Cine va fi presedinte din Noiembrie?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Cred ca, Nastase, are sanse.
Nu stiu daca ma duc la vot.
Mai bine ma duc cu tzutzu si cu Oana in parc ca si asa nu prea ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

quote:
Originally posted by ciprianc

Multumesc Adela!

Din cate vad eu, Basescu are cele mai multe voturi. De ce credeti totusi ca va iesi Nastase?

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34409

Degeaba sunt atatea voturi, nu te gandesti cati pensionari care nu au internet si nu stau pe forum vor vota cu Poponel?Sau, mai bine zis, cati psd-isti vor vota cu mainile lor ,ca s-au mai vazut cazuri cand babuta x nu vedea unde sa puna stampila si imediat a ajutat-o cineva "binevoitor"?Hai Base!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Androix

Mela, asa este! Doamne, unde o fi Ceausescu acum, ca io pe el l-as vota ca ce bine o mai duceam pe vremea lui!

Da... io nu-l regret pe Ceausescu! Regret doar Brifcorul!!! Hmm.. ce bun mai era!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Amintirea guvernarii CDR este de neuitat!!!
Insa tot sustin ca trebuie votata schimbarea pana va iesi cartea castigatoare, daca pot sa spun asa.
Daca il votam pe Nastase numai pentru ca are fata de politician, in schimb uitam cum o tine din promisiune in promisiune fara nici un fel de suport...
In fine, am mai spus si ma repet: o tara are conducatorul pe care il merita!!!
Si ar mai fi o varianta: cei care il sustin acum pe Nastase or fi si ei dintre cei care au dus-o bine merci, in nici un caz vreo categorie defavorizata, someri, bugetari, etc, etc, etc.
Asa ca de ce sunteti impotriva lor ??? Ei sprijina modalitatea de imbogatire promovata de PSD: minciuni sfruntate in fata, coruptie, etc, stim cu totii ca sunt atatea de spus.
Oamenii voteaza cu cine cred ca le merge bine!!

Sper sa pot vota in orasul meu, ca inca nu stiu daca exista obligativitatea votului doar la ambasada, atunci zic pas, din pacate!
Succes Basescu!

Mergi la inceput