. 
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
ciprianc spune:
ana-oana, sau mama leone :), unde este acel post cu voturile? sunt curios sa vaz cu cine voteaza lumea.
Adela spune:
quote:
Originally posted by ciprianc
ana-oana, sau mama leone :), unde este acel post cu voturile? sunt curios sa vaz cu cine voteaza lumea.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34409
_
~~Adela, mamica de Julia